Jump to content

Топчето

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Топчето

Топчето's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

1

Обществена Репутация

  1. Две от любимите ми стихотворения от "Дзен поезия от Корея" Дано ви допаднат и на вас Откровено Болестта е проникнала дълбоко- до самата ми душа. Защо ли се мъча думи безброй да събера? Един стих, пет реда стигат цял живот да отразят. Камъните и водата в потока Едното тече, другото -не. Едното е тихо, другото не е. С присипнал глас потокът тече, накъде ли отива? На цвят той е като необятното небе.
  2. Съвсем наскоро да не кажа направо миналата седмица излезе една нова книга за Япония на япониста Братислав Иванов "Японската религия". Вчера даже имаше нейна премиера в 18 СОУ "Уилям Гладстон" и я представи самият автор. Беше страхотно!!! Ето я ТУК и самата книга, която е негова поредна за Япония и Японската клтура, а той е издал и учебници и помагала по Японски език и граматика Ето и една доста ценна книга (пак съвсем нова) за Китай на Уан Юнбин - "Нощни разговори край огнището". Преведена е от старокитайски и напълно в духа на конфицианската философия и хуманизъм.
  3. За щастие "Практически корейски средно ниво" го преиздадоха отново преди 2 седмици и може да се купи ТУК "Корейски език I част" никога не е спирала да има тираж и винаги може да се закупи направо от сайта на издателството ТУК Дано инфото е полезно за всички
×
×
  • Създай нов...