Jump to content

Urban

Потребители
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Urban

 1. Доста добър сериал. Изненада ме приятно. Динамика до последно! Искам ощееее!
 2. В началите епизоди съм, така че няма да коментирам особено. Искам да подчертая, че това е един от най-добрите преводи на корейски сериал. Кая се е постарала да вкара жаргон, където е необходимо, за да е смешно, както и разни наши типични забавни фрази. Получило се е супер. Личи си, желанието и усърдието, което е вложила, че наскоро пак попаднах на превод, неразбираем за друга аудитория. Освен, че всичко беше по дифолт, редовно женски и мъжки род се преплитаха неправилно. Особено на жената, редовно и говореха в м. р. Вкарани думи, както съм ги написала в субтитрите като аньонг, сео, чингу, хьонг и пр. Баси тъпотията. Та, Кайче-евала за труда. Ук вече не си дава зор в проектите, след като изрина що сърца след Хелъра и К2. Каза си, че ще спре екшъните към момента и ги спря, но считам че му е време да ги подкара, че такива лиготии на фона на моженето му, са направо зян! Оф, оня мухльо професора е толкова досаден и скучен, направо рязко се изнервям като почнат сцените с него. Тоя често срещан в КД инфантилен хумор с големи хора е отврат.
 3. Почти не помня "Боговете на краля", но тук ако пророчеството гласеше, че ще основат "демокрацията", нямаше да има сериал, щяха да мислят че става въпрос за някво НЛО. Предпочитах Сая, така и така е увреден психически от отглеждането му в кулата, да прояви Едипов комплекс към Теара и да ги избият всички от раз!
 4. Пророчеството, че като се съберат огледалото, мечът и жрицата, ще сложат край на света? Хах, и не, няма да изтрепе диваците, щото Ънсом с многото акъл ги поведе хаха
 5. На мен пък много ми хареса. Героите и изиграните от тях- Теара и баща й, Сая, армията, племена и роби, всички без недоразумението Таня и то в главна роля, са трепач. За жалост, това същество не се и понаучи поне малко да влезе в образ. Толкова е безлична. Надявам се на още един сезон с финал. Ясно, че ще е идиотски. Тъпата Таня и оня дивак ще преборят умните Сая и Теара, което ще е мега глупаво на фона на всичките им знания и ресурси с които разполага Асдал, но... ясно е. Имам въпрос. "Червеният нокът", като е шпионка и подчинена на Тагон, защо уби глупавия си вожд и отвори пътя на Ън Сом, позволявайки му да добие още армия от племето й? Нали идеята й е Тагон да ги притежава, а не да се изправи срещу него?
 6. Цял ден чета в паузите тоя чат. Е, горкото момче. Не знам в каква депресия е бил преди брака им, но след като не си е теглил ножа с тая психарка, значи не е толкова зле. Тоя спокойно може да я осъди за невменяемост.15 пъти " 'щи дам развод хъни, щото уважавам решението ти", след два часа "откъде накъде ще ти давам развод на тебе бе, искам къщата, апартамента, 80 000 долара, докато баща ми е жив, няма да се развеждам! Обичам те хъни", след малко "сърцето ми кърви, моля те пиши ми, ще ти дам развод", после " прави каквото искаш, развод няма да видиш! Аз няма да бъда със статут на разведена жена"! И т.н. Доста забавно де. Ако този чат е верен, той излиза много адекватен. Човекът й казва, че също му е кофти, че се случва всичко това, но не издържа повече, че ще й даде повечето имоти, че дори и е платил тия 80000$ и е на минус 130000долара в сметката и е разорен. А па тая му вика "нема страшно, бачкай здраво". Сега им гледам сериала Blood. До 10еп.съм и ми харесва. Интересен е. Прочетох, че последната серия е шитня, но ако е интересен дотам, майната й на една серия. Свикнали сме на идиотски и нелогични финали. Сега последно кво, обвинява колежката в новия му сериал, че имат връзка, а? Агенцията отрича, но и да имат такава , разбирам го, тая е баси пиявицата. Само един ден я четох и ме изнерви, не знам какво си е причинил пичЪт да я чете всеки ден... Трябва да му дадат медал. И явно действително е бил пиян и не е разбрал, че се жени. Хаха. Ама 'оди си признай после. Щяха да го разкъсат сигурно за неморално поведение на звезда. И ако тая наистина е регистрирала тайно брака им, което изобщо не разбирам къФ е тоя закон там, значи си я трескат психопатиите.
 7. Е как няма! Тези са уникалните идиоти. Напиват се, оная търчи да регистрира брак, той разбира, изпада в депресия. Сватба няма, ама има дарения. После се оказва, че сама си прави дарения. 5 кучета, едното починало, аре пак психаротерапия. Ама видиш ли, той се излекувал по-бързо и затова "започнал пак да пие". Живее в някъв апартамент. Слухове, че оправя шефката и на двамата. Оная влиза тайно по нощите и му чете всички чатове и му оставя бележка, че "имала право, щот му е съпруга". Той изпада в шок, уплашил се е и пак трЕбвало терапия. Тя пък се превърнала нещо средно между дух и зомби заради него. Той пък не й харесвал циците.... Е@@х м@аау, честно! И всичко това е в официални изявления хаха. Пропуснах битовизмите с 3000 долара на ден за две години назад, че му чистила, искала и къщата и апартамента. Оня пък се цепи, че трЕбе да тегли кредит, че нямало как. Изобщо мега дебилен развод. Не знам как още не са ги заключили някъде без достъп до технологии. Но поне ме накараха да им гледам тъпия сериал. Няма лоша реклама. Очаквам чата по какаото, който той ще покаже, "не защото искал, а по съвет на адвоката му, защото видимо не се чувства добре вече" . Тя от своя страна, нямала какао, но инак е предател, щом ще раькрива чата им. Безумни. Абе, цялата работа е кой ми сра в гащите! Пиша от тела и не мога да вмъкна хилещ се емотикон. И по-добре, че щяха да бъдат след всяко изречение.
 8. Аз лично откровено се забавлявам с тия дебили. И още повече от коментарите на фенове. По повод нейната поредна изцепка в медиите, че той й казал, че нейните зърна не са секси, феновете веднага се изгавриха. Неговия френд от JJY да напишел песен "зърната ти не стават" или нов сериал със заглавие "Boys over nipples". Получавам нервно разстройство от Джандито, но покрай простотиите им реших да гледам Blood. Освен, че е станала в пъти по-некадърна акриса, друго не видях. Той също не ме впечатли с актьорска игра. И за кво ще се разделят, я колко им е весело! Чакам да признаят и за някой друг кютек!
 9. Рекламно лице на бижута Nombre. Мисля, че доста е възмажал, да се изразя по-културно...
 10. Общо взето и двамата са хейтени, че не циврят по пейките. Все пак е добре, че нямат парк за самоубийства, като този в Япония, че щяха да ги пратят там да си теглят ножа. Вече си мисля, че тоя пишман брак нагласена пиар история.
 11. Аз съм от мегааа щастливите за тоя развод. Факт е, че всичките и бивши на тая фльорца казаха колко е задушаваща с капризите си. Толкова била обсебвала, че нямаш никакво лично пространство. Щом и той не я издържа, явно не дрънкат просто така и Бини и оня преди него. Днес гледах поредното клипче в тубата, че той подал иска за развод без тя да е уведомена и имало нейно изявление, че тя винаги ще го обича, и ще уважи желанието му... Малко гузна ми се струва. А това, че изглежда добре в Монако, съвсем нормално. Това й е работата, няма да се разциври насред подиума. Все пак е от хай лайфа хаха. Ако излезе някво инфо при руснаците, моля споделете. И след като той така смело се развежда, тая е настъпила лайното си мисля. Да хваща вече някой чичак с пара и да миряса. Е не се натакова тая жена! И да, той много искаше семейство и като се ожениха само това повтаряше, че се оттегля от екран заради нея и че иска деца и да бъде активен баща. Само повтаряше навсякъде колко е прекрасна и я обича. Онова говедо само мълчеше. Корейските фенове им правеха постоянно колажи с бебе и ми късаха нервите и те тогава. И аз много исках да се хване с мацката от Невинния човек, ама тц. Оффф... Много мога да си чеша езика за сегашната самовлюбена патка {вече бивша) , но феновете й ще се разпенявят. Дори на сватбата им, той беше толкова усмихнат и щастлив, тя братче го раздаваше ледената кралица. С една ехидна едвам доловима усмивка, много ме дразнеше. Абе поне там бъди естествена и се смей, тва е твоя ден да ти се невиди. Надута пуйка. Който я е следял ще ме разбере. Не я харесвам като поведение и това е. Като актриса нямам против. Но не и с него, аре баста нарцис такъв! А дано па той се раздрънка след някоя друга година!!! Ке чЕкам!
 12. Интересно какво ще стане като се сблъскат близнаците заради Танчето. Най-вероятно Саята ще даде фира с тези зачатъци за пълна власт. Теара играе страхотно, пълни ми душата тази жена. Висока топка е. А пишман жрицата...Майкоууу!!! Къде я избраха тая заспалата за главната роля. С тая зажмуцана физиономия ич не ми действа. И тоя виснал нос и криво око, много ми е умрЕла честно. Няма никаква енергия, нито излъчване. Нито като робиня, нито като дивачка, камо ли като бъдеща жрица! И танца и беше толкова куцуз работа, че го показаха на парчета. Ония петокласните танцьорите на дъртия жрец се справяха доста добре. Тоя Тагон ми е като нашенски циганин. Добър актьор, ама като взет от Факултета. Армията са готини. И тоя ме кефи, бащата на Теара, актьор от класа.
 13. Хаха секси ти е Сая, а?! Ама да не ти е в къщата с тоя ум. Очевидно че всички се кефим на Сая, но за Джун Ки си мисля, че другата роля на близнака е къде къде по-тегава - калища, викове, рев, мърсотии и яздене без седло. Не знам дали има дубльор, принципно си прави сам нещата. Сая, сигурно му е като почивка-чистичък и горе долу еднакви емоции и разходки на чист въздух. Страхотен пич. Приличен сериал, не е като някогашните, които те хващат за гърлото, но на тоя хал ни се вижда УАУ. И кви са тия простотии със сезони чак. 18 серии, разцепени на 3 и вече сезони се водят, смях.Прекрасен фен мейд!
 14. Хора, прикачвам снимка на която се вижда, че турнето в Европа в края на 2017 се е случило точно от събраните гласове в My MusicTaste, така че имаме шанс при следващия тур да дойдат и при нас ТУК НА КРАКА, дет се вика! От нас се иска само да съберем 50 000 мейка - 1 глас е 50т. Моля бъдете съпричастни и истински азиатски фенове и отделете 2 мин. от времето си за регистрация и после натискане на бутона "make this campaigne", за да сбъднем това идване в някакъв момент. А ако успеем - гарантирам ви, че и тези които не сте ги гледали и слушали на живо - групата ще ви разбие от кеф! Наистина разчитам на Вас! Разбира се гласувайте и за всички изпълнители, които харесвате. Тук
 15. Знам Йоко че масата са пръчки, но пък след като ще дават нашите войниклък, ще имаме време да ги гърчим по групите чат пат, пък може и за две,три години да успеем да навием 1000 човека да цъкнат бутона...
 16. Активизирах се из Фейса по разни групи да ги моля да ударят по един глас...В едната група са 4000 човека- 1000 да мейкнат и сме ги събрали. Но както знаем българите не сме по каузите, които не ни засягат личния интерес...лично аз мейквам всички без значение дали съм им фен или не.
 17. Хора, прикачвам снимка на която се вижда, че турнето в Европа в края на 2017 се е случило точно от събраните гласове в My MusicTaste, така че имаме шанс при следващия тур да дойдат и при нас ТУК НА КРАКА, дет се вика! От нас се иска само да съберем 50 000 мейка - 1 глас е 50т. Моля бъдете съпричастни и истински азиатски фенове и отделете 2 мин. от времето си за регистрация и после натискане на бутона "make this campaigne", за да сбъднем това идване в някакъв момент. А ако успеем - гарантирам ви, че и тези които не сте ги гледали и слушали на живо - групата ще ви разбие от кеф! Наистина разчитам на Вас! Разбира се гласувайте и за всички изпълнители, които харесвате. Тук
 18. Kидо, от целия коментар намери за какво да се хванеш, като вица "а вие еб@ли ли сте таралеж?" Казах пламъци, не ЖЪЛТИ пламъци. Можеха и сини да си останат, (щом има значение цветът) но по - засилени. Тва тяхното изгаряне е няква смешна димка, все тая цветът
 19. Хареса ми сериала - нещо по - различно и свежо. Първите серии се гледат леко мъчително, докато ни запознаят "кой какво си може" и после се завързват героите. Финалът също много ми допадна - изобщо не е отворен и неясен, а абсолютно изяснен. Не остана нищо неясно, нищо недоизказано. И най - важното - покрай толкова фантасмагории, не се изгуби сюжетната линия, че пълно щастие няма - всеки си плати, дори за да е за кратко щастлив. Щеше да е изключително тъпо, цял сериал да ни набиват в главата, че еди кой си ще трябва да се жертва заради човечеството и на финала - всички заживяли щастливо 1000 години. А за края, който ни показаха - направо си е хепи и логически издържан, на фона на цялата патаклама. Ефектът с дракона - гъсеница беше нелеп, но не му обърнах чак толкова внимание. Е, поне можеха да му сложат крила и крака егати. Ако можеха да правят читави ефекти, сцената с Хонг и Бора можеше да е мнооого яка - прасето да гори в пламъци, а не в синя димка няква там...
 20. Супер инфантилен сериал. Издържах го до 5еп...пуснах 10еп...почти никаква промяна в отношенията...минах директно на 20 и видях завършека на действието от 5 ЕП. Ха Джи Уон изобщо не ми е силна актриса...В бая сериали съм я гледала-ядосана или тъжна, явно са я учили само да присвива очи. Много еднакво показва емоциите си, или ще е прекалено натрапчиво или има една определена физиономия, която ползва. Малко театрална актриса е. Сюжетът за военни тренировки, състоящи се в бягане на пътека във фитнеса и замеряне със снежни топки е меко казано детински. Действието е прекалено мудно. Петте епизода се издържаха заради героя на Сънг Ги, но както казах след 5 серия и изгледана 20, се "потупах по рамото", че не си го причиних. Надявах се сериала да бъде нещо като Айрис - там в началните епизоди показват главните като хлапаци, безгрижни, приятели, любов и после почва същината. Тук, много наблегнаха на тъпата романтика-харесвам те, ама ще се дърпам, нищо че иначе рева, че няма кой да ме погледне. Ей такива глупости като почнат да ми навират в лицето и да ме правят на идиот, е не мога да ги търпя! Аре бе - ощипани госпо'ци на по 30!
 21. А случайно някой да знае какво се случи с тази песен...Звучи ми много яко
 22. Всичко в тази песен ми е вълшебно...
 23. Абе вие полудЕхте май..."горещо" със заголени....РАМЕНЕ! Буахаха. Голямо клане в 19 ЕП. Ся остава да видим боговете в хора ли ще се прераждат или обратното...Важното е, че Хонг не даде фира, че тогава щях да хвана някой синеочко да ги кълне тия сценаристки! Любими фенмейдове до момента.
 24. Толкова лирично ни показаха срещата на бика с One от YG, че и драматична музичка ни пуснаха докато се гледаха...най - вероятно ще да е синО. Най - якото ще е Хонг, да ги '"изтрепе всички" както каза в 18 еп. Е, имаше момент да му върже и зомби и жрица, ама нейсе. И добре, че беше октопода да се изцепи за ПТП - то със Се РА. Главните...в началото на епизода се обичат, в средата се разделят и в края се целуват - баси панаира. Иначе много ме кефят всички, ама такива епилогични коментари след края сериала. Засега и аз си мисля, че 100% имаме хепи енд, може би само за зомбито да няма. А чаканият дракон...ми той вчера влезе в казармата
 25. Изкушавам се да напиша статус у фейсО. Който познае отговора - давам сто кинта (без участия на азиатковци разбира се) : Що е то? Триъгълника на PK, нито един тъп ъгъл няма, той е прасе, харесва зомби и е харесван от мъжки октопод - принц, обладал женско тяло ? Чудя се дали някой ще ми отговори...да спра тревата примерно
×
×
 • Create New...