Jump to content

Urban

Потребители
  • Мнения

    558
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

Всичко публикувано от Urban

  1. По-горе сме коментирали точно този въпрос "защо аджеба...", ако ти е интересно разгледай коментарите в скритото съдържание.
  2. Щом ти, след изгледани сигурно 200 филма си ок, значи верно е ок, извън моята слабост. Аз да питам- в крайна сметка след тоя зор за легален документ за пребиваване, къде се завлачиха в крайна сметка с Марето, и то с еднопосочен билет? Пак ли любимият ми "отворен финал"...
  3. И така обрат! Дадоха ми акаунт, та гледах филма. Хора, този филм е страхотен! Сигурна съм, че който го гледа, ще се изкефи. Не е клиширано корейска история, даже изобщо. Намесата на Европа прави филма много, много различен от това, което сме свикнали да гледаме. Тук всичко е окей, и актьори и сценарий. А тази мацка, така да ме изненада как игра. Напълни ми душата.И двамата със Сонг направиха мега як филм. И той се раздаде, беше му крайно време да се върне към себе си. Любов, наркотици, бедност, борба, предателства- добре балансирани. Дано се сдобие с превод, да достигне повече публика. И европейците си играха добре, не че имаше нещо сложно в ролите им, но нашите още повече изпъкнаха колко го могат! За мен това е филма за 2024г. Препоръчвам определено.
  4. Я виж по-'убаво трейлъра Дулс! Аз пък нямам Нетфликс...
  5. Ееее пак ще го гледаме мърляв, жълт и мръсен. Но...голям праз, пак има какво да видим. Дано този, е по-добър от предният му филм. Ролята му предполага по-емоционален герой. Да видим, дали ще ни хване за гърлото или ще целим екрана с фасове.
  6. Фенщината ми се прояви, напук на цялата ми ангажираност. Приятно гледане!
  7. Очаквах много по-тежка история и добре че не е. Приемлив филм. Хареса ми. Няма нещо, което не сме гледали, но не доскучава. А Джун Ки, който като мой фаворит, не му отива да е от другата страна, по ме кефи той да е битият, ревящият, изобщо да отнася цялата драма. Но явно е искал да се види в друг образ. Игра неземно разбира се, но мисля че в обратната роля, филмът щеше да има повече успех. Самият той излъчва доброта и погледа му един такъв особено дълбок и чист. Евала и на сценаристите, че са помислили за фенките му, та го показаха гол до кръста. Финала...нямаше как да е различен за него. Стегнат филм, но съм пристрастна. Благодаря и на екипа за превода.
  8. Минавам само да поздравя всички, които търпеливо са изгледали поредната тъпотия. Приключих на 3еп.
  9. Urban

    Big Bang

    Еее много злобно си приела коментара ми. Имаше лек грим, не го казвам с критика, аз лично с грим повече го харесвам, предполагам не само аз и не само него. Даже като се замисля, ако им махнеш кит таблото рязко погрозняват. И да, просто казах, че не бих се учудила и да е вземал нещо преди концерт примерно, просто защото техните бяха брутални и физически и психически. Така че, не ми слагай думи в устата, че ми приличал на наркоман. Явно ти си от прекалено чувствителните фенове. Бъди жива и здрава. И дано като излязат и пустите нокти го обявят и да си живее по-спокойно Джито.
  10. Urban

    Big Bang

    Ииии напълнял човекът най-после де, и се нагримирал така дискретно за интервюто. Вече мяза на кореец, нисък, слаб с по-кръгла глава и бузи. Гледам накрая на видеото пак извади от тия неговите нервни движения, ала "къде ми е сатъра". Аз пък ще се учудя ако не е взимал нищо. Много хрисим ще дойде. Радвам се, че изглежда нормален човек.
  11. Абре съфорумци, новият му филм изглежда много гот. Знаете ли дали ще се преведе на нашите честоти? Аз лично много се вълнувам, че ще го видя в нещо сериозно, където е силен, а не пак в някви лиготии ала Лоренцо!
  12. Urban

    Big Bang

    Сигурно УG му правят сечено, че вече няма да им снася, ама и той не е вчерашен. Мей би взима някви нови модели, дет само Хорейшио би го гепил, ама и той се пенсионира
  13. Този стайлинг "седи" само на Джито (GDragon)! Ма пак си ни е хубаво момчето. Ся нова питанка - КейтитУ има ли дете или йок-то няма как без жълтини, но е факт, че си защитава булката, което означава,че е щастлив палавникЪт. И да, спокойно може да играе още ученик.
  14. В един от епизодите, Хьото каза на Лошка, че няма да нарани детето, но ще й отнеме всичко. Мисля че й каза, че иска до края на живота й да бъде в социална изолация и да няма никой до себе си. Но както знаем всичко е предпоследно в сериалите. Мен ме гложди Лошка ли отрепА оня пич с дългата коса . Бандата й психари са по-интересни с простотиите си.
  15. Ей много таланти тук, я какви поети сме имали във форума. Спорът е бил конструктивен, щом вече имаме две творчески изяви. Аз лично се разсмивам с такива "хейт" постове. А както знаем, лесно е да ядосаш някого, трудното е да го разсмееш. Освен това има голям напредък. Никой не си позволи да нападне лично съфорумец, а спора си вървеше само и единствено по темата. Така че сега чакаме 2ри сезон!
  16. Ти сериозно ли? Я си хвани ти някоя докторка - хирург и я накарай да приключи някой заради теб? Доктор, който убива? Да не говорим откъде толкова кинти таз даскалка? От работата във фабриката ли?
  17. Само да вметна, че в тази сцена жената не крещи, а говори спокойно. И на 40 лицето не се сбръчква по този НЕЕСТЕСТВЕН начин. Има доста нейни колежки, изглеждащи къде къде по-добре. Това е резултат, често срещан от пластиките правени и на младини, което не се казва на пациента. А именно, че ще има много бързо и неестествено застаряване. Затова казвам, че ми дожаля. Много бързо си пролича при нея. И не изглежда като на 40, а нагоре. Да видим г-н съпругът и другият му богат "колега" дали ще са изцяло на нейна страна. Ако да, много ще се захароса. Залагам на Лошко-той обича силно Лошка и е способен да прави мизерии, за да подържа темпото!
  18. Естествено. Просто често тези, които са впрягани за топ красавци или красавици, всъщност са толкова рязани и преправяни, че изобщо не знам какво правят в такива класации, като за целта не трябва да правят елементарни мимики, че се превръщат в гротески. На мен ми дожаля за нея.
  19. Като цяло сценарият е пълен ъпсурд! Както се каза в друг подобен, но доста по-адекватен продукт на корейците "за да отмъстиш на властимащите ти трябва ВЛАСТ!". Ясно, че е художествена измислица, но можеха малко по неидиотско да съставят планът на жертвата. Какво щеше да направи, ако СЛУЧАЙНО не беше срещнала доктора и "фотографката". Какво щеше да прави, ако лошка си преместеше детето в друго училище? Детето си има бавачка, шофьор. Изобщо с ресурса на богатите задници, леля ти отива у кофата, а ние нямаме сериал. Просто трябваше планът да е по-издържан, а не да се разчита на някви случайни, взимащи отношение герои. За играта й, аз нямам коментар, т.к. тя винаги играе така. Хладна. И принципно си е такава. Отдавам го на това, че избягва мимиките, че много й лъсват неествените нарези от операциите по лицето. А в този сериал не е като да не личат. Явно при продукции за Нетфликс не ги мажат с онова бялото, където няма бръчка, няма петънце. Но поне не доскучава.
  20. Последният епизод обясни всичко доста подробно. Чак не очаквах. Хареса ми.
  21. Голям майтап таз кат роди, как ще оглеждат чавето, дали е с дръпнати очи, че ако не е.... Абе поне има опит в предбрачните договори, така че трябва да си е вързал гащите. Опитът с мелачката си е сериозен багаж. Аз се кефя. След ония простотии на Джан Ди от БОФ, всички други ряпа да ядат. Дано им се получи. Ако не друго, езици ще понаучат и двамата. До скоро татенцето на Сонг още държеше билборд на Каката в двора на къщата в знак на протест. Ама ся кат ще има наследник, може и да го свали. А защо да се провали като актьор? Какво общо има? Просто ще си гледа детето човека, което си е напълно човешко и нормално. Другото не е.
  22. Сериалът си го бива, приятно учудена съм! Да, айдъли, но играят добре. Не ми доскуча изобщо докрая! Освен това в кюпа е А? Мега актьор просто. Има си нон стоп действие, няма клишета. Е, едната айдълка не ми пасва, но се търпи. Историята е интересна и засяга доста теми. Всички играят и се раздават, особено лошите. Тук са умни и не се разхождат с бухалки. Фентъзи момента крепи целия сериал. Гледайте, не е скука.
  23. Натовари ме. То такъв си е и стила му. Явно ковида вдъхнови сценаристите. Гледала съм доста подобни сюжети, сигурно затова не съм впечатлена.
  24. Мен ме кефи, че направи мазалото Заби най-желаната красавица за там, сега тотално друга насока- чужденка, пък и с деца, пък и от различни мъже. Знам, че няма да видя снимка с уиски и трева, ама явно има "топки", за разлика от повечето му дисциплинирани колеги. А ако е бременна, няма лошо, време му е, а и тя явно не си пада особено майка, така че да си е при него чавето, супер. Да видим.
  25. Офф...голяма тъпня. Как можаха 5епизода да чакаме тая да си спомни коя е. Нищослучване цели 5 ЕПИЗОДА!!!. Откъм 7еп. се задвижи. Добре, че беше оня червей, това ме държа да гледам. И тая Наксу много зажмуцана тук. Гримирана и с дрехите на боец беше супер. Главният се справи доста прилично, както и лошият. Определено първият сезон беше по-добрият.
×
×
  • Създай нов...