Jump to content

Urban

Потребители
 • Posts

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Urban last won the day on August 25 2019

Urban had the most liked content!

1 Follower

About Urban

 • Birthday 05/21/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими филми
  The Flu, Cold Eyes, Rough Cut, The Front Line, Тhe Technicians,The Suspect, Always,Searchig For The Elephant, A Bittersweet Life, Masquerade, Pieta

Recent Profile Visitors

2,204 profile views

Urban's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

506

Reputation

 1. Общо взетo било квот било. Разочаровани някак, но такъв е животът. Всички разбрахме мисля постоянното “четири". Интересно ще ми е руснаците с интерпретациите. Хареса ми че няма напън и показност.
 2. Много, много добър сериал! Шамари, отмъщения, всеки дърпа кокала, няма беден, няма богат. Всеки предвижда ходът на врага и действа. Няма тъпаци или някви мишки дет само да ги мачкат и те да стоят в ъгъла и да мълчат. Всеки мами. Постоянна динамика. Единственият минус е, че наистина много бучат и пискат, но с намаляване на звука се преглъща. Изключителни актьори. Много ми хареса.
 3. В сравнение с Penthouse, който гледам в момента,това тук е страшна бозица. В жанра с такива сюжети другият е ТОП.
 4. Голяма тъпня. Детинско представяне на 50 нюанса корейско. Нито актрисата ми беше на място за тази роля, нито пък той. В такива роли очите на актьорите трябва да "горят" в страст. Телата също. Не са нужни думи. Нескопосана работа е цялата продукция. Изключително разочарована от инфантилното "садо мазо".
 5. За втори сезон ли остана въпроса или зрителя да си фантазира варианти?!
 6. Отново досадното преиграване на типичното корейско момиче- ококорване, пищене, муцуни. Едвам издържах 2 серии. Прекалено детински сериал. Ще се гледа друг.
 7. Силни крайни епизоди, цялото това преплитане между омраза и обич придоби смисъл. Имаше усукване на сюжета, ама ся не можем да се сърдим като помнеха само 600 години назад! И то не всички. Затова и Лошко беше най-последователен в действията си, не може да му се отрече Друго си е да помниш едни има няма 10века назад. За мен сериала е готин, фентъзито си е фентъзи. Няма битовизми.
 8. Да, ще ги видим пак. Аз не залагам особено на песента, т.к. е правена за made албума, абе направо, oчаквам боза. Дано се изненадам.
 9. Затова ти е неприятен щот е гипс тоя пич. Просто не е кой знае какво като актьор и това дразни. Но ако няма какво да гледаш, пробвай пък ще кажеш. На мен идеята ми харесва, има загадка отпреди 1000години, прераждания, ми то кво да искаш повече Поне няма лигавщини и клиширани тъпотии.
 10. Докарах го до 14еп. Ако не друго, поне действие има. Автора на таз приказка явно е бил фен на "Supernational" - чудовищата си приличат. И там 100 сезона братята ги трепеха. Главният тук ми е в топ 3 на антипатични актьори, въпреки че има много качествени сериали, като http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=9597 , но видя ли го в главна роля, не пускам. Е да, ама то не остана кво да се зяпа. Иначе сериала е симптичен, и лошко много готин. И всички второстепенни също са свежарки. Малко кървава приказка, ама се свиква.
 11. Офффф, последният епизод такъв сапун ни удариха, че не е истина. Ще се опитам да не агресирам, но такава тъпа патка няма как да не ме изнерви! Като знаеш протокола, какво изобщо се обаждаш какво искаш и какво не искаш. Все едно войник, да каже "аз ще ви служа вярно, но не ми се ходи на война заради Вас!". Това си избрал, това е, точка. На тая актриса ролята на зомби и вървеше идеал, тука много никаква. За него мога да кажа само суперлативи естествено. Първо е красив, можещ, готина роля, кво да искам повече. Но пуст последен епизод, развали привкуса на цялата любов и чаканеееее сто серииии Ленчето да каже заветното "обичам те". Сапунджи. И въпреки това, ме остави с усещането, че нещо хубаво е свършило...
 12. Добре почна, но ми затъпя яко. Много харесвам филми и сериали за затворници и този определено ми е слаб. Актьорите са ок, но какво от това. Някой разбра ли замисъла на вкарването на атопичния дерматит през цялото време? Очаквах някаква развръзка там след толкова чесане и киснене на крАци в легени
 13. Хареса ми. С гОла вОда актьори и пак ми хареса. Верно стегнат бе. Сценарият е много готски без локуми. Щом свикнах с буратиновата игра. Който иска нещо мило и сладко, да го гледа. Брата и сестрата много красиви хора бе!
 14. През цялото време не ми се връзваше музиката със случването, но края обясни всичко. Всъщност клипа е много дълбок. Ако знаеш, че си мъртъв но имаш шанс да отидеш като човек там, където те чакат и да имаш съвсем малко време, какво ще направиш, как ще се държиш. И може би... Ще се държиш по същия начин, но с малко повече любов. Впечатлиха ме последните спомени, които оставя в момичето- това че я кара да чуе определена песен, танцува с нея и се снима е може би най-запомнящото което може да й остави. А песента ще й каже това за което той няма време... Разни мои интерпретации. Най-после нещо смислено да излезе!
 15. Е те това е да паднеш от високо. Макар че нашите богати затворници имат килии като хотелса стая. Можем само да гадаем какво го чака. Дано бенговете му ходят на свиждане. Това е положението...
×
×
 • Create New...