Jump to content

Alexia

Потребители
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Alexia

  1. Очаквам с нетърпение този сериал! Много обичам корейските исторически филми и сериали и то точна от тази епоха!
  2. Кога се очаква да започне сериала?
  3. На мен сериалчето ми хареса! Вярно че накрая го попретупаха но беше приятен за гледане!
  4. Аз мисля, че Со разбра че момиченцето му е дъщеря, защото видя украшението за коса и се сети за Хе Су. Но всичко ще разбера когато го гледам със субтитри! Другото момиче в къщата на Ук не е ли дъщеря на 13 принц??
  5. На мен сериалчето ми харесва - забавно е, хубави артисти, добре играят и музиката е на ниво! Приемам го като много свежа комедия! Принцът е много чаровен има страхотна усмивка!!! Девойката също е много сладка и чудесно се справя с ролята си!! С нетърпение ще очаквам новите серии другата седмица! Много благодаря и на преводачите!!! Много са бързи!! Благодаря!
  6. Охоо с нетърпение го очаквам!!! Много обичам такива филми!! Каста също радва!
  7. На мен сериалчето много ми харесва! Допадат ми артистите, сюжета, атмосферата като цяло! Едвам дочаквам новите серии, но на руски бързо ги превеждат! Интересна беше последната серия-и кралят се видя с девойката и офицерът се замисли за родителите си....... Интересно как ще се развие действието?! Аз си мисля че ГГ ще има връзка с кралското семейство, но ще видим! Много приятен сериал за гледане!
  8. Много благодаря информацията за снимките в Гърция!!!
  9. Добре завърши 4 епизод и сега нямам търпение да видя какво се случва по нататък!!! Сряда е още далече....... но ще почакаме!! Този език на който говорят уркските деца изобщо не ми е познат!! Не мисля че е европейски!
  10. От изгледаните 3 епизода мога да кажа само - Невероятно готин сериал! Много ми харесва - добре подбрани актьори, интересно действие, красиви пейзажи в 3 серия, много добра игра, чудесна музика!!! Очаквам с нетърпение следващите епизоди!!! Филмът си струва да се гледа!!! А да попитам къде в Гърция са правени снимките?
  11. Дааа и на мен филмчето много ми хареса! Е, имаше на места и скучни моменти, но като цяло ми допадна!☺ Финалът се очакваше да е щастлив, беше и романтично ! Хареса ми!☺ Ямапи.....голям сладур!Тази година това е третата негова роля в която го виждам и съм доволна от показаното!
  12. Много приятно и забавно филмче! Главната героиня е симпатична и чаровна, а Ямапи като монах е много сериозен! Музиката също ми харесва!Препоръчвам да го гледате!
  13. Благодаря за отговора! На мен сериала ми харесва и очаквам с нетърпение другите епизоди!
  14. Каква издънка има главният артист с фенка? А колко епизода ще е сериала?
  15. Филма е страхотен! Моят любимец в сериала е Тал Тал - може ли да ми кажете и други филми с този артист?
×
×
  • Създай нов...