Jump to content

Yoyo_ko

Покровители
  • Мнения

    548
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    17

Всичко публикувано от Yoyo_ko

  1. Общо взето "Хляб и зрелище" е този сериал. Очаквах повече. То нищо не се разбра. Дано да направят втори сезон, че да хвърлят малко светлина върху хилядите неясни моменти.
  2. Зарязах го.... Не се търпеше. Дразнеше ме даже и докато спя - демек не става и да спиш на него.
  3. На мен ми харесва. Неангажиращо. Става за убиване на времето. Първоначално се издразних на някои нелогични реакции в началото, но след това се сетих, че гледам карейско и спрях да търся логика и рационалност в действията. Така всичко си дойде на мястото, ㅋㅋㅋㅋ.
  4. Без да искам го подхванах по Нетфликс. Много е зле. Наистина кОпат дъното с този сериал. Кравешкия поглед и нейните екшън "умения" къртят. То как ги трепе лошите, как държи пистолет, как държи снайпер....Много е зле. Не се и опитвам да хвана сюжет. Къде спя, къде гледам, ама май повече спя.
  5. На мен ми хареса. Ако очаквате сладникава драмичка, по-добре пропуснете.
  6. Явно не съм за китайско кино, защото през половината време бях WTF??? Много красиви сцени имаше, но по едно време, особенно края, страшно ми досади.
  7. Само в българския език словосъчетание от 4 пъти по 2 букви може да изрази раздразнение, сарказъм, недоверие, а под друга конотация да е съгласие, потвърждение и определение за времето на изпълнение: "да, бе, ей ся."
  8. Running man! Това е едно от най-добрите неща, които съм гледала.
  9. Yoyo_ko

    Hyukoh/ 혁오

    Как извинение....благодаря ти, че ме подсети да си ги пусна в днешния странен и студен ден. Внасят такъв уют и топлина!
  10. Ето и една песен посветена на трагедията и на оцелелите! 나는 지금 여기에 살아있어 차는 숨을 내쉬며 살아있어 어지러워요, 날 찾아내 줘요 꺼지지 않는 나의 두려움
  11. Yoyo_ko

    Hyukoh/ 혁오

    Трона от тоалетна хартия е особено актуален. Иначе песента и клипа са на 2 години вече. Случайност, не мисляяя! Искаше ми се да спратна и една темичка за CFIKA и Yaeji във форума, ама все не остава време
  12. https://www.youtube.com/watch?v=N5OBPRbUpA4
  13. Много скука в този сериал. Нищо особено като сценарий, много под средното ниво, нищо особено като история, доста под средното ниво, нищо особено като игра, на средното ниво.
  14. Yoyo_ko

    Epik High

    Благодаря, благодаря! Аз не знам на кой свят съм много работа ми събра в последно време. Иначе много интересто и доста засилено корейско участие на тоя фестивал.
  15. Идеята с хижата ми харесва, много. Абе във всичко бих участвала, без к - поп дискотеката и концерта.
  16. Я да попитам аз събраха ли се достатъчно пари, поне за една година? На срещата чух каква е годишната такса и се притесних дали ще съберем достатъчно. Казвайте, ако има нужда да се събират още.
  17. Аз го загледах.... На трети епизод съм и ми допада. Точно нещо такова ми се гледаше. Хареса ми това с клучките: малката, голямата, скритата и т.н.
  18. Днес работата ми не спори, но избора за музика е на ниво:
  19. Yoyo_ko

    Hyukoh/ 혁오

    Само Hyukoh могат да направят за мен този език слушаем! Китарният риф, ако така се казваше, е много добър!
  20. Yoyo_ko

    Burning (2018)

    Винаги има котка и кладенец!
  21. Ние с едни мацки сме се разбрели да направим един корейски ресторант по обед и след това на "Тунел" в Дом на китното
  22. Yoyo_ko

    Burning (2018)

    И аз го гледах в неделя. Лично на мен ми хареса. Аз обичам подобен тип филми, без илишни разговори. Може би затова и любимия ми филм, ако въобще може да съществува подобно нещо, е 3 iron, където хич няма реплики. За мен лично нямаше мистерия в края на филма, моето усещане е, че не трябва да се търси някакъв прекалено дълбок и скрит смисъл, а е че е това което е. Това което е видимо на пръв поглед и на първо гледане. Би ми било интересно да чуя още мнения от вас. Тъй като аз го гледах с една приятелка тя изрази мнение, че И понеже забравих......много добра музикална тема!
  23. Yoyo_ko

    F.T Island

    Е каже сега, че не е най - големия сладур и шматка с несломим дух и сила! Каквото и да кажеш за тоя човек, колкото и различно да е като описание, все ще е верно!
×
×
  • Създай нов...