Jump to content

Yoyo_ko

Покровители
 • Content count

  498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Yoyo_ko last won the day on April 4

Yoyo_ko had the most liked content!

Community Reputation

578 мочи

6 Followers

About Yoyo_ko

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 10/01/1985

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,228 profile views
 1. Yoyo_ko

  Big Bang

  Да,всичко това е от ясно по-ясно. Въпроса е как може някой да му вярва на тоя образ, създаден от цензура и лицемерие?
 2. Yoyo_ko

  Big Bang

  Не искам да обиждам никого, но трябва да си доста *#**#, за да вярваш в глупостите от сериалите за девствениците. Лав и мен ме очудва как може да има хора, които вярват на подобни неща. Моето мнение е, че просто са си леко калпави като нация, има нещо сберкано при тях. Някои скандали ги правят от чиста проба злоба други, за да отвличане на вниманието. Тука според мен са намесени много неща и ние никого няма да разберем, каква е истината кой прав, кой крив.
 3. Yoyo_ko

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  В този сезон явно ще разберем, каква е мистерията с маймуноподобния титан. Надявам се сезона да е по - раздвежен от миналия. Този път ще гледам всичко накуп, че миналата година си беше леко мъчение хем малко мудно, хем по една серия на седмица.
 4. Пас, на курс съм и не мога да отсъствам!
 5. Yoyo_ko

  F.T Island

  Турнето продължава със страшна сила и без лидерчето. Младежите се забавлята от време на време де. https://www.instagram.com/p/BwMeNJkBBEK/?utm_source=ig_web_copy_link
 6. Yoyo_ko

  F.T Island

  Мноооооого тъжно, мноооого!
 7. Yoyo_ko

  Epik High

  Човек това не се описва с думи, трябва да се изживее. Да видиш как танцуват танца на Fan, две италиански девойки да те заливат с бира през целия концерт, докато крещят Tablo, I want my t shirt. Дори факта, че на бара се плащаше само с карта, моята беше заключена в шкафче на входа, не успя да помрачи концерта. Като погледнеш приятел с влажен поглед, @pepsi, винаги е готов да ти купи бира, най - сладката бира в живота ми. Скачане, пеене, танци....идилия. Пък в залата имаше и мЪже, които не бяха дошли по случайност. Снимахме се с "пишкира на Табло" (разписваха се варху една кърпа, която хвърлиха в публиката). Прекрасно беше.
 8. Yoyo_ko

  Epik High

  Жесток концерт направиха в Амстердам, заслужаваше си целия път и подгизването по градските улици. Ще ми се да идват повече подобни групи в Европа и ме е яд, че не успях да видя Хюко, ще трябва да се ходи на техен терен догодина, хихих! Поздрав!
 9. Yoyo_ko

  F.T Island

  Следя си целия скендЪл ама не ми се пише, че съм почти в траур. Много време ще ми трябва, за да свикна, че вече са четирима без Лидерчето! Не мога и да си чешам езика с разните му там възможни варианти невинен, виновен и пр. Факт е, че любимата ми и единствена група вече няма да бъде същата, това обаче по никакъв начин не спира удоволствието от слушане на музиката им, тяхната и на JJB. Просто ще трябва да мине малко време, за да не ми става леко тъжно докато слушам. До вчера обвиненията към Лидерчето се ограничаваха до подкуп на полицай и шерване на някаква снимка. От вчера вече е снимал и шервал и видеа. Лично аз гледам да не си правя изводи и да не съдя предварително, информацията която идва до нас е оскъдна и до голяма част изкривена. Ще поживеем и ще видим какво ще излезе!? Ако всичките обвинения за дрогиране и изнасилвания на жени са истина, няма нищо по нормално от това да ги вкарат в затвора, ако ме питат мен при доказване на престъпление от подобен характер да си изгният там! НО това не означава, че ще спра да слушам музиката им, защото както казва една добра приятелка "нека се научим да разграничаваме артиста от човека" Междувременно си пускам плейлиста Prison101, изпълнена с Ft и JJ band, защото хубавата музика не може да бъде отречена, независимо от всичко!
 10. Yoyo_ko

  Touch Your Heart (2019)

  Ааааа аз се къпах тази неделя, плочки само по стените и пода имаше! Главния верно е прекалил с ботокса в последно време и с бялата пудра. Имам усещането,че в Усещане за жена, филм от преди сто години, изглеждаше по старичък. Главната сто про е с екстеншъни, чак дразнещо много са!
 11. Yoyo_ko

  Swing Kids (2018)

  Ами какво ни остава освен да чакаме? Да си призная малко ме е страх да гледам нещо с ДО, което стиска за гърлото, че последното така ме стисна, че още не мога да повярвам колко време ревах на него. Боже @kandala, дори не знам как изглежда индонезийския!?
 12. Yoyo_ko

  Touch Your Heart (2019)

  Простено ти е, щом няма да ми намаляш поведението. Споко неделя иде. Време е за къпане!
 13. Yoyo_ko

  Touch Your Heart (2019)

  Засегнах се, забрвихте ме!?!? Тука има и джуфки и пластични операции, които да се обсъдят чудо, верно остава само един плочникда се намери! Тая сутрешна зарядка беше един път, само нея помня от целия филм, хахаха. Аре и аз съм на клона почвам да гледам, съботно неделно, за ебавката, не очаквам много. Някой каза нещо за количество на коментарите, което ми напомни на Голямата сватба
 14. Напълно съгласна, че братото е психо. Иначе не ми се иска да се обяснявам за нонсенса.....загуба на време е!
 15. Yoyo_ko

  F.T Island

  Ох, гледах снимките в Инстаграм. Много шарено и готино изглежда. Дано да е интересен клипа и песента.
×