Jump to content

Yoyo_ko

Покровители
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Yoyo_ko last won the day on July 15

Yoyo_ko had the most liked content!

Community Reputation

641 мочи

7 Followers

About Yoyo_ko

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 10/01/1985

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,290 profile views
 1. Права си, мъжки се държи....просто понякога лигнята му надделява.
 2. ЕЕЕ тук не съм съгласна с теб......Хонкито никога не може да е ужасна гледка просто ще прилича на пале с каска.
 3. Изплашения Хонг.... Минари, избягал, защото не му казал кога ще си отреже косата Хонки.
 4. Хонкито без изнстаграм......това ще е много тежка абстиненция. По отношение на ексЛидерчено, мога само да кажа, че последното което четох, беше че се е признал за виновен за разпространение на снимки, както и за шофирането под упойващи в-ва, но категорично отказва да е изнасилвал накого. Ако трябва да съм по-точна, казва че не помни нищо от въпросната вечер. Много тъпо се случи с него, но за жалост, както казва народа "с какъвто се събереш, с такъв си се събрал". Ще си сърба попарата и толкова. За се га е признат за виновен за употребата на упойващи вещества и е осъден на 2 години пробация и му е наложена някаква глоба.
 5. Семейство китайци, съдържатели на ресторант, разговарят в кревата. В един момент мъжът казал: - Искам 69! А жена му: - Ти луд ли си? За какво, по дяволите, ти е телешко с бамбук по това време? ######## - Намерих бомбата, какво да правя? - Много добре! Какви цветове са кабелите? - Единият е светъл кобалт, а другият - матов пурпур. - Тъй ще се гръмнеш някой ден, заради педалщина...
 6. Ама аз на тия от sllkpop хич не им вярвам. През повечето време пишат глупости за сензацията.
 7. Доста гадна новина, преди малко чух по радиото. Някакъв подпалил сградата на аниме студио в Киото. Не ми го побира ума защо можеш да направиш подобно нещо. В някои от статиите се казва, че може би става въпрос за хикикомори при подпалвача. Ужасно просто, ужасно! Линк
 8. Накрая, в съда, ще се окаже, че е признал само за това, че са пили. Будната ще се сети, че всъщност дрешките и не били толкова размятани, а пък той кротко си спял до другата жена и ръцете им леко се докосвали с малките пръстчета.
 9. По - скоро некрофилно съгласни!
 10. От гей до изнасилвач, ей на това му се викам за обрат.
 11. Предвид "бизнес плана им наречен кариера" залагам на 13 секунди! Ама виж края на октомври е едно прекрасно време за посещение на Корея, замислете се! Или по - добре изчакайте до догодина, за бъдещите промоции на "Shadow" така ще може и аз да дойда да ви стресирам и да ви говоря глупости!
 12. Аламбрата и на мен ми харесваше до един момент, в който сговниха всичко, а края беше особено нелеп.
 13. Поредното завръщане на човека, ама след последните излагации с ПШХ и Минка направо не ми се мисили. Нииикакви надежди не храня за проектите на Бини вече, стават все по-зле и по-зле. Вапреки всичко ще се гледа де поне от сантиментализъм.
×
×
 • Create New...