Jump to content

Yoyo_ko

Покровители
 • Content count

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Yoyo_ko last won the day on July 15

Yoyo_ko had the most liked content!

Community Reputation

620 мочи

7 Followers

About Yoyo_ko

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 10/01/1985

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,267 profile views
 1. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Ама аз на тия от sllkpop хич не им вярвам. През повечето време пишат глупости за сензацията.
 2. Доста гадна новина, преди малко чух по радиото. Някакъв подпалил сградата на аниме студио в Киото. Не ми го побира ума защо можеш да направиш подобно нещо. В някои от статиите се казва, че може би става въпрос за хикикомори при подпалвача. Ужасно просто, ужасно! https://www.theguardian.com/world/2019/jul/18/dead-suspected-arson-attack-kyoto-animation-japan
 3. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Накрая, в съда, ще се окаже, че е признал само за това, че са пили. Будната ще се сети, че всъщност дрешките и не били толкова размятани, а пък той кротко си спял до другата жена и ръцете им леко се докосвали с малките пръстчета.
 4. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  По - скоро некрофилно съгласни!
 5. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  От гей до изнасилвач, ей на това му се викам за обрат.
 6. Предвид "бизнес плана им наречен кариера" залагам на 13 секунди! Ама виж края на октомври е едно прекрасно време за посещение на Корея, замислете се! Или по - добре изчакайте до догодина, за бъдещите промоции на "Shadow" така ще може и аз да дойда да ви стресирам и да ви говоря глупости!
 7. Yoyo_ko

  Hyun Bin (Хьон Бин)

  Аламбрата и на мен ми харесваше до един момент, в който сговниха всичко, а края беше особено нелеп.
 8. Yoyo_ko

  Hyun Bin (Хьон Бин)

  Поредното завръщане на човека, ама след последните излагации с ПШХ и Минка направо не ми се мисили. Нииикакви надежди не храня за проектите на Бини вече, стават все по-зле и по-зле. Вапреки всичко ще се гледа де поне от сантиментализъм.
 9. Yoyo_ko

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  Е сигурно затова си мислех, че имат дете.
 10. Идва от живото изпълнение на ето тази песен. Една приятелка съзря идентично сценично поведение с Веско Маринов. Така тръгна прякора може да звучи странно и колкото и да го харесвам Хонки, за мен той си е Веско до гроб!
 11. ПШХ - Парк Шин Хе; Лирическо отклонение и приятелски хумор с фермера: Веско - И Хонг Ки FT Island
 12. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Пробрема е, че като теглиш чертата нито той помни, нито те. Ама коя нормална жена пък ще ходи да пие в къщата на мъж, който не познава и ще си мисли, че той ще седи тихо и кротко, ебаси. Твърде нагласено.... Помляха се тия кореики вече, много ми писнаха. Ще ходиш да си допиваш в къщата на някой, който не познаваш ама грам, две жени при това.... Не цялата компания. Само тия двете се юрнали... Амаааа, айде нема нужда. Аман от простотии.
 13. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  За малко да кажа, че трябва да вземат да им забранят алкохола на тия корейце, но след това се сетих, че крехкото им психическо здраве още толкова ще пострада без универсалния отдушник соджуто. Много ми намирисва на скалъпена тая история......Две пък изнасилени, па какво правят в неговата къща.
 14. Yoyo_ko

  THORNAPPLE (쏜애플)

  И едно линкче към Спотифай за употребяващите го! Спотифай
×