Jump to content

Yoyo_ko

Покровители
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Yoyo_ko last won the day on July 15 2019

Yoyo_ko had the most liked content!

Community Reputation

658 мочи

7 Followers

About Yoyo_ko

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 10/01/1985

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,355 profile views
 1. Я да попитам аз събраха ли се достатъчно пари, поне за една година? На срещата чух каква е годишната такса и се притесних дали ще съберем достатъчно. Казвайте, ако има нужда да се събират още.
 2. Аз го загледах.... На трети епизод съм и ми допада. Точно нещо такова ми се гледаше. Хареса ми това с клучките: малката, голямата, скритата и т.н.
 3. Днес работата ми не спори, но избора за музика е на ниво:
 4. Само Hyukoh могат да направят за мен този език слушаем! Китарният риф, ако така се казваше, е много добър!
 5. Винаги има котка и кладенец!
 6. Ние с едни мацки сме се разбрели да направим един корейски ресторант по обед и след това на "Тунел" в Дом на китното
 7. И аз го гледах в неделя. Лично на мен ми хареса. Аз обичам подобен тип филми, без илишни разговори. Може би затова и любимия ми филм, ако въобще може да съществува подобно нещо, е 3 iron, където хич няма реплики. За мен лично нямаше мистерия в края на филма, моето усещане е, че не трябва да се търси някакъв прекалено дълбок и скрит смисъл, а е че е това което е. Това което е видимо на пръв поглед и на първо гледане. Би ми било интересно да чуя още мнения от вас. Тъй като аз го гледах с една приятелка тя изрази мнение, че И понеже забравих......много добра музикална тема!
 8. Е каже сега, че не е най - големия сладур и шматка с несломим дух и сила! Каквото и да кажеш за тоя човек, колкото и различно да е като описание, все ще е верно!
 9. Права си, мъжки се държи....просто понякога лигнята му надделява.
 10. ЕЕЕ тук не съм съгласна с теб......Хонкито никога не може да е ужасна гледка просто ще прилича на пале с каска.
 11. Изплашения Хонг.... Минари, избягал, защото не му казал кога ще си отреже косата Хонки.
 12. Хонкито без изнстаграм......това ще е много тежка абстиненция. По отношение на ексЛидерчено, мога само да кажа, че последното което четох, беше че се е признал за виновен за разпространение на снимки, както и за шофирането под упойващи в-ва, но категорично отказва да е изнасилвал накого. Ако трябва да съм по-точна, казва че не помни нищо от въпросната вечер. Много тъпо се случи с него, но за жалост, както казва народа "с какъвто се събереш, с такъв си се събрал". Ще си сърба попарата и толкова. За се га е признат за виновен за употребата на упойващи вещества и е осъден на 2 години пробация и му е наложена някаква глоба.
 13. Семейство китайци, съдържатели на ресторант, разговарят в кревата. В един момент мъжът казал: - Искам 69! А жена му: - Ти луд ли си? За какво, по дяволите, ти е телешко с бамбук по това време? ######## - Намерих бомбата, какво да правя? - Много добре! Какви цветове са кабелите? - Единият е светъл кобалт, а другият - матов пурпур. - Тъй ще се гръмнеш някой ден, заради педалщина...
×
×
 • Create New...