Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content Count

  992
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

998 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,040 profile views
 1. Краят беше супер! Предложението на зетя го очаквах да е корейско и ефектно, имал лице като СоДжи-то, да бе! Ама от кой исторически сериал беше това с пръстена, не помня, но съм го гледала някъде. Икономът го сватосаха с оная, А майката на Суам как се слагаше на За десерт Ама и "костюмите" им за сватбата бяха уникални! Вероника гледаше като отровена като се появиха така - разбиха й естетическото чувство направо Като цяло свежа комедия, ако се превъртат трагичните сцени, които бяха доста.
 2. Оле, какъв дзвер! Викни Корай да ти го донесе от Турция, че да си взема автографа директно, ако оцелее.
 3. Откъде да знам, да не съм ходила с тебе на дискотека до тоалетната! Ама ако е в Тайланд не можеш да си сигурна в коя точно тоалетна влизаш и откъде ще изскочи Вероника да се гримира. То ако е за билборд, някой май ще трябва да плати, ама дали ще е Тьоленка, дали ще е Бонд или Дедо?
 4. Ами то баш като от Дедо си звучи, с туй китайско цвете. Пък и нали българският не му е майчин, ще му простиш запетаите. А името ти да го пише ли, или и то анонимно да остане? Може само да нарисува един тюлен, да го познаеш, че е за тебе. Само не знам как ще влезеш в мъжката тоалетна да си го прочетеш преди да го е изтрила чистачката...
 5. Ти сега за случката в бебешката стая ли говориш?
 6. Ама нищо нямаш, той отдавна се отказа от теб официално и те продаде на друг
 7. Затуй съм го сложила в кавички, защото е цитат. Поетическата пунктуация е според кефа на автора, тъй че редакторът нищо да не пипа!
 8. Аз предлагам ей-това, че ти пасва: "Китайското цвете, лесно се бере, а момичето от София, трудно се краде!"
 9. Как простотии? Момичето е влюбено, изляло си душата върху тоалетната хартия, а ти - простотии. Нищо не разбираш от любов, язък, че толкова романтични сериали си изгледал!
 10. На чист български? Значи мръсотии без правописни грешки?
 11. Абе не се харчи за речник, излишно е, да не си мислиш, че ще го ползват по предназначение. Тоя от чата да не е въпросния Даниелле, че така защитава драскачката? Да не би пък да се окаже прав - това да е някоя самовлюбена французойка на име Danielle, фенка на корейското... @asha - не се нерви, споко
 12. Е там явно е имало причина - нали е бил криминален сериал, бащата нещо му е имал зъб сигурно... А в корейския сериал беше съвсем случайна кола без никаква причина, освен да се гаврят с драгия зрител.
 13. Е това е било уж за утешение, виж как им знам триковете на гадните сценаристи. Но това пак не може да надмине по садизъм корейските сценаристи, няма да забравя в един сериал как утрепаха главните в последната минута - ама ни в клин ни в ръкав, таман се бяха разбрали и щастливи и ги бутуряса една кола както пресичаха улицата.
 14. @helyg ама виж пък, че ти говорят уважително на Вие - "чилвайте", възпитани са, как да не са възпитани По-интересно ми е какво ли пише в мъжката тоалетна на Парадайз, дали не се заформя таен епистоларен романс... макар че там може да е малко по-нецензурно изразена лИбоФтЪ. Всъщност то си е направо положително, че някой пише на ръка, дори и неграмотно на чужд език в тоалетната - не е отживелица писането значи, крал Седжонг може да чилва.
 15. @vivivan благодаря, че ми каза, щото Кой е другият лакорн? Да знам да не го гледам.
×
×
 • Create New...