Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Posts

  1,386
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

1 Follower

About Чингулинка

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,540 profile views

Чингулинка's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.5k

Reputation

 1. Всички актьори са на ниво, обаче Батко направо изби рибата!
 2. Е хайде хайде, видяхме им вече банковите сметки в първи епизод. Някой може да изглеждат зле и да кормят риба, ама пари и имоти имат изобилно. А по въпроса за бедността, то не е нужно да си милионер, за да спретнеш купон и да си изкараш весело.
 3. Да му се отще на човек да ходи на меден месец на Чеджу! Направо му съсипаха реномето на острова!
 4. На тоя остров няма ли един човек, който да не е бременен, смъртно болен, депресиран, изоставен, излъган, самотен, беден или нещастен?
 5. @vivivan там съм, излови ме значи, бетер от Диспач си!
 6. Хахаха! И ся кво? От дедо та на чичо? Дърт бил! Дърт, ама мераклия!
 7. Ааааа! Как можа да свърши така? Шин Мин А да не е забранила да й целуват момчето?
 8. @vivivan Добре, че каза, че са го съкратили на 16 епизода, че да изгледам двата последни, че се бях затюхкала до 24 само с драмите ли ще ни занимават и го бях позарязала, а те пък били съкратени до минимум. Розов край буквално. Котараците бяха много сладки, накрая му се настаниха в къщата барабар с малките котета А в петнайсети епизод физиономията на главния "Котарак" като му заговориха за кастрация, беше уникално смешна Чакам сега Вивито кога ще сътвори последната манджа, свинско с вкус на риба
 9. Какво?! Тьоленката имала днес рожден ден?! И Тьолени! ЧРД @seal_reinforce!
 10. И на мен ми хареса средно сериала, става за разпускане, без да се задълбочаваш много. Бившият повече трябваше да се гърчи, ама нали са миролюбиви корейците, все гледат да оправдаят злодеите. Ама чак пък да ходи при бившата да го утешава в повече ми дойде!
 11. @jira То не се знае, от снимането на постера до края на сериала може пак да му е поникнал омразният мустак! Ще гледам нащрек за всеки случай. Иначе и момата ми е любимка, ама я предпочитам с младичкия Поничко. Той къде ли се загуби?
 12. ЧРД на форумния речник @cucyta! Желая ти още много години да всяваш ред във форумния хаос!
 13. Забравих да спомена, че гостува любимия ми герой от "Фермерчетата". Поздрави за всичките му фенове!
 14. Хахаха, да бе! Клюкарите от офиса къде спят, че не следят кой с кого къде ходи да пие и да яде пасти? Ето това вече щеше да бъде клюката на годината! "Бащата" се надявах да има сцена с аджумата, която да му набие канчето, както заслужава, но явно са решили, че такъв оправяне няма и са решили да го бастисат и да решат въпроса кардинално, че стига е мъчил момчето и гаджетата му.
×
×
 • Create New...