Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content Count

  1,252
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

1,315 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,319 profile views
 1. @seal_reinforce Само с един танц няма да минеш. Искам сърпрайз парти и подаръци, МНОГО ПОДАРЪЦИИИИ!
 2. Ти до сега ако не си разбрала дъл сме от една порода и звездите няма да те светнат, ами ходи по-добре изпий оная кОла за мое здраве, аз вече пих една студена вода за нея
 3. Хаятъм, аз вземам пример от Кориш - той по три пъти в годината си празнува рожденния ден, та и аз така. Можеш всеки ден да ми честитиш и да ми даваш подаръци, всичките ще ги приема. И сърпрайз парти да ми организираш, най-малко два пъти у годината искам.
 4. Хубаво, ама ако можеше да не дават змии, хич не мога да ги гледам Като напреднеш кажи дали си струва.
 5. Казах му да ми позира и той слушка
 6. Търся @vivivan за едно подаръче за рожден ден... Честит рожден ден! Весел празник!
 7. Ще вземам, бе, какво даваш, че да го вземам? Няма да си сама на Марс, не се тревожи. С тебе ще е и целокупния мАкедонски народ.
 8. Онова вкрая русото е очевадно мъжко...
 9. Оф я! Де да можех да ти следя мисълта! И ти кат Корай говориш несвързано и скачаш от тема на тема! Ама нейсе... Веднага пращам линка, хаятъм!
 10. @seal_reinforce Абе какво ме пързаляш? Няма нов! В Уикипедиа всичко пише! След Кориш не участва в сериали, само в шоута. Язък!
 11. Не съм го гледала, това ли е новият му? Аз сега повтарям стария му и се наслаждавам на детайли, дето не ги бях забелязала. Например когато по пьилян открадна двата телефона на главните и вика на Неро: Mission Korished (вместо Mission accomplished) - Ахахахаха!
 12. Как от какъв пол е? То се вижда от профилната снимка. От мъжки пол е. Аз съм от женски. А ти си марсианец.
 13. Аз разбрах, че са ти останали две серии, затова реших, че си го приключила вече Ще чакам. Като кажеш дали има изненади, ще реша дали да го продължа
 14. Да бе! Захар! Ти още малко ще я минеш и през микровълновата, да не ме простудиш. Мерси за колата, ама тая кола не е оная кола, хаятъм!
×
×
 • Create New...