Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Posts

  1,459
 • Joined

 • Days Won

  27

Чингулинка last won the day on September 26 2022

Чингулинка had the most liked content!

2 Followers

About Чингулинка

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,727 profile views

Чингулинка's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

1.6k

Reputation

 1. Ауууууу, каква гаргара си направиха с К-драмите! Да им се ненадяваш! Баш Crashlanding on you! Искала да е героиня във всичките К-драми! Пък добре избира Анчето! Баш Бинито й бил на мерника Аз продължавам. Върнаха ме на клона
 2. Започнах да гледам осми епизод и се изнервих! Голям мухльо! Ама може ли да е толкова мекушав!
 3. Този гледала ли си го? Главните се взеха и в реалния живот.
 4. Явно съм познала... Някой май ще ме черпи.
 5. Не е нагласен брак, нали той каза, че била първата му любов. Според мен той вече си е бил дръпнат, но тя като го е зарязала съвсем го е довършила @gig911 Вярно ще получи удар майката на чебола само ако види социалната справка на бъдещата си снаха! 12 развода и все по нейна вина Съгласна съм, че този сериал е по-интересен от Синоптиците.
 6. На него не му пука за чеболското отроче. Ще я хване и още как! И ще остави актьорчето сам да измисля обяснения. Ха на бас! А пък бившата толкова много го е наранила, че надали иска да я среща, ще се изпари даже без да й каже здрасти. @jira и на мен колегите са ми неприятни, особено главната фенка на чебола. А котаранката е едно бижу! Красавица!
 7. Няма какво да обяснява. Главната знае, че е там заради нея, а бившата няма право на въпроси. Просто ще си хване главната за ръчичка и ще си излезе с нея.
 8. Аааа, не е така, главната знае, че е бил женен, а не само влюбен, защото той си го каза в прав текст - имах първа любов и се ожених за нея. Това ясно си го спомням и нямам колебания. Когато си разменяха тайни, той искаше да сподели нещо лично, защото и тя му беше споделила, и така го изпраска накрая и я остави в шок. За питането на колежката, наистина ми прозвуча странно, иначе и моята логика беше като твоята, обаче нещо беше много странно в начина, по който запита. Точно двусмислено беше, че може да е била или молбата за развод, или справка за социалния му статус, затова взех да се чудя. Но е възможно, както казаха другите, да е просто забъркване на преводача.
 9. @42°10'24°30' и на мен това ми беше първата реакция, обаче тогава за каква повторна женитба говори и как така жена му дали знаела???
 10. Аз пак не разбрала нещо - защо колежката на съдията го пита дали се бил оженил повторно и жена му дали знаела??? Адвокатката изобщо не ми харесва, много е неприятна и нахална, не разбирам как съдията може да е бил влюбен в нея, че и женен даже...
 11. Аз пък си спомням, че много се бях смяла на тоя сериал, четиримата с анцузите бяха големи смешници
 12. Егати деколтето де го извади Анчето! Още съм в шок и какво направи с него! Ама канал One31 ряпа да яде! А оная сцена Кенчо като излезе от басейна направо ме потресе! Засрами младите, дето тръгнали моля ти се да ми се прегръщат като братче и сестриче Установих, че съм знаела още една тайска дума освен благодаря и любов, щото разбрах, че неправилно преведоха какво каза сервитьорчето Кенчо като надигна чашката - Пи, Яааа! А танцуващият Кенчо изкърти всички миФки барабар с басейна А Анчето очевидно е спасила няколко нации, иначе няма как да си обясним как така й провървя с толкова красавци в шести епизод. Ама как така???
 13. Това май не съм го гледала. МустакЯ на младини и без мустаци, надявам се, а Силиконката без силикони! Да не повярваш на очите си! Трябва да го погледна. Ти гледа ли го? Става ли?
 14. За главната не знам, обаче на мен сърцето ми прескочи той като й се появи на вратата
×
×
 • Create New...