Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content count

  819
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

642 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. Чингулинка

  What’s Wrong With Secretary Kim (2018)

  За преводи се обръщай към лицензираната преводачка Тьоленката Който е првеждал сериала, той да превежда и въпросите за него
 2. Чингулинка

  What’s Wrong With Secretary Kim (2018)

  Я да преговорим Секретарката с едно куизче @seal_reinforce @cucyta Въпросчета
 3. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Ама как не можаха една негова снимка да намерят, дето да изглежда ужасно! На Пьонтето и на Сънчо веднага след разкритията медиите такива снимки почнаха да изтипосват, че веднага стана ясно колко са виновни и ужасни. А пък тоя на всичките снимки изглежда нежен и добричък. Не съм му фенка, само констатирам какво виждам.
 4. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Пък на полицаите им трябвали цели 40 минути, за да отидат до там след като ги били изпратили. Тези пеша да бяха вървяли, щяха да ги извървят тези 3-4 км, което е разстоянието от къщата до центъра на населеното място според официалното интервю на миските. Нямам думи! @lukreciana Дали са го водили в стаята му или не е спорен въпрос - това са само техни думи, няма как да бъде доказано. Аз не съм казала, че са виновни, а че са били пияни като дъски, за да си легнат да спят в 17:30 и то без поне да врътнат ключа на вратата. Точно щот ги знаем мъжете какви са животни, някоя от вас би ли останала там да спи посред бял ден на отключена врата? Виновни са всички други от компанията, които са знаели какъв е, но се измъкнали и са оставили пияндето насаме с двете миски. Чакам да поемат отговорност, щото те не са били пияни и е трябвало да се погрижат за колежките си. Тях искам да видя някой да ги осъди, ама надали.
 5. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Нови подробности излязоха сега в сумпи - наистина нямало покритие за телефоните там, щото била много отдалечена къщата. Като пристигнала полицията главният злосторник си бил пуснал караоке и пеел с пълен глас. Лично завел полицаите до стаята, където били се самозаключили миските. Сега искат проба за дрога, щото бил се държал много неадекватно.
 6. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Кой му е отказал? Не са му отказали. Те просто си спали и преди и по време на. По техните думи това, не си го измислям. Интересно, че като стане нещо такова в сериалите и някоя се събуди до някой без пуловер след тежък запой, никоя от нас нищо не казва по въпроса, все ни е тая дали е била несъгласна момата. Напротив, всички в хор скандират да се вземат двамцата.
 7. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  @seal_reinforce виж Лалето ти е отговорила на въпроса няколко поста по-нагоре в края. Сега вече можеш да спиш спокойно и информирано. Иначе и аз четох новите изявления на миските и това, което ме потресе, освен липсата на сигнал, са часовете, в които се случва всичко. Ми тези си легнали да спят с кокошките буквално. Партито започнало в 13 ч., полицията пристигнала в 22:10, над час и половина след като те се заключили в стаята. По техни думи, легнали да спят поне три часа преди това, тоест минимум 4,5 часа преди 22 ч, което ще рече 17:30. Защо не са си тръгнали, като е било рано, а са легнали да спят? Ами било далече и той не им извикал такси, макар че бил обещал, щот се напил кат дъска. Ами защо те не са си извикали сами такси тогава или да повървят до центъра, който бил на 3-4 км и оттам да хванат транспорт? Логично, щото и те са били пияни като дъски, дотолкова, че не помислили даже да заключат вратата и не усетили какво става. Но твърдят, че те го били завели в стаята му на горния етаж и го сложили да спи, и твърдят, че после изведнъж след 3 часа той слязъл сам и не бил толкова пиян като се държал като животно, щото имал бил време да изтрезнее, пък те очевадно не, щото не усетили нищо. За мен слабото звено е воденето му до горния етаж. Може и да е станало, може и да не е станало, това няма как да го докаже никой. Много е вероятно да е заспал в същата стая като тях и като се е събудил и ги е видял наблизо е сътворил простотии. Това доста променя картинката. При всички положения, ясно, че е пиянска история. И тримата не са били на себе си. Възможно е да не са били съгласни миските, но не са се защитили защото са били прекалено пияни. Това не го оневинява в никакъв случай. Да не говорим, че те не са можели да откажат пиенето, защото в Корея това е общоприета практика, да те задължават да ходиш да пиеш като част от работата. Виновни са и останалите присъствали на партито, които са си познавали стоката, но въпреки това са го оставили сам с двете момичета, трябвало е да ги вземат с тях като са си тръгвали. Изводът е, момичета, не пийте толкова, и не очаквайте от пиян мъж, дори и близък познат, да се държи като джентълмен.
 8. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Няма признание в полицията, официално си е признал пред всичкия народ с изявление. От това няма накъде да мърда. Сега агенцията му прекрати ексклузивния договор. Интересно обаче, че тоя договор бил подписан в края на май. Значи това ще да е най-краткият договор в историята на корейската филмова индустрия.
 9. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Ако иска да отърве затвора, трябва да се обади на Kim Fromme, тя е неговият човек - научно ще докаже били ли са в безсъзнание патиците или не. Щото той явно не е бил. Kim Fromme А виждам, че адвокатът му може да пледира и за друго сексомния Ако може лекар да го докаже, разбира се.
 10. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Аллллоу, Лавандулова, чети внимателно, не е било само опит. Едната се събудила и го видяла да опитва с втората и вдигнала патърдия. като се погледнала, и тя била поразхвърляна и се усъмнила, че й е направил нещо докато спяла, явно в оня център са доказали, че наистина й е направил нещо. Полицията дошла и го арестувала и го чакала да изтрезнее до сутринта, че да измъкнат някакви показания от него. Той първо твърдял, че нищо не помни, сега обаче всичко си признал. Къ!
 11. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Докато ровех из нета за някакво обяснение, попаднах на тоя случай, който е още по-странен.
 12. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Чакай малко, никой нищо за бой не е споменал. И те били кьоркютук пияни, че и заспали на това отгоре.
 13. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Някой юрист или лекар питай, аз откъде да знам, да не си мислиш, че мойто АйКю е по-високо от това на корейската нация? Иначе ако си беше инсталирал едно шишитиви у къщи като Пьонтето, веднага щеше да се разбере кой кого е нападнал и имало ли е такова нещо изобщо. Пък мениджъра му къде е блял като си го знае какъв е, не знам. Абе тез звезди бодигард нямат ли да ги пази? Сам ли живее?
 14. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  По корейските закони това било полу-изнасилване, щото били в безсъзнание, не знам какво е наказанието, но надали ще мине само с една глоба. Той едва ли щеше да си признае, ако нямаше доказателства. писаха, че двете са ходили в някакъв център, специализиран в това, за да ги прегледат. Не знам как се доказва, че не е било доброволно, но сигурно си има начини. Ако е ставало въпрос само за пари, нещата щяха да се уредят извън съда със споразумение. Ей това да им е обица на ухото на корейските фенки! Вместо да изтрещяват, ако идолът им си намери гадже, по-добре да настояват да ги женят млади, че да не се стига до извращения.
 15. Ей, пак ме хвана! Не че се крия де... Ами да, правят тема, а после елате вие да я попълните, и като им дадем жокери - ама то много! Айгууууу! Кой си е правил темата, да си я подрежда в азбучен ред и под строй.
×