Jump to content

Чингулинка

Потребители
 • Content Count

  1,067
 • Joined

 • Days Won

  25

Чингулинка last won the day on March 21 2019

Чингулинка had the most liked content!

Community Reputation

1,064 мочи

1 Follower

About Чингулинка

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,089 profile views
 1. Не мога да повярвам, че тая жена е Колкото и да са зли, съчувствам им, защото са попаднали в лапите на по-зли от тях. Чак ми се иска да успеят да платят дълга и да им натрият носовете на ония надменните гадняри! Като видя онази кукумявка да се разпорежда с клиниката като че й е бащиния и така ми кипва! А каква ли е причината Не знам точно как да го възприема това развитие на събитията. От една страна тя е била невярна, но от друга, той нея си е обичал от детинство още, как така ще я смени с друга? Отговорност не отговорност, обич и ревност толкова години не се забравят лесно... Надявам се до края на сериала да получа отговор на всичките си въпроси и да не ме оставят да се чудя. Едит: И един интересен факт - главната е с три сантима по-висока от главния - 1,76 срещу 1,73.
 2. Много благодаря @eowina , но линковете за гледане онлайн със субтитри не действат, иначе нямаше да питам. А сваляне и съчленяване със субтитри ми звучи като нещо много сложно, не съм убедена, че мога да се справя. Другите сериали на Ан също са старички, но ги има със субтитри онлайн по разните сайтове, само този липсва. Ако на някой му попадне някъде все пак, да ми пусне един линк на лични или тук, много моля!
 3. Някой да знае къде може да се намери този лакорн със субтитри? Исках да го гледам пак, защото ми е любима комедия, но не го намирам вече никъде.
 4. И тая с ваната, и тая върху бюрото и другата в хотела... Както казва Корай - ресмен шок! Много голяма интрига се заформи, страшно интересен сериал. Ето линк с превод на руски, може да се избира озвучка или субтитри, върви на всякакви устройства. И аз като теб имам проблеми с другите сайтове, този обаче действа засега без проблем. руски
 5. И аз го почнах - много интересно начало! Дано докато стигна до последната серия да са се появили субтитри за нея на някакъв език! Обаче малеее, какви сцени! Тоя канал трябва да е тайландският еквивалент на корейския TVN. В шок съм! Не го очаквах от тайландците! Филмчо тук играе в пъти по-добре отколкото в Бусаба. Браво на момчето!
 6. Банкерът много лесно се отърва! Той беше голям злодей, трябваше да се гърчи, а не така набързо да го
 7. Тюх! Как му се размина извинителното писмо?!
 8. Много бързаш. Хубавите неща не стават бързо. Тя и Бусаба си каза, че е малко бавничка. Засяла съм две саксии с ориз на терасата, живот и здраве напролет като обера реколтата, Виви ще е донесла дуриан, панданови листа и кокосови орехи от Тайланд и ще забъркаме нещо.
 9. А Дидо позна ли, че още на втората минута се разбирало?
 10. Как бе, как само колана? и часовника махна. Ама и аз очаквах да продължи с ризата, че и панталона без колан как не падна? Двамата главни бяха много красива двойка, визуално си подхождаха, но химия нямаха и според мен. Ротвайлерът е много по-добър актьор от Трапчинкото - показваше палитра от емоции, можеше и лош да е, и дразнещ, и добър и мил. За връзката на сестрата
 11. Така, официално изявление: епизодите са 24, току-що изгледах последния. Като цяло ми хареса сериалчето - нямаше големи драми, дразнителите таман започнат да те дразнят и ги отсвирваха набързо. Последните няколко серии качеството на манджите спадна рязко, но все пак повече от две трети от сериала показваха страхотни тайландски специалитети. Научих много нови неща за тайската кухня. Краят: За мен този сериал нямаше много общо с корейския Ким Сам Сун - нищо, че се води римейк, доста различно беше излъчването. Много ми хареса, че развиха връзката между Бусаба и малката Ана и че показаха как Химията беше За такива, дето се чудят дали да го гледат, ще кажа - гледайте го. Аз не съжалявам, че го изгледах. А, и музиката много ми хареса, много приятна.
 12. Ами почвай го отначало и каквото си спомняш ще го превърташ. Втората двойка определено си струваше, особено ротвайлерът с мърдащите вежди Другите обаче как ще ги изтърпиш не знам, главната е голямо магаре...
 13. @bond аз не гледам сериала, само да попитам спечели ли облога или го загуби?
 14. Виви, на последната рецепта се изложиха тотално - сосовете Маги просто няма как да се впишат в традиционната тайска кухня - мирише на тъпа реклама от километри! Можеха малко по-елегантно да я вмъкнат, а не като прасе в Лебедово езеро Иначе можеш спокойно да я направиш тая и у вас - само да си закупиш овкусителя на Маги и малко сланина и си готова. Но на такава манджа и да ме каниш, няма да я опитам.
×
×
 • Create New...