Jump to content

parab

Ст. модератори
 • Posts

  2,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by parab

 1. Пробвахме го заведението. Менюто е по-кратичко. Истински японец го държи и наистина се старае да го приготвя добре. Цената обаче е доста солена за един рамен. Съдейки по клиентите, изглежда, че доста се харесва храната.
 2. Това е бъг във версията, ще бъде отстранен в следващата.
 3. @ErutanПодозирам, че проблемът е локално при теб на машината. Тествах и всичко се зарежда нормално. Пробвал ли си на друг компютър?
 4. Мили потребители, Всяка крайна мярка като тази предизвиква доза недоволство, защото ограничава възможностите, които имате, и начина на употреба, с който сте свикнали. Разбирам отношението ви, но ви моля да проявите малко търпение и да не реагирате толкова рязко. Единствено Бонд даде основателно предложение, което ще помогне да се опитаме да направим някакво разграничение и да намерим по-добро решение, за което искрено благодаря. Надявам се след няколко дни да намерим компромис. Имаме достатъчно поводи за тревоги и гняв извън форума, моля ви нека не ги пренасяме и тук.
 5. И аз съм ок за другата седмица, и нека да не е китайско, ако може.
 6. Здравей и добре дошла! Прати ми какъв искаш да ти е новият никнейм и ще ти го сменя.
 7. @elesmera Ако искаш да премахнем профила ти, само потвърди и ще го изтрием.
 8. Честита нова 2021 година! Нека донесе на всички много здраве, радост, късмет и любов! Благодаря за пожеланията! Благодарности и за неуморния труд на всички модератори, преводачи и потребители тук и им желая много вдъхновения и енергия за нови интересни проекти на любимите им звезди и през новата година!
 9. @tikitoliq А имаш ли някои от тези линкове, за да ги тестваме? Защото в самия код на страницата няма и следа от тях.
 10. За коя тема става въпрос и кои линкове?
 11. Кой точно фон искаш да смениш?
 12. Ще проверим какво може да се направи. Снимката не се вижда обаче. Ако си изтрила кутията, няма как да върнем съобщенията - провери дали не си маркирала просто други меню - Нови например.
 13. Потребител сам не може да си изтрие профила, но при молба от твоя страна, админите могат да го направят.
 14. Изключителен подарък правят за феновете на корейското кино София Филм Фест тази година. Всички, които искат да се насладят на шедьовъра на Бонг Чун Хо на голям екран, ще имат невероятен шанс. Освен редица азиатски заглавия, които ще се прожектират по време на фестивала, специални гала вечери ще бъдат посветени на хитовата лента, заслужила Оскар за най-добър филм - "Паразит". Всички места, дати и часове са обявени на тази страница. Общо ще бъдат 11 прожекции, на места като молове, кина, културни центрове, а часовете са много удобни - повечето са след 6 вечерта. Билетът е 9 лв. Едва ли ще има друга подобна възможност. Ако вече сте успели да гледате "Паразит", имате голям избор измежду още няколко продукции. На официалния сайт на фестивала има информация за прожекциите на всеки от тях. Южна Корея: Децата на Айседора/Isidra's children Китай: Градът на Смога/Smog Town Нашата машина на времето/ Our time machine Езерото на дивата гъска/Wild goose lake Прати ме в облаците/Send me to the clouds Копродукции: Под слънцето/Under the sun Ялда, нощ за прошка/Yalda, a Night of Forgiveness
 15. По предложение на някои съфорумци създавам обща тема за дарения. Ако искате да подпомогнете дейността на форума и неговото развитие, да увеличите възможностите за неговото съществуване занапред и да се радвате по-дълго на Източния дух, ще се радваме на всяка малка помощ. Всеки, който би желал да подкрепи форума, може да го направи по два начина: - чрез Пейпал - https://www.paypal.me/easternspirit - лично да оставите вашето дарение на някоя форумните ни сбирки, които се организират от време на време в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. места. /може да следите подфорума Форумни срещи/ Благодаря ви!
 16. Едно огромно благодаря на всички отзовали се! Заради увеличената сума за хостинга се бяхме притеснили доста какви мерки ще се наложи да предприемем за ограничаване достъпността на форума. Справихме се с подкрепата на хората със щедри сърца - Angel,Snezhana,Stela, Maria,Slav, Ellie, Vesselina,Diana D., Milen,Zdravka, Diana A.,Tanya, Ekaterina,Marieta,Mariya, Petar, Martin, Емилия,Галена,Анна,Румяна,Мария А.,Десислава, Милена,Анна,Димитрина, Мария Д.,Динка, Мария В., Димитър,Светлана,Антоанета, Katya, Любомир, Вера,Николай, Захарин,Сабина, Петя,Виолета,Надежда, Венцислав, Антония, Костадин,Людмила, Йорданка, tikitoliq,Tonet_KA,lazeto,Lady of the lake,naia,RGDragon, Snowmoon,Mrnkaloto, kandala,helyg,speedy86,cucyta,merisa,ForEverRain,baomao,t_lozeva, papurche,Катя Х. и Здравка, към които изпращам нашата признателност! Благодарение на вас ще успеем да подсигурим работата на форума за близо 2 години . Ще възстановим и чат функцията, която беше спряна преди време заради увеличено натоварване. Надяваме се всички вие и всички останали наши потребители да усетите и положителния ефект от новите условия - по-бързо зареждане на сайта и по-добра работа. Събраната с ваша помощ сума е в размер на 1483 лв, 126.58 EUR , 62.11 USD и 10 GBR. За всички, които се интересуват, таксата за хостинга е 980 лв. Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и помощта по събирането на средствата! Весели и топли коледни празници! П.С.Някои от вас дадоха добрата идея да има постоянна тема за дарения, която ще създам допълнително.
 17. Скъпи съфорумци и гости на сайта Истърн Спирит, Имаме нужда от вашата помощ! Необходими са ни средства за хостинг на форума на професионален сървър с по-добри параметри. През последните месеци посещенията и трафика към Истърн Спирит са се увеличили, /няма как да не поздравя тук преводачите ни, които неуморно и бързо действат по задачките си - Чудни сте!/ По-голямата натовареност налага и съответно по-голяма такса, която да плащаме към доставчика ни. Всеки от вас може да дари малка сума като израз на добра воля и желание, за да просъществува Истърн Спирит възможно най-дълго. С вашата подкрепа ще бъдем способни да продължим да осигуряваме място за дискусии по любимите ни теми и да ви предоставяме всички наши субтитри на едно място. Ако всички регистрирани дарят по дребната сума от 1 лв и сме готови за повече от няколко години напред. Същото е дори половината от вас отделят само по 2 лв. Ако решите да помогнете, може да го направите по следните начини: - чрез Пейпал - чрез Skrill - по банкова сметка - - лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки /скоро ще има такава в София на 15 декември/ Благодарим ви от сърце за неоценимата подкрепа! За въпроси и подробности, можете да пишете тук или във Фейсбук.
 18. Здрасти, Рино, големи проби и тестове са били - браво на теб! Първо, пробва ли да си изчистиш кеша на браузъра, който ползваш? Пробвай да влезеш във форума през друг браузър - ако ползваш Хром, виж как е през Internet Explorer, Edge или Firefox.
 19. Благодаря на всички за мненията и забележките. Искам да уточня, че ако в правилата не е уточнено, всеки модератор действа по своя преценка как да оформя темите във форумите, който модерира. Затова може да се получи леко разминаване. Нещата се решават с комуникация. Дали има или няма външни линкове е също лична преценка. Gia смята, че съответният сайт е добър, друг може да мисли, че не е и да сложи друг линк. Най-чисто е с добавяне на линкове към форума, когато има такива теми за съответните звезди или продукции. Ако някой попита защо няма унифицирани правила, ще му отговоря, че тогава масово ще се наложи да се трият теми, неотговарящи на критериите (имаше такива опити преди). Модераторите тук са достатъчно отговорни, умни и с добра преценка, за да се справят отлично. Надявам се потребителите да публикуват теми за нови актьори и продукции, като се съобразяват с формата на останалите теми в съответния форум и да не оставят на модераторите да оправят след тях, просто защото си мислят : Ами модераторите за какво са?
 20. След обновяване обикновено тече реиндексиране и това може да се отрази в търсенето и визуализацията във форума. Когато приключи, ще видим дали нещата са изчистени. Дайте едно 12-24 часа за начало.
 21. Нещата са върнати обратно към нормалните. Благодаря за търпението и отзивите. Форумната система е обновена и може да има дребни промени тук-там. Ако възникнат въпроси, пишете.
 22. Аз ще мога четвъртък само, ако случайно има вариант за промяна...
 23. Сменихме хостинга и оттам може да идват част от проблемите. Ще трябва да видим дали се случва и при други потребители.
 24. Чатбоксът е изключен временно, поради технически причини. Относно проблема от вчера, причината беше, че провайдерът по своя воля реши да включи опцията за кеширане на сесии, за да намали натоварваването, и се получи този ефект. Надявам се, че няма да има такива неприятни изненади повече.
×
×
 • Create New...