Jump to content

parab

Ст. модератори
 • Posts

  2,525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

parab last won the day on December 23 2019

parab had the most liked content!

3 Followers

About parab

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Любими сериали
  Coffee Prince
 • Любими филми
  Hero

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

parab's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

532

Reputation

 1. Не се споменава конкретна причина, по-скоро променят функционалността да не е като собствен календар, а ориентирано към общността. Подозирам, че ако има достатъчно желаещи, ще го върнат така или иначе.
 2. Опцията за показване на рожденни дни е била премахната с настоящата версия. Има бъдеща опция за връщането й, ако бъде одобрена от разработчиците, и ще се включи при следващ ъпгрейд.
 3. Съфорумци, хайде на среща в корейския ресторант на НДК този четвъртък, 20 октомври! С някои не сме се виждали въобще, с други от отдавна, с трети от известно време . След 18.30 ще ви чакам.
 4. Пробвахме го заведението. Менюто е по-кратичко. Истински японец го държи и наистина се старае да го приготвя добре. Цената обаче е доста солена за един рамен. Съдейки по клиентите, изглежда, че доста се харесва храната.
 5. Това е бъг във версията, ще бъде отстранен в следващата.
 6. @ErutanПодозирам, че проблемът е локално при теб на машината. Тествах и всичко се зарежда нормално. Пробвал ли си на друг компютър?
 7. Мили потребители, Всяка крайна мярка като тази предизвиква доза недоволство, защото ограничава възможностите, които имате, и начина на употреба, с който сте свикнали. Разбирам отношението ви, но ви моля да проявите малко търпение и да не реагирате толкова рязко. Единствено Бонд даде основателно предложение, което ще помогне да се опитаме да направим някакво разграничение и да намерим по-добро решение, за което искрено благодаря. Надявам се след няколко дни да намерим компромис. Имаме достатъчно поводи за тревоги и гняв извън форума, моля ви нека не ги пренасяме и тук.
 8. И аз съм ок за другата седмица, и нека да не е китайско, ако може.
 9. Здравей и добре дошла! Прати ми какъв искаш да ти е новият никнейм и ще ти го сменя.
 10. @elesmera Ако искаш да премахнем профила ти, само потвърди и ще го изтрием.
 11. Честита нова 2021 година! Нека донесе на всички много здраве, радост, късмет и любов! Благодаря за пожеланията! Благодарности и за неуморния труд на всички модератори, преводачи и потребители тук и им желая много вдъхновения и енергия за нови интересни проекти на любимите им звезди и през новата година!
 12. @tikitoliq А имаш ли някои от тези линкове, за да ги тестваме? Защото в самия код на страницата няма и следа от тях.
 13. За коя тема става въпрос и кои линкове?
 14. Ще проверим какво може да се направи. Снимката не се вижда обаче. Ако си изтрила кутията, няма как да върнем съобщенията - провери дали не си маркирала просто други меню - Нови например.
×
×
 • Create New...