Jump to content

parab

Ст. модератори
 • Posts

  2,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

parab last won the day on December 23 2019

parab had the most liked content!

3 Followers

About parab

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Любими сериали
  Coffee Prince
 • Любими филми
  Hero

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

parab's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

509

Reputation

 1. Пробвахме го заведението. Менюто е по-кратичко. Истински японец го държи и наистина се старае да го приготвя добре. Цената обаче е доста солена за един рамен. Съдейки по клиентите, изглежда, че доста се харесва храната.
 2. Това е бъг във версията, ще бъде отстранен в следващата.
 3. @ErutanПодозирам, че проблемът е локално при теб на машината. Тествах и всичко се зарежда нормално. Пробвал ли си на друг компютър?
 4. Мили потребители, Всяка крайна мярка като тази предизвиква доза недоволство, защото ограничава възможностите, които имате, и начина на употреба, с който сте свикнали. Разбирам отношението ви, но ви моля да проявите малко търпение и да не реагирате толкова рязко. Единствено Бонд даде основателно предложение, което ще помогне да се опитаме да направим някакво разграничение и да намерим по-добро решение, за което искрено благодаря. Надявам се след няколко дни да намерим компромис. Имаме достатъчно поводи за тревоги и гняв извън форума, моля ви нека не ги пренасяме и тук.
 5. И аз съм ок за другата седмица, и нека да не е китайско, ако може.
 6. Здравей и добре дошла! Прати ми какъв искаш да ти е новият никнейм и ще ти го сменя.
 7. @elesmera Ако искаш да премахнем профила ти, само потвърди и ще го изтрием.
 8. Честита нова 2021 година! Нека донесе на всички много здраве, радост, късмет и любов! Благодаря за пожеланията! Благодарности и за неуморния труд на всички модератори, преводачи и потребители тук и им желая много вдъхновения и енергия за нови интересни проекти на любимите им звезди и през новата година!
 9. @tikitoliq А имаш ли някои от тези линкове, за да ги тестваме? Защото в самия код на страницата няма и следа от тях.
 10. За коя тема става въпрос и кои линкове?
 11. Кой точно фон искаш да смениш?
 12. Ще проверим какво може да се направи. Снимката не се вижда обаче. Ако си изтрила кутията, няма как да върнем съобщенията - провери дали не си маркирала просто други меню - Нови например.
 13. Потребител сам не може да си изтрие профила, но при молба от твоя страна, админите могат да го направят.
 14. Изключителен подарък правят за феновете на корейското кино София Филм Фест тази година. Всички, които искат да се насладят на шедьовъра на Бонг Чун Хо на голям екран, ще имат невероятен шанс. Освен редица азиатски заглавия, които ще се прожектират по време на фестивала, специални гала вечери ще бъдат посветени на хитовата лента, заслужила Оскар за най-добър филм - "Паразит". Всички места, дати и часове са обявени на тази страница. Общо ще бъдат 11 прожекции, на места като молове, кина, културни центрове, а часовете са много удобни - повечето са след 6 вечерта. Билетът е 9 лв. Едва ли ще има друга подобна възможност. Ако вече сте успели да гледате "Паразит", имате голям избор измежду още няколко продукции. На официалния сайт на фестивала има информация за прожекциите на всеки от тях. Южна Корея: Децата на Айседора/Isidra's children Китай: Градът на Смога/Smog Town Нашата машина на времето/ Our time machine Езерото на дивата гъска/Wild goose lake Прати ме в облаците/Send me to the clouds Копродукции: Под слънцето/Under the sun Ялда, нощ за прошка/Yalda, a Night of Forgiveness
 15. По предложение на някои съфорумци създавам обща тема за дарения. Ако искате да подпомогнете дейността на форума и неговото развитие, да увеличите възможностите за неговото съществуване занапред и да се радвате по-дълго на Източния дух, ще се радваме на всяка малка помощ. Всеки, който би желал да подкрепи форума, може да го направи по два начина: - чрез Пейпал - https://www.paypal.me/easternspirit - лично да оставите вашето дарение на някоя форумните ни сбирки, които се организират от време на време в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. места. /може да следите подфорума Форумни срещи/ Благодаря ви!
×
×
 • Create New...