Jump to content

parab

Ст. модератори
  • Мнения

    2540
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    15

parab last won the day on Април 7 2023

parab had the most liked content!

3 Последователи

Относно parab

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Любими сериали
    Coffee Prince
  • Любими филми
    Hero

Contact Methods

  • E-wallet
    jldksj;lfksjdkfjlskdjflskjflksjf

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

parab's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

637

Обществена Репутация

  1. Честита Коледа на всички съфорумци! Желая много здраве на вас и вашите близки, нека се радвате на обич, топлина и късмет! Благодаря от сърце за подкрепата!
  2. parab

    Профилактика

    Съобщавам, че поради технически причини ще затворим форума на 17 декември вечерта, като няма да бъде достъпен и на 18 декември. Ще извършваме профилактика и се надяваме да приключим навреме. Моля да следите страницата ни във фейсбук за повече информация.
  3. Може ли да сложите някой и друг скрийшот с грешка или указание кое точно не работи? Ще повдигна въпроса пред съпорта на форумната система, но ще трябва да събера конкретни детайли кое, къде , как не работи.
  4. Здравей @kdramamen и добре дошъл от преди година! Да кажа някои неща за основаването, след като видях чуденката ти. По онова време единственото място, където можеше да се обсъжда азиатската култура беше Анимес. Но там залитаха по японската култура най-вече. А феновете, които се обединиха да основат този форум, бяха запленени от два конкретни сериала - "Четирите бога на Краля" и Хонг Гил Донг, които един ентусиант беше качил в популярен торент сайт. И докато си ги обсъждахме в коментарите там, решихме да го пренесем на друго наше си място. Със сигурност "Халлю" вълната разтърси нашите земи за първи път точно тогава. Възможно е да имало и други фенове от преди това, но достъпът до корейско съдържание беше много ограничен и нямаше ентусианти като endone, който ни открехна тази завеса.
  5. Ако не беше Джун Ги, нямаше да го изтрая този сериал. Сюжетът беше доста накъсан, а героите решаваха просто ей така някакви неща, без никаква основа. Да не говорим, че главната героиня от един момент след първите 6-7 епизода нататък сякаш я смениха с друг човек с друг характер, стана просто бледа сянка на това, което трябваше да бъде. Разбирам,че е правено по китайска новела, предполагам, че нещата там са доста по-издържани в това отношение. Не ми допаднаха идеите за властта и домогването до нея на всяка цена, но съм далеч от мисълта да отрека, че подобни модели на поведение не ги е имало тогава, а и сега. В подобна токсична среда е ясно, че не остава нищо чисто и искрено, всичко е подчинено на това кой да е най-силния, най-властния и кой държи колкото се може повече хора в ръцете си. Как една любов може да оцелее сред такава гмеж от интриги - ясно е, че е обречена. Даваш си сметка, че привилегированите в живота по отношение на пари и власт, изгубват тази си привилегия - любовта, ако останат такива.
  6. За тези, които участваха в dance workshop-а, ето и оригиналното видео на танца, който трябваше да научим. Започва от припева...
  7. Благодаря на всички, които дойдоха - и регистирирани, и нерегистрирани, и стари, и нови почитатели, и редовни посетители на форума!!! Надявам се, че ще се забавлявали и сте доволни! Чакахме ви на дансинга, надявам се следващия път да се срещем там, а не само покрай него ! Огромни благодарности и за всички, които ни подкрепиха отдалече и отвъд - без тяхната помощ нямаше да можем да се справим! Страхотната @helyg заслужава поклон, че изнесе и организацията, и микрофона на своите силни плещи!!! А без диджейката @Sierra нямаше да се заредим така хубаво с настроение за танци - следващият път пак си ти - велика си! ДА ЖИВЕЕ РЕТРО КПОП!!! Отправям благодарности към всички раннодошли, с които се забавлявахме с нелеката задача да надуем балоните - мисля, че отказах повечето от вас от следващо участие в тази дейност... Прегръдки и за двете дами, които се справиха с отговорните задачи на ковчежници - вашата помощ беше повече от необходима! Видяхме се с много стари съфорумци, които рядко посещават това място вече, но които преди бяха част от движещата сила, която го направи толкова хубаво място - удоволствие беше да ви видя отново събрани заедно, макар че не успяхме да си поговорим много! Дано да ни отразите с присъствието си на форумни срещи! С радост се запознах и с някои почитатели на форума, които макар и нерегистрирани, са били и остават верни на нас повече от 10 години, макар и само като гости. Приканвам ви да се регистрирате най-накрая и да споделяте и вие своите положителни емоции от всеобхватната фенщина, която цари тук, и да оставяте от своята зареждаща емоция по страниците на този форум. Всички заедно правим това място кътче на радост, хубаво настроение и любов!
  8. Някои от наградите, които чакат късметлиите от томболата....
  9. Скъпи съфорумци, На 16 април форумът ни пораства с още една година. По случай специалната 15 годишнина организираме парти с много к-поп музика, танци и изненади в клуб Калиенте на 29 април! /градът е София/ Нека заедно да отбележим събитието - присъствието от вас, подаръците и тортата - от нас! Билети се закупуват на място. Налични са два вида: обикновен билет - 15 лв, с включена консумация от 10 лв от бара на заведението соджу билет - 30 лв, с включена консумация от 10 лв + бутилка соджу от нас /само за навършили 18 г/ Очакваме да отбележите в анкетата, ако планирате да присъствате, за да определим бройката. Сувенирите са на цена 15 лв за торбичка и 10 лв за клечки за хранене. Надяваме се на вашата подкрепа! Всички, които няма да присъстват, но искат сувенири, моля да пишат, за да се уточни как ще ги получат и платят.
  10. parab

    ПАРТИ "15 години Истърн Спирит"

    until
    Заповядайте на партито в клуб Калиенте!!! Форумна тема за събитието можете да видите тук
  11. parab

    Рожден ден на Форума

    На този ден в далечната 2008 година бяха положени основите на интернет форума "Истърн Спирит".
  12. Не се споменава конкретна причина, по-скоро променят функционалността да не е като собствен календар, а ориентирано към общността. Подозирам, че ако има достатъчно желаещи, ще го върнат така или иначе.
  13. Опцията за показване на рожденни дни е била премахната с настоящата версия. Има бъдеща опция за връщането й, ако бъде одобрена от разработчиците, и ще се включи при следващ ъпгрейд.
  14. Съфорумци, хайде на среща в корейския ресторант на НДК този четвъртък, 20 октомври! С някои не сме се виждали въобще, с други от отдавна, с трети от известно време . След 18.30 ще ви чакам.
  15. Пробвахме го заведението. Менюто е по-кратичко. Истински японец го държи и наистина се старае да го приготвя добре. Цената обаче е доста солена за един рамен. Съдейки по клиентите, изглежда, че доста се харесва храната.
×
×
  • Създай нов...