Jump to content

MaNiC

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно MaNiC

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Ямбол

MaNiC's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Изгледах само драмата по 20 минути на серия и съм с много добри впечатления. Лек, не ангажиращ и доста смешен. Невзрачна офис работничка през деня, а вечер участва в среднощни боеве. Абсурдна ситуация с много комични моменти. Изгледах го на един дъх. А краят за мен беше изненада. Гледайте и ще разберете.
  2. Този филм е вече изгледан и от мен. С доста лошо качество е но си струваше.
  3. И аз нищо не разбрах. Що за отворен финал. Бясна съм . Дори не го довършиха като хората. Страхотна игра, но сценаристите ми влизат в черния списък.
  4. Главният играе в Alone in Love. Началото не ме грабна и не го продължих, но виждам че ще има превод и на него. За да не страдам докато чакам новите серии ще го гледам и там.
  5. Вярно! Вече се леят сълзи. Дано края да е както ми се иска, но не мога да си заложа главата. Следя го с голямо нетърпение.
  6. Както и предполагах тази драма ще се гледа. Започнах я рано и сега по две серии на седмица не ми е достатъчно. Благодаря за превода , ще го чакам с нетърпение. Хубав каст и играта е на ниво. След втори епизод се предугажда но може да има изненади. Напомня ми "Summer scent" но и той е от любимите ми.
  7. Много увличащ филм, сюжет и много хубав ОСТ. Чакам с нетърпение . Препоръчвам го горещо.
  8. Благодаря за темата. Хвърлих му едно око и вече се запалих по него. Ще почакам още малко и се надявам на някой да му хареса дотолкова, че да го преведе. Наситено с емоции, като всичко в което играе Anne.
  9. MaNiC

    Big Man (2014)

    Как можаха да забъркат такава каша. Без малко да затрият главния. Интересно начало, но ще видим .
  10. Започнах да го гледам и аз съм много доволна. Благодаря за превода, че първите 2 епизода ги гледах дори с руски субтитри. Актьорите са сладури, много свежо и забавно филмче. И най-важното хубав финал. Изгледала съм много корейско и вече трудно си харесвам, този обаче не е за изтърване.
  11. Руснаците вече са превели до четвърта серия. Ще го следя и аз.
×
×
  • Създай нов...