Jump to content

makena_lei

Потребители
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно makena_lei

Последни посетители

406 профилни разглеждания

makena_lei's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

6

Обществена Репутация

  1. Сериалът напредна, а коментарите секнаха...Вярно, че фабулата не е кой знае каква, но пък играта!!! Особено Seo in guk!!! Този човек дума да не казва, пак е убедителен до съвършенство. Та заради него си заслужава всяка минута
  2. На 11 епизод съм и се чудя защо си причинявам това. Преди да кенсалирам, реших да видя мненията тук. Прочетох ги и съм изумена (с изкл на vikra) - не мога да повярвам, че тези, които са го гледали, са го сторили заради Lee Dong Wook. Първо, този човек ми е толкова нелицеприятен, че едва си задържам погледа в сцените с него. И второ, играта му тук е най-нелепото недоразумение, което скоро съм гледала....Сцените с бившата го показват като нормален люблящ мъж. Преживяното не би го превърнало в това, което показва - ту е арогантно богаташче, ту агресивен психо, ту инфантилен глезльо (тръшка се като 3-годишен). Режисьорска грешка ли е, актьорско некадърност ли, не знам, но няма никакъв последователен характер, поведение, реакции...А кравешко-жабешкия му поглед е най-нелепото изражение за млад богат с кариера мъж, минал през редица загуби... За разлика от него набедената главна си се справя повече от прилично - живота я е шамаросал, и тя е станала силна и борбена. И много последователно го показва. И ако издържах дотук, то е заради нея.
  3. Изгледах 1 епизод на един дъх. Всяка минута се случва нещо изненадващо. Чжу Джи Хун - страхотен!
  4. Страшно се смях на двете преведени на български серии. Никога не ме е разсмивало толкова нещо корейско. Но нещо се закучи превода. Не намирам серияла с руски субтитри за теглене. ( а аз не обичам да гледам онлайн). Моля ако някой е открил някъде, да пише. PS. ако преводачите имат намерение да продължат, нека драснат ред, за да си чакаме бг буквички.
  5. Започнах сериала с добро очакване и първите няколко епизода ми харесаха. Но с всяка изминала серия нещата се закучват и разводняват до безумие. 3 минути кадър, за който и 30 сек са много...Даже има части, в които нищо не се случва, нито нещо се изяснява, нито са забавни...Нелепи второстепенни герои с инфантилно поведение и взаимоотношения. Ще му дам шанс още 1-2 серии с превъртане, и ако не се задвижи, ще търся нещо друго - динамично и държащо в напрежение.
  6. И аз това се питах ) Ясно е, че корейската цензура и автоцензура ще ни лишат от удоволствието да видим Канг Джун като мнооого лошо момче. Но пък TvN напоследък радват с все по-разкрепостени сериали, така че има проблясък. Гледам тийзъри, клипчета, мейкинги и изглежда доста свежо. Доволна съм, че Канг Джун най-накрая има главна роля и се надявам сериала да започне бързо да се качва и превежда, защото чакам от лятото и вече нямам търпение!
  7. Lawandula, благодаря за линковете. Обикновено чакам края на сериала с превод, но съм фенка съм на Lee Joon и нямам търпение да го почна А и добрите отзиви ме окуражават!
  8. А къде я гледате драмата? Дори при руснаците намирам само 1 епизод. Чак не смея да питам за бг букви....
  9. Всичко се случва, и човек не винаги може да извърши поет ангажимент. Но е добре, когато е възпрепятстван, да го заяви за онези, които чакат. И недейте казва, че сме неблагодарни, напротив, шапки долу пред хората, безвъзмездно помагащи ни да се докоснем до азиатски филми и сериали. Само искаме когато нещо няма как да бъде довършено, да го знаем, а не да рестартираме по сто пъти сайтове в очакване... Лично аз отивам при руснаците да дръпна целия сериал с буквички.
  10. Хм, доста критики, които могат да откажат четящите, затова предлагам и друга гледна точка - на харесал сериалчето. Без да съм фенка на жанра, си го изгледах и ми беше интересно и забавно. Та ето отговора ми на критики по-нагоре: -за играта на Ok Taec Yeon - ( също отнесъл не една критика) - изобщо не ми е дърво, всяка емоция беше умело изиграна, без излишно преиграване. - за "ловците на духове" - често ме дразнят второстепенните герои и понякога ги превъртам, ако не пречи на фабулата. Но тук двамцата ми бяха супер забавни кримки, на глас съм се смяла ). - за "плътния призрак" и критиките - чунким всеки ден си пиете кафето с призраци и знаете как изглеждат и какво правят. И, аджаба, наистина ли в един филм трябва да държим повече на това да е реално достоверен, отколкото да се потопим и забавляваме на художествените измислици? - някъде срещнах критики и за финала- на мен пък ми хареса да завърши именно по този начин!
  11. Пак аз, пак спойлер, но не мога да се въздържа... Жалко, че не се превежда сериала, за да мога да получа обратна връзка и мнения. Да видя само мен ли този актьор ми бърка в здравето ( а видях биографията му - леле - филми, награди, чудо....) Аз даже в подобни моменти се чудя кой е с най-голяма вина - сценариста заради нелепостите, които е избълвал на белия лист, филмовия екип, който не е изискал промени, каст-директора заради лошия избор на актьор, самия актьор, затова, че толкова си може, или режисьора, който винаги може да спре сцената, да обясни какво иска и да я повтори...
  12. !!! в поста има неща, които са спойлер Явно букви няма и да има след 4 епизод. Както и да е, загледах го с руски. На 9 серия съм, и да ви кажа честно, ако не беше Lee Joon, май нямаше да продължавам да гледам. Ох, как съжалявам, че Ким Нам Гил е отказал ролята...Може би той нямаше да преиграва и героите му щяха да са по-убедителни... А за Lee Joon - все по-голяма фенка му ставам. Явно не е сбъркал, напускайки MBLAQ, за да се посвети на киното и телевизията!
  13. Току що го завърших и вече ми липсва Не знам за вас, но аз доскоро смятах, че корейците са оперирани от чувство за хумор. Или че нещата, на които се смеят, са далеч по-различни от нашите. Но дали защото изгледах една камара к.сериали и им свикнах, или защото в последните години изневериха на обичайната визия за драма ( нали знаете какво преди време се считаше за корейски happy end - и двамата накрая заедно щастливо умряха) , но от известно време ми случва да се смея на глас и да връщам сцената пак и пак. Тук, в този сериал имаше не малко такива моменти. Освен това ме радваха лудичките характери на повечето герои. И не на последно място супер интересна ми беше работата на главния - и в звукарското студио, и навън...Плюс, разбира се, всички любови, пречки, мистика и откровен диалог... Не знам защо, но комбинацията - драма/комедия/любов/лудост, ми напомня на един друг сериал - It's Ok, This is Love.
  14. Привет, аз също разглеждам екскурзии до Южна Корея за догодина. Сама съм и ми се иска да имам другарче, с което да споделим мечтаното пътуване.
  15. Моля кажете ми от къде изтеглихте сериала, как го гледахте, с какви субтитри?
×
×
  • Създай нов...