Jump to content

hpurcell

Потребители
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hpurcell

  1. Това с ароматизатора след жена му ми дойде малко в повече ..
  2. Е дано я отслабнат по някое време на сериала, че така не я приемам сериозно
  3. Чудесен сериал. Въпреки че през цялото време имах усещането, че главния е влюбен в най-гадното мекотело, но поне красивата му любов направи сериала добър.. Би било още по-чудесно ако има превод.
  4. Изгледах два епизода и го спрях, защото тъпотията с каската ме изнервя. Главния е голям сладур, но гледайки някаква идиотка,с извинение, с откачен проблем от детството най-вероятно, дето се разхожда,тоест крие в храстите - е нямам сили за това. Сюжета може да става, обаче се чудят какво извратено нещо да измислят,за да ни привлекат вниманието - КАСКА, сериозно ли? Да беше тенджера, че да стане съвсем нелепо...
  5. Някои моменти ги превъртам, особено политическите сцени. Като цяло обаче историята и актьорите грабват.. и вече съм на 8 епизод. Момчето съм го гледала в Императрица Ки - очарователни устни !
  6. Сценаристката очевидно е фен на Хари Потър Вкарала е идеята с мислоема в сериала си :28558:
  7. Любим сериал-емоционален и перфектно изигран. Гледала съм го 2 пъти, а мога и още толкова. Горещо препоръчвам, динамичен откъм чувства, емоции, действия. Има много хубав ОСТ:
  8. Се ги е абсолютния филмар,тотален пуяк... фенщината в компанията и ловенето на сърчица ме довършиха между другото в този епизод ми беше забавна личност, особено демонстрациите в компанията и рап-танца с Ри Джин "не ме пипай" Този сериал ме дрогира :blink: и само аз ли не мога да намеря превю за 11ти еп?
  9. Мислех, че Се ги се е кротнал, НО... Юна, НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ ТЕБ! Уникална е, Пиййййс!
  10. Имам чувството, че са наблегнали на секс сцените отколкото на каквото и друго да било.. Не съм чела книгата, но щом е сниман по нея явно авторката е наблегнала на това. И тримата играха добре, но Шиба - звяр Мисля, че имаше все пак по-важни неща, на които да се наблегне в цялата история, за да стои по-изпипано, но както и да е. Хареса ми филмът, остави някакво странно чувство в мен, бих го изгледала пак ако някой ден има бг субс
  11. Ще си ги разделя и аз на подкатегории, че има някои адски различни едни от други 1. Красота, Талант, Мъжество, Сексапилност: 2. Адски талантливи, не толкова красиви, но чаровни 3. И някои, които може би само аз харесвам Kim Hyun Joong - винаги ще лежи в сърцето,защото той ме накара да прогледам азиатско Miyavi предишната му визия ми харесваше повече, но и така е перфектен :kissy:
  12. Ако Юна беше на екран още 5 мин аз щях да получа гърч. Толкова идиотски изглежда, че се побърквам от смях. В следващия епизод Нана също няма да отстъпи За да бъде добър сериала не е задължително да бъде мелодрама и всичко живо да измира. Мисля, че сериала се харесва толкова, защото има от всичко-комедия,драма,романтика, екшън дори и трилър,защото на места са доста плашещи личностите му..
  13. Доста зареждащо сериалче. Почти всяка сутрин изглеждах по един епизод, за да започне положително деня ми хъхъ
  14. Голямо браво на тая сценаристка. Има от всичко по малко, динамика на действието и страхотна актьорска игра. Харесва ми и това, че всеки епизод се разкрива по нещо, а не да изсипят всичко за накрая. Интересно ми е кое е момичето, което беше нарисувано след самоубиеца? До Хьон, Се Ги, Фери, Нана, Самоубиец и още една момичешка рисунка.Може би ако не е Нана, то именно това момиче е свързано с миналото на психиатърката?
  15. На мен пък са ми адски смешни. Толкова са неестествени, че чак пародийни. Този сериал определено е с по-добра сюжетна линия от тази на Жекул, а и самите персонажи са по-добри като образи И изиграни по-добре!
  16. Kiddo гледала съм го в Save the last dance, All In, Protect the boss, но не и в Swallow the sun, защото просто не съм гледала сериала(: Страшно ме зариби до момента сюжетната линия, да не говорим за Уникалната песничка от ОСТ-а.
  17. Страхотен първи епизод. За първи път да харесам ролята на Джи Сонг. Ще следя сериала! п.с. Не мога да не отбележа,че писъците на главната ме убиват хахаха... доста забавен 2ри еп.! Фери Парк е брутален хахахах
  18. На 4ти епизод съм и държах да споделя, че до тук почти всяка една сцена е клише, толкова клиширано, че чак ми седи Неклише в сравнение с днешните продукции. Действието е леко мудничко, не намирам някаква особена интрига за момента, дори изобщо няма такава. Леко ме изнервя и това непрестанно натякване, че и корейците са хора и че и те могат да бъдат гении. Да не говорим, че те направо излязоха най-умните сред най-умните в университета, ама Сериал.. И това говорене на английски ... О, БОЖЕ! Честно, толкова ме дразни като заговорят, особено смешните опити на главния..грешния личи му, че доста се е мъчил докато запомни термините от правото. Може би дъщерята на бизнесмена е единствената, която що годе го докарва.
  19. Въпреки че изобщо не харесвам момичето, положителните коментари ме карат да надзърна за какво иде реч в тая комедийка
  20. КАЧИ НЯКОЕ КИЛО БЕ. МОМЧЕ! Да му измислят друга визия, че все повече заприличва на момиче, ще комплексират главната..
  21. Започнах го това сериалче, впечатленията за момента: сюжета не е нищо особено, обаче главната е забавна. Все още ми е малко трудно да си ги представя с гангстера заедно, но ще видим по-нататък може да дойде химията Отмятам се за сюжета-много си е различен даже.. сега ако му стане и любовница ще е много интересно и почти го завърших, но важно е да изкоментирам как тези корейци ме изумиха отново: "Хайде, да поживеем заедно в тази стая" - деликатно загатнато предложение за ... сещате се Така, след като я изгледах мога да кажа като цяло какво ми е мнението.. Сюжета се оказа, че си е абсолютно познат. Може би се подведох по това, че тя е лекар, а не безработна, на която съдбата я е събрала с гангстера в някой бар. Първо ще кажа какво положително открих... и двата образа и на гангстера и на лекаря са изпипани перфектно. Тя е директна, пряма и отстоява желанията си, знае какво иска, сериозен човек, което приляга перфектно на професията й. Той е типичния гангстер с тежко минало, което го е принудило да стане Лош в бъдещето, мълчалив, студен и прочие. По отделно двата образа бяха изиграни повече от добре! Отрицателно - просто събрани заедно не си пасваха, нямаше никаква химия между героите, не знам от актьорите ли е или просто самите им персонажи не си вървяха...Прекалено различни.. накрая трябваше да останат разделени, очевидно единия от двамата трябва да се откаже от себе си, за да бъдат заедно. Както се видя на него си го влече да бъде бандит и ако продължи да бъде едва ли ще я остави свободно да практикува професията си. Последните 5 мин бяха излишни - тя да заминава, а той да си продължи мафиотското сдружение на бащата.. Имаше и още нещо, което ме ядоса - още в началото се видя, че тя първа се влюби, но като положителен герой защо съсипа връзката му с другата жена? Тя беше виновна, той нямаше да се поддаде ако тя не му се набиваше пред очите непрекъснато. И разбираемо - мъж е, единствената жена, към която осем години е гледал му се дърпа и тук идва нашата, която е все пред лицето му ... и ей ги и чувствата. Не знам, не знам..много съм объркана относно мнението ми за сериала... А историята между приятелката на главната и Те Сан трябваше да я развият малко, за да стане по цветен сериала.. 20 серии тъпкаха върху едно свидетелство за раждане и "харесвам те, ама не ми се иска да го кажа, че ще стана лош човек" ... п.с. не знам за химията в сериала, но в живота те са имали връзка две години ОСТ-а е много готин!
  22. цял ден проверявам и сега като се прибрах очаквах с надежда, но УВИ Не моа да изтрая да разбера какво ще се случва с Великия брак - ще го има ли или е само метафора на нещо, което усмива тази свещена дума
  23. Не мисля, че някой протестира или не забелязва факта, че главният е влюбен в главната Недоумлението идва от това, че той заради своята егоистична любов накара и главната и детето да страдат. Не може да обвинявате репортерката, че не е избрала сигурното бъдеще за сина си, защото тя очевидно не обичаше готвача, но въпреки това направи опит да бъде с него, а ответната реакция беше отрицателна. Силна е - 1во защото преглътна гордостта си и поиска заедно да отглеждат детето, въпреки че не го обича 2ро след като бе отхвърлена сама се пребори с всички трудности и то без да търси възмездие след това Ако сравним нея и Ненка, която НЕ направи горепосочените примери, коя от двете е примерът за силна жена?
  24. Не е човешко това, което причиняват на главната. И тези журналисти и всякакви феминистки движения и пр. в Корея толкова жестоко се опитват изцяло да ръководят живота на хората, да не говорим на известните, както е в този случей. Общо взето главната трябваше да се самоубие след като разбра, че е бременна - без да имаш дете, сам в този свят, не е за живеене; а пък като е самотна майка отвсякъде да я линчуват и така не става... Традициите са хубаво нещо, докато не се превърнат във фиксидея ....... И сега в останалите епизоди ще гледаме как жлягата реве за главната, докато продължава да й прави живота черен?
  25. Тикълче, все стойностни коментари от теб
×
×
  • Създай нов...