Jump to content

Мейби

Потребители
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Мейби

  • Рожден ден 03/27/1962

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

1281 профилни разглеждания

Мейби's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

9

Обществена Репутация

  1. Честит рожден ден!

    1. Мейби

      Мейби

      Благодаря!...със закъснение

  2. Ооох,и на мен като Кева ми се гледа нещо леко,разтоварващо,може и мааалко комедиино!
  3. Страхотна темичка!...Наскоро,ровейки се из библиотеката на майка ми и баща ми,открих едно малко съкровище-"Класическая поеезия Индии,Китая,Кореи,Вьетнама,Японии"-издание от 1977г.На руски.Много ми е любимо едно на Со Годжон: Вешнний день Струится золото плакучих ив, яшму роняет слива. Тальie водьi синеют в пруду, мхом окаймлен пруд. Вешние чувства трудно понять- и радостно и тоскливо. А ведь ласточек нет еще, и цветьi еще не цветут. Ще се радвам,ако някой се пробва за превод!
  4. Мдаа,"дръвцата".Я да вметна и аз моите.Едното е И Мин Хо/този от ВВF,щото нали и ма и друг Мин Хо!/Когато за първи път го видях в BBF,първата ми реакция беше:"Егати конската усмивка!".И една от причините да стигна до последния епизод на този сериал,беше точно тази усмивка на Минчо,както аз си го наричам!И естествено всяко негово следващо участие биваше изгледано от и и до! ...и лееекичко разклащане на някои клони се забелязва вече!Между другото,преди време в един от постовете ми за Мин Хо ,точно "дръвце" го бях нарекла. Другото ,Кеva,е японче!Но него по скоро си го наричам захарче,защото винаги когато го гледам,едно такова настроение ме обхваща на благост,спокойствие...меланхолия/особено в "Лятно настроение"-как само му пасна тая роличка!/даже ми е достатъчно понякога само да слушам гласа му-един особен носов тембър с придатък невероятна срамежливо ,свенлива усмивка.И още по скоро ми е като една малка флегмичка/в добрия смисъл/,та като го видях в победния кош как скача,чак не повярвах!...Ямапи/Ямашита Томохиса/ и "Внезапно...като буря"-сериала,с който наистина ме отнесе като буря!За песните му не споменавам-говорим за актьори,не за певци! Но,прави ми впечатление,че младоците преливат,преливат в коментарите!За това ми се иска да спомена някои от по-зрелите-тези над 30/които за мен пак са си младоци...ама...факт/Един от тях е И Джун Ги/Speedy за части от секундата го спомена/Заради женската си красота,горкият, непрекъснато и най-усърдно се труди за да покаже,че е и добър актьор.По-добро изпълнение на мъж в женска роля,от тази,която той прави в "Кралят и клоунът",лично аз не съм гледала!В "Илджиме" изигра два коренно различни образа и с такава лекота преминаваше от единия в другия!Въобще,момчето си я може играта! Со Джи Соп-него го слагам в категорията на дръвцата и захарчетата.Но за разлика от Ямапи,Со Джи/как ми се иска да го нарека "опа"като вас!/не е нужно да говори,той го прави с очите си!Няма по-изразителни очи! И в този ред на мисли,...to be continued!
  5. Главната или "каката" ,не ми е от най-харесваните.Не е искрена в играта си и й личи.Едвам я изтърпавам!Виж "сладкото картофче"го забелязах в 2-3 сериала.Събужда интереса ми.Ще видя как ще се покаже и тук.
  6. Аз определено не мога да кажа!Винаги имам качени по 2-3 сериала и почти същото количество филми.Така е защото,когато ,шарейки по каталозите-хареса ли ми нещо си го качвам и ако в момента нямам време или пък гледам нещо друго ,го оставям за по-късно.Но напоследък се улавям,че все по-често съм в каталога за японски филми.
  7. Е сега вече,Keva,с последното си изречение ме предизвика!...Ще бъда кратка.И хайде-ще започна с-Кимура Такуя.Това,което не съм успяла да намеря,това не съм гледала.И честно казано,за мен той няма слаба роля!Мога да посоча и още поне 5-6 японски актьори,които с една или друга роля са ме впечатлили. Сонг Ил Гук - първият корейски актьор,който ме заплени с играта си в "Кралството на ветровете",последва "Чумонг" и в "Имераторът на моретата" вече беше мой любимец.Не ми хареса в "A men called God".Ta и не догледах този сериал. Не мога да не спомена Хони/Сонг Сънг Хон/ и ролята,с която дълбоко се вряза в сърцето ми е тази на Донг Чол в "На изток от рая".Не се сещам за роля,в която да не ми е харесал! Също и актьора,който не бих пропуснала,тове е Вик Джоу и неговите разнообразни превъплащения -от "Silence" до "Black & White" Както казах-кратко!Любимци много,но тези са ми фаворити!
  8. Като чета коментарите за сериала, ето и моето коледно и новогодишно пожелание към екипа преводачи:"Живи и здрави да сте ми,весели празници,спорна 2014г. и сериалчето да мине в графа настоящи проекти!!!"
  9. Тоя 16еп. и мен ме изкефи!Леле стария как ги шамароса двамата синковци.Пусна им въдичката и те...хоп ,я налапаха!Страхотен урок им даде.Показа им,че властта е не само мажоритарна.Оценявам го като добър ход на един баща да приземи малко летящите си синчета.Да видим как ще отвърнат . Хареса ми и това,че се забелязва едно съзряване в отношенията между двамата бивши приятели Йонг До и Тан.Май започнаха да осъзнават,че е време да оставят детските игри и заедно ,помагайки си ,да се опълчат срещу бащите си.Силно се надявам отново да станат приятели и в бизнеса даже/фантазии някакви мои/,въпреки ,че харесват едни и също момиче.Какво ли не прави любовта?! Как само се промени Йонг До-много ми е симпатичен!...Как ми се иска да е проследил Ън Санг и майка й!И да знае къде са...Дано сценаристите ни изненадат!
  10. Браво и от мен!Впечатли ме във "Fated to love you",но тогава все още нямаше темичка за него.Напомня ми за Вик Чу и неговата харизма!
  11. Според генератора съм Min Min Na-звучи ми като Мина-не е лошо,бива! Ама пък Shin Je Gun-не зная как се произнася,но ми звучи нещо като чигун,чигън,"чикън!?"-голям майтап. Спирам се на Min Na!
  12. Искам само да кажа едно огромно,ама наистина огромно БЛАГОДАРЯ на Истън Спирит за вчерашния ден и незабравимите емоции!За първи път присъствам и съм очарована,и съм възхитена...и всичко!
  13. Като чета коментарите,май има някои,които никога не са се влюбвали "до уши"!Че кой влюбен се държи адекватно,нормално,а не идиотски и правейки всякакви глупости в присъствието на любимия!!!.... Иначе-лека,приятна драмичка,типично корейска,дет се вика.Би могла да е и по-добра,ако Шин Се не беше такова дърво/не че другата е по-добра!/-няма емоция,няма никой-от време-навреме по една сълзичка зорлем и това е!Представям си колко му е трудно на Хони да играе с такава партньорка-все пак си е класи отгоре!И си го гледам сериалчето заради него!
  14. "Как им се кефите на тея работи направо не ви знам?!"-Razzormaw Ами и аз се чудя как някои се кефят на филми с кръвища,побоища,съдизъм,ужаси,но-това е.Въпрос на личен избор!И защо трябва да бъде критикуван някой за това,не разбирам!Щом не ти харесва и ти се гади-е имащ толкова богат избор от теми!И,моля,какво значи "нормално" и "ненормално";"правилно"-"неправилно";"добро"-"лошо" и т.н.?Кой ги определя?Всички тези норми ги съдава обществото,в което живеем.За мен е въпрос на личен избор и абсолютно не съм съгласна някой да слага този мой избор в някакви рамки и правила!И в никакъв случай не бих критикувала който и да е за неговия такъв!Защото,я се позамислете-геят в обществото на гейове,нормален или ненормален е.Крадецът между крадци-добър или лош човек е.Убиец е-този,който отива на война и убива някой,в името на нечия кауза или този,който убива за удоволствие,или този,който убие неволно някой?
  15. Да ,разбира се-сцени от сериите за такуми-кун,момчешка любов,формула 17.Но,всъщност, на мен ми харесва в тези филми самото зараждане на чувствата,любовната игра,а не самият акт.
×
×
  • Създай нов...