Jump to content

eligocheva

Потребители
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About eligocheva

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Душата ми си остава в България

Recent Profile Visitors

393 profile views

eligocheva's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

68

Reputation

 1. Вече съм в листата фенове на "Not me" не харесвам особено двамата главни,но тайландците този път са направили нещо по-различно.Музиката е много подходяща и приятна има динамика и ги няма обичайните клишета.Препоръчвам!
 2. Японското както винаги на високо ниво. Много ми допадна!
 3. Радвам се ,че го избрахте за превод. И двамата главни са ми любими. Целувките са за вас.
 4. Гледах го за първи път в White Christmas (2011) и си казах ,това момче е доста грозничко. Сега го гледах в Doom at Your Service (tvN, 2021) е няма друга такава харизма очите ми останаха в него и гласа му супер секси.Определено ще гледам и други продукции с него.
 5. Благодаря ти @niran невероятна си !
 6. Страхотни сте! Благодаря ви от сърце! Мислех да го мъча на руски.
 7. Аз пък си гледкам тези двамцата и са ми доста интересни
 8. Много красив сериал,музика,цветове,костюми.Като видях 58 серии се замислих дали ще издържа докрая,защото никога не превъртам.Вече си имам и двама любимци в Бин Бин се влюбих в един друг сериал,но Венго с този поглед и студено изражение.След като прочетох всички коментари реших,че вероятно си заслужава и не съжалявам за отделеното време.Благодаря на @seal_reinforce чиито превод и коментари ме убедиха да го започна.
 9. Еххххххх този "Бинченцо Казанова" малко остана до края!
 10. Гледам,че никой не е коментирал и е ясно защо. Голяма скука с леки проблясъци на интрига в 4-ти и 5-ти епизод.Защо се напъват да правят втори сезон след като нямат идея с какво да го запълнят и сюжета са си го изсмукали от пръстите.Вкарали са и крими момент.....освен всички други дивотии.
 11. Невероятен сериал!Много ми хареса!За съжаление красива утопия!Искам да вярвам,че може да съществува такова приятелство между петима.Да има толкова мили,добри,кадърни,съпричастни и отзивчиви лекари някъде по света!Определено влиза в графата любими!Не липсваха и комични моменти,заслужава си отделеното време!
 12. Много сладурско,не съм го приключила все още,но съм много доволна.Наистина е страшно позитивно,усмивката не пада от лицето ми.Благодаря ти @Indira,че реши да го споделиш с нас.Припомних си и мили ученически спомени и определено започнах да ставам фен и на китайското(ядене)филмово изкуство.
 13. Доста по-добър втори сезон изпълнен с много " емоционално" напрежение! Очертава се да стане поредният ми фаворит в жанра.
 14. След изгледани два епизода смятам,че от самото начало е ясно,че сериала е пародия с голямо чувство за самоирония и засягане на наболели техни проблеми!Мисля да му дам шанс докрай.
 15. Сбърках много,че започнах да гледам сериала преди да е преведен изцяло........сега нямам търпение за следващите епизоди. Момичета @gal и @WildFlowerневероятни сте.Оказа се ,че съм попаднала на любим жанр и всяка серия е много интересна....Сяо Джан няма да го коментираме, както винаги е на ниво.
×
×
 • Create New...