Jump to content

eligocheva

Потребители
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 тофу

1 Follower

About eligocheva

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

200 profile views
 1. И аз си го чакам с нетърпение!
 2. Филма ми беше препоръчан от някой който не гледа корейско! На мен лично много ми допадна.Не очаквах толкова добра фантастика да направят.Определено са се справили на ниво.Бих го препоръчала с две ръце. Хумора,съдържанието,репликите добре изпипани.Благодаря на @darkbreathe и @bealonenomoreза възможноста да го гледаме на роден език.
 3. Здравейте, искам да попитам няма ли някаква възможност да се качват филми/сериали онлайн на място различно от Vbox7,където могат да се гледат не само от България? Извинявам се ако вече сте отговаряли на този въпрос.
 4. Mалееее гледах We Best Love: No. 1 For You (2021) и много ми хареса! Играта на много високо ниво с много чувство.Момчетата хубавци отвсякъде! Ако някой все още се двоуми.....може да го започва без притеснение
 5. Благодаря наsnowmoon и helyg за възможноста да се насладя на този сериал с бг превод. Изключително разтоварващ и забавен, скоро не се бях смяла така. Препоръчвам с две ръце.
 6. За любителите на жанра препоръчвам филипинския "My Day" Момчетата се справиха страхотно.Химията им е невероятна и са големи сладури.Горещите сцени направо цепят мрака. Могат спокойно да засенчат изброените в по-горните коментари горещи двойки.
 7. Сериялчето е голям купон! Тъкмо решиш,че по-лошо няма как да стане, но определено може и по-лошо да бъде! Благодаря на екипа за бързия превод! Препоръчвам го!
 8. Момчетата от "2Wish Everlasting Love "участват в "Love by chance"
 9. Здравейте, аз съм много благодарна ,че обърнахте внимание на BL сериалите.Повечето от тях съм гледала на руски език,но това не пречи да ги гледам отново със български субтитри.
 10. Аз все още си го чакам.Успех с превода!
 11. Не се отказвай Kaya.Това го очаквам с нетърпение
 12. Имам желание да споделя нещо по детайлите.Останах супер изненадана откъде в апартамента на главния намериха бебешка ваничка за да изкъпят бебето.Направо ме убиха.
×
×
 • Create New...