Jump to content

kkalinkova

Потребители
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kkalinkova

  • Рожден ден 11/21/1980

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Местожителство
    София

kkalinkova's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Обществена Репутация

  1. Поредната клизма, какво им стана на тия корейци?!? То бива ма един нормален сериал не са изкарали. Преди ги превъртах, а сега ги карам на 1-ви и последен епизод.
  2. Моля, някой да даде линк към мангата предпочитам ги нещата в картинки
  3. то ако имаше руски и аз щях да се наема ма нали съм само любител после ми се разваля кефа от гледането
  4. Толкова OST-тове не съм дърпала нито на Х-американско или европейско кино, колкото на азиатците. Всичко правят като хората. А нашите още не могат да си озвучават сериалите и филмите като хората. Филмчето изглежда интересно, ще ни зарадват нишите неповторими преводачи с един грамотен български превод Чест и почитания
  5. Историята е показала, че искрата няма общо с пламъка на войната. Иран само чакат повод да си премерят силите със САЩ. В световните войни не воюват само две отделни държави. А нито Иран, Китай и Северна Корея са страни, които биха водили политически диалог. Единствено Китай биха ме изненадали, те със сигурност ще са от към печелившата страна или ще са. Дано не се стигне до там. Айнщайн е казал, че третата световна ще се води с камъни и тояги.
  6. Филма е направен с пари. Идеален за приятно изгубено време, защото там където са намесени американци става лъскаво като таблоид. Винаги съм се кефила на филми и сриали по манги, особено от японците защото търсят максималната прилика. Все по малко приличат на Nana и Zero Crow. Видя ли Universal или други приготвям се за ала Спайдермен и Смолвил. Последен пример Rurouni Kenshin.
  7. Филма е добър, според мен. Естествено едно гледане, но на фона на американските бози този го бива. Само че го гледайте до края, че първия половин час е малко муден, но после се развива добре и каскадите ми харесаха. Съсипаха на хорацата "тераските"
  8. kkalinkova

    Monoral

    Хубава тема, определено са от групите, които слушам от време на време. Жалко че, нямат нови проекти.
  9. Много недомислен край, тази година само бози. Разочарована съм
  10. Добре че, се появи този сериал и не загубих тотално интерес към корейските дорами. Song Joong-Ki, това момче направи роля, но героят му най-вероятно ще умре, това би било най-подходящия край. И на мен не ми се иска, но се усеща полъх към идеята за опрощението. Нещо такова ми се върти в главата
  11. Изненадвам се, че толкова малко е писано в темата. Сериала е добър особено на фона на всичко което бълват в момента корейците. Подкрепям мненията по-горе и няма какво да добавя, но да се впиша все пак с положителна оценка. Гледайте го и браво на екипа преводачи!
  12. kkalinkova

    Ergo Proxy (2006)

    Не съм заклет фен на аниметата, но това за мен е много особено. Мисля че, историята има по-голяма дълбочина от представената. Силни персонажи. Доста символични, всичко ми носеше определена символика. Графиката много ми харесва и музиката. Изобщо много добър синтез, което го прави за мен не само аниме , а направо произведение на изкуството. Е аз съм пристрастна към него, така че мнението ми не може да е меродавно. Но го препоръчвам да го гледате.
  13. kkalinkova

    Питания

    Blue_Moon, благодаря ти за съдействието. Бяха ми много полезни линковете, които ми пусна. Но ударих на камък. Трябва ми информация, за техническата част за рисуване и отпечатване на манга. Какви средства се използват. Нямам предвид рисунки и компютърни програми. А естеството на материалите, туш пера и т.н. Отделно техниките на отпечатване през какви преси, машини и т.н. от периода след ВСВ до края на 90-те.
  14. Не съм гледала все още филма, защото се впечатлявам доста от тези неща. Не ми е момента да се смачквам допълнително. Но ще бъде гледан определено. Що се отнася до това, че и в България има насилие и безнаказаност, ами то е факт във всяка държава и националност в една или друга степен. Не са зли институциите, а хората! Впечатляващ е филма с това, че въобще е заснет и историята е станала достъпна за обществото.
×
×
  • Създай нов...