Jump to content

nike

Потребители
  • Мнения

    287
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nike

  1. Ах радост за зрителското око е раздаването на хубавата двойка!Остава да дочакаме продължението в 11епизод.
  2. Какво е това дебелобузо джудже до новия убавец ?
  3. nike

    Mistress (2018)

    Заглавието въвежда в заблуждение не само“благочестивия„ корейски зрител,по скоро си е психотрилър. Сценаристите добре са се справили,държи вниманието до края,та какви са тия рейтинги никаквите?Надали ще има 2ри сезон,но така завърши като подсказка точно за следващ сезон. Добра режисура.
  4. Бива си го,а и Лай чаровен, само приятеля от детството леко досаден
  5. Сцените с нея направо ги превъртах,и аз това се питах ,толкова ли не се намери друга по подходяща актриса! Но явно това са си решения на сценариста,такива са били вижданията му за развитие на самия образ.За жалост през цялото време се набиваше на очи истерично ,обсебващо поведение на героинята,освен това не бяха подплатили образа с никакви достойнства ,освен сляпата и привързаност към ГГ.На фона на силния образ на принцесата и другите женски персонажи направо си беше повече от невзрачна и досадна.
  6. Добър сериал ,особено впечетляващи бойни сцени,много добър декор ,костюми и разбира се добре подбрания каст. Адмирации за играта на Arthur Chen ,толкова млад ,а показа страхотно присъствие,много харизматичен Сценария също е на ниво,изключая сюжетната линия за нощта,която ни видяхме,ни ни загатнаха за нея.И разбира се единия от основните персонажи,която беше направо дразнещо истерично инфантилен образ на Санг Санг.Освен това с този ръст ,до кръста на Arthur,на моменти изглеждаше направо гротескно,особено когато в някои сцени до нея заставаше някоя от другите актриси.Силно се надявам в новия сезон окончателно да са я“ уморили„.Иначе самата актриса си е добра,но по скоро подходяща за някой детски сериал,миловидна.Всяка една от другите актриси като сюжетен образ и физика изглеждаше в пъти добре до този красив млад мъж. Романтиката си беше направо стерилна,вероятно заради възрастта на ГГ. Много силен беше образа на генерала,двамата учители , с търсен комичен ефект образа на Чен Пипи.
  7. Направо дебилен опит за филм с несмилаем корейски хумор
  8. хич даже не е,просто прекалено красив е
  9. Направо разноглед да станеш с тоя каст..Шики ли да гледам или 14я принц,то безбожно красиви.Като за първи серии добре се задвижи сюжета и комични ситуации в изобилие си има,не ги избива на драма ,което си е добре.Главната също хубавка и добре си се справя с ролята,но много мъничка спрямо тези високи момчета не стои много добре,но това да и е. aria,превежда се тук
  10. Ах ,кралчето се оказва не само красив, а и талантлив,страхотен глас,много са сбъркали сценаристите с този развой.
  11. Как избраха такъв грозен и неприятен актьор за главната роля..и носа му като клюн и как не се усмихна..има наистина нещо много неприятно в този актьор,а и самата му роля..въртяха сукаха и го изкараха "свята кост",сега ще вземе да подлива вода на кралчето и сигурно ще го изкарат колко способен крал може да е с едничката идея и мотивация да спасява гушестата Аро
  12. Незаслужено слабо развитие на образите на кралчето и хубавката и бойна принцеса,дано в оставащите епизоди поне щастливо да ги съберат,ГГ и все повече дразнещи и некъдърна игра показват,направо сцените с тях ги превъртам.
  13. Явно стигнахме единствено до сестринско - братски женитби
  14. Matrim,така е ,но то един вид главния най -накрая нещо сътвори съществено за 'любимата',ако не беше Аро надали В интерес на истината и кралчето щеше да го направи,но знае ,че не бива.И в тази серия пак подчертаха, че се женели свещените кости помежду си и принцесата е сгодена за брат си Принцесата беше великолепна,в оная сцена с меча.
  15. andi11,Бан Рю има защо да ходи така усмихнат,за разлика от фалшивите орабони дето само си говорят през зъби и се цупят за 14 серии друго нема,то филма ще свърши и пак нищо съществено.. Добре поне ,че Бан Рю си е щастлив Удариха го предфинално на драма вече,но поне нещо съществено да беше се случило!
  16. Бащата и ГГ си приличат и сигурно заради това са ми еднакво неприятни,явно тази серия най накрая нещо ще се случи ,че досега едно голямо нищо не се случва,изключвам сладурите -двойка Бан Рю и сестричката. Прилича на нескопосана бутафория,кралицата откара 12серии с една и съща рокля,как не я смениха поне веднъж... Иначе освен някое и друго име и костюмите е минал покрай историческото.
  17. Виж това е любопитно,какво пък ще сътворят китайците на тая тематика.
  18. Не намирам със субтитри никъде,ще видим как ще са следващите и дали таргета е 10-12год публика или друга възрастова категория.
  19. Сега му се е паднала на Минчо кака,така ще я целува разбира се иначе директно в категория дърво..
  20. Факт е че в целуването и Минчо и Ариелка бяха много убедителни,но нали това им е работата,интересно как се чувстват самите актьори след такива сцени..
  21. Су хо ще духа супата..нищо не може да стане между него и кралицата,най много да го използва за нещо, от сега ми е жал за красавеца,то на тая кралица в главата и само власт,място за други помисли йок
  22. Ама и вие какво , като я е нацелувал така Ариелка,така ще да му е казал режисьора,гледах на пресконференцията даже не се поглеждаха с едни каменни физиономии..Не знам мъжа на каката как е преживял въпросната целувка,щото кино, кино ама хич не изглежда така кинаджийска. Не се сещам за друг корейски сериал с толкова много и по нормални целувки
  23. Наистина prince charming,но и тук ли гласят да женят брата за сестрата..мисля принцесата си е сестрата на кралчето,ах тая майчица в името на властта наистина на всичко готова Ама тия корейци големи лицемери...щом иде реч за власт се оказва че нищо скверно не е съюз между роднини Интересно сестрата също не познава брат си/предполагам/ Тая Аро няма ли да си порзнообрази малко играта ,че вече ми писна да я гледам или да се гуши и цупи или да се зъби,орабонито в тая серия малко по добре беше поне. Хайде майстор Анджи да се намесва и кралицата да си ходи..
  24. Много красива финална сцена и Ост беше страхотно
×
×
  • Създай нов...