Jump to content

nike

Потребители
 • Posts

  287
 • Joined

 • Last visited

About nike

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  В.Търново
 • Любими филми
  House Of Flying Daggers

Recent Profile Visitors

726 profile views

nike's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

67

Reputation

 1. Ах радост за зрителското око е раздаването на хубавата двойка!Остава да дочакаме продължението в 11епизод.
 2. Заглавието въвежда в заблуждение не само“благочестивия„ корейски зрител,по скоро си е психотрилър. Сценаристите добре са се справили,държи вниманието до края,та какви са тия рейтинги никаквите?Надали ще има 2ри сезон,но така завърши като подсказка точно за следващ сезон. Добра режисура.
 3. Бива си го,а и Лай чаровен, само приятеля от детството леко досаден
 4. Сцените с нея направо ги превъртах,и аз това се питах ,толкова ли не се намери друга по подходяща актриса! Но явно това са си решения на сценариста,такива са били вижданията му за развитие на самия образ.За жалост през цялото време се набиваше на очи истерично ,обсебващо поведение на героинята,освен това не бяха подплатили образа с никакви достойнства ,освен сляпата и привързаност към ГГ.На фона на силния образ на принцесата и другите женски персонажи направо си беше повече от невзрачна и досадна.
 5. Добър сериал ,особено впечетляващи бойни сцени,много добър декор ,костюми и разбира се добре подбрания каст. Адмирации за играта на Arthur Chen ,толкова млад ,а показа страхотно присъствие,много харизматичен Сценария също е на ниво,изключая сюжетната линия за нощта,която ни видяхме,ни ни загатнаха за нея.И разбира се единия от основните персонажи,която беше направо дразнещо истерично инфантилен образ на Санг Санг.Освен това с този ръст ,до кръста на Arthur,на моменти изглеждаше направо гротескно,особено когато в някои сцени до нея заставаше някоя от другите актриси.Силно се надявам в новия сезон окончателно да са я“ уморили„.Иначе самата актриса си е добра,но по скоро подходяща за някой детски сериал,миловидна.Всяка една от другите актриси като сюжетен образ и физика изглеждаше в пъти добре до този красив млад мъж. Романтиката си беше направо стерилна,вероятно заради възрастта на ГГ. Много силен беше образа на генерала,двамата учители , с търсен комичен ефект образа на Чен Пипи.
 6. Направо дебилен опит за филм с несмилаем корейски хумор
 7. хич даже не е,просто прекалено красив е
 8. Направо разноглед да станеш с тоя каст..Шики ли да гледам или 14я принц,то безбожно красиви.Като за първи серии добре се задвижи сюжета и комични ситуации в изобилие си има,не ги избива на драма ,което си е добре.Главната също хубавка и добре си се справя с ролята,но много мъничка спрямо тези високи момчета не стои много добре,но това да и е. aria,превежда се тук
 9. Ах ,кралчето се оказва не само красив, а и талантлив,страхотен глас,много са сбъркали сценаристите с този развой.
 10. Как избраха такъв грозен и неприятен актьор за главната роля..и носа му като клюн и как не се усмихна..има наистина нещо много неприятно в този актьор,а и самата му роля..въртяха сукаха и го изкараха "свята кост",сега ще вземе да подлива вода на кралчето и сигурно ще го изкарат колко способен крал може да е с едничката идея и мотивация да спасява гушестата Аро
 11. Незаслужено слабо развитие на образите на кралчето и хубавката и бойна принцеса,дано в оставащите епизоди поне щастливо да ги съберат,ГГ и все повече дразнещи и некъдърна игра показват,направо сцените с тях ги превъртам.
 12. Явно стигнахме единствено до сестринско - братски женитби
 13. Matrim,така е ,но то един вид главния най -накрая нещо сътвори съществено за 'любимата',ако не беше Аро надали В интерес на истината и кралчето щеше да го направи,но знае ,че не бива.И в тази серия пак подчертаха, че се женели свещените кости помежду си и принцесата е сгодена за брат си Принцесата беше великолепна,в оная сцена с меча.
×
×
 • Create New...