Jump to content

Dam.Yeo.Wool

Потребители
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dam.Yeo.Wool

 1. Deishi, да - ще бъде допълнителен специален епизод, но важното е да ни разяснят какво точно се случи.
 2. Сигурна ли си че си въвела правилно потребителското си име и паролата? На пълна версия ли ти е? Не вярвам това да е някакъв проблем на тел-а или сайта.
 3. Вече сме в 40-тата минута на Неделя, остават броени часове до Понеделник. .. 16:00 SBS - God's Gift: 14 Days 17 епизод. Захарче, правилно. Рослава, а така.
 4. За мен този сериал беше №1, мистериите и заплетените истории ме привлякоха още повече, направо влязох в ролята на детектив, но края ме обърка. Уж в Понеделник щяло да има разяснителен 17 финален епизод, да се надяваме да е така.
 5. Много чаровно и лачезарно момиче, толкова и завиждам - целуна всичките красавци. Гледала съм я в доста сериали и съм очарована, прекрасна е. Вярно е, че е закръглена, но и отива и е много сладка.
 6. Ама не гледайте толкова негативно на нещата де, и без това надеждата която ни остана е малка благодарение на г-н Немезида. Чак сега забелязвам колко подозрителен е президента, сякаш дъха му секна като видя снимката която Су Хьон му даде. Нашия Ки Донг Чан - поздрав, пее прекрасно, нали? https://www.youtube.com/watch?v=yScLggJHsy0&list=PLO3pv7vGP9mIXVDqAITu9KqYA448Xj09m[i
 7. Недей да ме плашиш, че Ки Донг Чан ми е любимец. Без него сериала няма да е така готин. Вярно си е, корейските сценаристи неведнъж са ме изненадвали с финала си, понякога е хем добър, хем лош. Майката на Су Чонг (дано не бъркам името) каза, че една от двете трябва да изчезне, дано да греши. Би било доста неприятно цялата тази драма и разкрития да отидат на вятъра и финала да е съпроводен от нечии труп. Най-много искам някой да постави бащата на място!
 8. Deishi, така е. Финала на приказката не беше добър, но Ки Донг Чан надраска и пренаписа .. Дано прекрасните му ръчички да променят края.
 9. Ще стискам палци за хубав финал.
 10. Мисля, че ще завърши хубаво. Стигнаха твърде далеч, ще бъде ужасно ако всичките им усилия и разкрития отидат на вятъра.
 11. Цуки, може епизодите да са 21. Финала на 20 епизод свърши като за финал Но не се знае, ще видим.
 12. От тогава заобичах рамена. Рамена стана любимото ми ястие, аз също си мислех, че е корейско ястие, но .. В Билата в София в която ходя не съм виждала рамен, съмнява ме, че има вкус като оригинала.
 13. Интересно защо излезе скрито .. Дидо00 радваме се, че си доволен, но тук на нас ни харесва тази драмичка. За сериала: Излязоха и английските субки. Следмалко и 10 епизод по SBS - достъп 허
 14. До колкото разбрах от 9 епизод.
 15. Да, много интересен сериал. Моля се нищо лошо да не се случи със Су Хьон, героя Донг Чан вероятно ще се притече на помощ, колкото до бащата - както си и знаех, най-големия боклук който съм виждала, замесен е естествено, да видим в 9 епизод!
 16. Голям сладур е, сега го гледам в God's Gift: 14 days .. фаворит ми е. Има талант за актьор и честно да си кажем е красавец.
 17. А, да .. сцената с панталона. Как я гледаха само!
 18. Първият ми филм, чудесно е, че Шин Мин А учавстваше, но изобщо не и отива късата коса. Финала не можах да го разбера, беше някак странен, май остана и с двамата, а не виждам логика ..
 19. Много ми хареса, забавлявах се изключително много, но също така нямаше как да изгледам епизод без да хапвам по нещо. Останах леко разочарована заради избора на актьори, въпреки това сценаристката се е справила много, много добре. Ако дават някой епизод в киното трябва вместо пуканки да си купим паста!
 20. Много забавен, но и драматичен сериал, Сузи допринесе повече приятни моменти, заслужава си гледането. Жалко само, че Доста по-сладък е, но въпреки това се получи много интересна продукция, още един успех на обичните ни азиатци.
 21. Това беше първия ми корейски сериал който гледах онлайн и много ми хареса, съвсем случайно попаднах на него и така се запалих по азиатското кино. Много добре са избрали актьорите - И Сънг Ги, Но Мин У, Шин Мин А - бяха просто чудесни и историята беше много вълнуваща, дори за миг помислих, че е възможно да не завърши добре, но слава богу имаше просто чудесен финал, нямаше нито една скучна част, сценаристката си е свършила работата.
 22. За мен това беше много успешен сериал, участието на И Сънг Ги го направи още по-добър. Много е противен - Джон Майер, поне накрая си получи заслушеното. Имаше хубав финал, това е облекчение.
 23. В началото го гледах само заради Но Мин У, но после много ми допадна. Не мога да понасям И Мин Джунг (извинявам се на феновете и), но тук се справи добре. Ким Хи Е и Но Мин У са чудесни, малко ми беше скучно по едно време заради тези финансови работи и много ме дразнеше отношението им към Но Мин У. Финала за мен беше ад, още не мога да го проумея.
 24. Много съм се смяла с този сериал, точно както каза Йони - жена ми, гаджето ми, учителко, како. Пък последва и едно: Тя спи само с мен! Онези клюкари се видяха в чудо .. Много забавно и приятно сериалче, разведрява.
×
×
 • Create New...