Jump to content

ioni16

Потребители
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ioni16

  1. Със закъснение...ЧЕСТИТО ОППАА Пожелавам на цялата група само късмет и да продължават да ни радват . <3 А специално да Джимин ... пожелавам му весели моменти и мн любов <3 И да не го опаковат толкова , искам да виждам :D Охх,порасна ;( навърши 20 корейски ... Ама , много си ги обичам всички <3
  2. Нямам думи просто , страхотни са.....малко не ми харесва прическата на Джимин ....ама пък макнето е трепач ...докато слушах песента направо.....бях на 19 небе. Супер са !
  3. Teaser 2 Ще припадна само докато гледам . BTS , елате ми с новата песен, готова съм
  4. Излезна и Teaser 1 : Всички изглеждат страхотно. Очаквам с нетърпение на 20 да излезе и клипа, ще е много интересно .Вече не са дечицата от ,,N.O'' Пуснаха и 1 песен. https://www.youtube.com/watch?v=ySloERIK0Js
  5. Излезнаха и снимките . Сега се надявам да успея да ги кача , защото днес ми е лош ден и се опитвам вече 6 пъти и всеки път става нещо :Д BTS :
  6. Най-накрая , вече тотално се бях отчаяла ...Завърнаха се!!! Харесва ми!!!
  7. ioni16

    F(x)

    Еднотипно , еднотипно ...почти всичките им песни звучат еднакво. Можеби искат като се чуе една песен и веднага да се каже ,че е тяхна?Само май ,,Hot summer'' звучи мааалко по-разчупено.
  8. ioni16

    After School

    Много сладък танц Почти всеки , който е слушал песента се е опитвал да танцува танца Голям смях пада С това подскачане ....
  9. ioni16

    Girl's Day

    Песничката ми харесва, пожелавам много успехи на момичетата за в бъдеще , личи си ,че продължават напред , голяма разлика има от сегашните им клипове и първите
  10. ioni16

    4minute

    Ми...аз все едно гледам CL , незнам защо .....може би заради златното
  11. ioni16

    Sistar

    На мен всичкo ми харесва , клипа , песента , очаквах повече от Бора ,нооооо......тази песен ми харесва повече от ,,Loving You''. Загледах се обаче в едно , и то е татуса на Hyorin, съмнява ме да е истински , но го имаше и в самостоятелните и песни.....?????
  12. ioni16

    Secret

    По-нагоре видях много фотосесии .....от къде ги намирате бе хора :Д Наистина са страхотни
  13. Малее,много съм проста!!!!!!Аз си мислех ,че е на китайски..... Както и да е...и аз мисля ,че трябваше да си направят нови песни за японския пазар.Толкова дълго чаках , а то.....идваше ми да ревна.. Ноооо.......тази песничка винаги ми оправя настроението BTS Propose <3 <3 толкова е сладкаа,ако имате време погледнете превода <3
  14. И аз съм много разочарована ама....
  15. Още една много сладка песен от много сладките момчета.
  16. ioni16

    EXO

    Страхотни са.Днес гледах и топ 100 - на 1 място са .Наистина се радвам много ,дано проблемите да се решат и всичко да е наред.:-)
  17. Аз след малко ще гледам 50 серия ,всички казват ,че е много интересна ,надявам се да е така.Интересно ми е какво ще стане,защото нали в първи епизод в началото имаше нещо.....Ще почакам и за 51 серия ,те руснаците я завършиха,ама аз като не знам руски и.....
  18. От 16 епизода е Ако искаш да го гледаш,гледай го На мен много ми хареса
  19. 46 и 47 серия бяха доста интересни.Мисля ,че императора тотално се побърка вече.Ки-то ги разби всички като седна на трона.Направо....
  20. По принцип аз съм бъзлив човек ,но смятам да го гледам.Пише ,че е продължение,може ли линк към ,,Злите духове от Имперския град". Аз чак сега видях ,че го няма на бг.Защо всички филми ,които искам да гледам нямат бг.суб.?
  21. Последното изречение-много страшно,поне за мен.:-) :-) И аз не я харесвам много,след всичко това.Обаче това малкото Маха бие всички.Толкова да ме дразни това диваненце,направо незнам......:-)
  22. Ми...танца,клипа много,много ми допадат,а песента,не знам наистина очаквах още по-взривяваща песен дори и от Boy in luv.Наистина като изгледах клипа вчера не можeх да повярвам,но сега така ми се е забила в главата ,че просто не мога да спра да си пея.Дори днес в час докато г-жата ни се каташе(на целия клас)аз малко я игнорирах ,дори сега не мога да спра да си пея.Велико е . P.S. Реших да попитам. Аз например как мога да вляза в този фен клуб A.R.M.I ,просто питам,интересно ми е Ако някой може да ми кже ще съм му благодарна.
  23. Много хубав сериал ,направо не ми останаха сълзи.Последната серия едвам я преживях. Толкова много отрови научих ,че многа да погубя целия китайски народ (шегувам се естествено)След като го изгледах ми липсваше ,все едно ,че се бях привързала към самите герои.Който не го е гледал изпуска наистина много.
  24. Много ми харесва сериала,но на главния русата косичка му ходи повече.Или просто съм си още малка и си падам по дечковци?Както и да е...много ми е интересно какво ще стане.
  25. Сериалчето бива ,но последната серия все едно ,че я клъцнаха с ножица...все пак щеше да е 16 серии да ги бяха пуснали ,много гадно.
×
×
  • Създай нов...