Jump to content

b_a_d

Потребители
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About b_a_d

 • Birthday 08/12/1994

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://www.goodreads.com/author/show/20284900.Kami_Choi_Ilieva?ref=nav_profile_l

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Tokyo, Japan
 • Любими сериали
  Playful Kiss, Skip-Beat!, The King Of Dramas, She Was Pretty, Oh My Ghost & more.
 • Любими филми
  Frivolous Wife, Star: Radiant Love, High School Debut, Paradise Kiss, He Was Cool & more.

Recent Profile Visitors

1,299 profile views

b_a_d's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

75

Reputation

 1. Един от най-интересните сериали давани някога и то точно по btv lady. Невероятен избор на програмата. Дано все така да дават корейски сериали. С майка ми го гледаме и все ни държи под адското напрежение.
 2. Откога исках да го гледам! Първият епизод беше толкова фантастичен и с толкова много любими актьори, толкова съм благодарна за излъчването му, макар и толкова късно.
 3. Понаучил се бил да играе Шиуон, ама хич не сте добре дето говорите такива глупости. Човекът винаги си е бил перфектен и много хахав актьор. Тук се съдрах над 50 хиляди пъти да му се кефя, заедно с прекрасната Oh Ji Eun. Двамата бяха прекрасна двойка и определено Kang Hyun Min си е Кралят на драмата. Главните бяха страхотни. Всички си ме кефят много или малко. От 2012-та досега си го гледам този сериал. Феноменален е заради Шиуон и сценаристката.
 4. Леле, майчице, потресаващо направо!
 5. Ужас.. Дано не е като 49 дни.. Толкова любими актьори.
 6. Оле, дано все пак се преведе някой ден на бг. С удоволствие бих му се насладила. Главният от Cherry Magic! е просто перфе.
 7. Дано се сдобие с бг превод сериала. Ще бъде интересен несъмнено. Обожавам такива истории.
 8. Много готини главни актьори. Дано скоро стигна и до този сериал.
 9. След време може да му се насладя и със субтитри, но определено с дублаж ми хареса повече. Толкова прекрасен сериал. Незабравим! Сред най-любимите ми е. Поплаках си стабилно на историята на слепеца и на тази с разделените влюбени. Дълбоко ме жегна и историята на краля. Хуморът беше страхотен, двамцата главни разбиваха постоянно и племенничето също + че и много радваше окото и той. Трима любими мъжки актьора си имам тук и една актриса, но не главната. Сладка е, но ми прилича на мишка.
 10. Вие вместо да се радвате, че излъчиха сериала в бг ефира - недоволствате. Това е то бг народа, никога не може да благодари. Иначе отначало дублажа на Шоко ми се стори странен и не ми хареса, но после се изкефих. Много готино звучаха през цялото време. Много ми бяха интересни случаите и главната актриса ме изкефи супер много. Да гледам любимия си японски актьор в бг ефира си беше голямо вълнение и радост. Мукай Осаму толкова равнодушен и готин.
 11. Това ми беше вторият азиатски филм, който не ми хареса и то именно заради изневярата. Съпругът й беше толкова добър и не заслужаваше подобно нещо. Чудех се и аз кой е бащата.
 12. Чувствен, въздействащ филм. Хубав беше, заслужава си. Невероятна актьорска игра. Чувствен, въздействащ филм. Хубав беше, заслужава си. Невероятна актьорска игра.
 13. Незабравим филм. Великолепна актьорска игра на Son Ye Jin!! Плаках много, когато го изгледах преди. Много ми се иска да го споделя с майка ми, но едва ли ще мога.
 14. Ще се гледа. Имах нужда именно от това. Благодаря за превода.
×
×
 • Create New...