Jump to content

nikita

Потребители
 • Content Count

  26
 • Joined

Community Reputation

4 тофу

About nikita

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday 04/16/1973

Profile Information

 • Пол
  Female
 1. Хиляди благодарности и от мен.От кога го чакам този сериал.
 2. Благодаря за сериалчето.Весела и щастлива нова година.
 3. Благодаря за сериалчето.Историите бяха много сладурски.Още веднъж благодаря на преводача.
 4. Навярно момичето се е отказало да превежда сериала.Ако някой друг се навие да го до преведе ще съм му много благодарна.Може да няма време или има проблеми защото от последния превод мина много време.
 5. Много благодаря за сериалчето.От кога го чаках и сега ще си го изгледам с удоволствие.
 6. Проблема е,че не знам английски,ако го имаше на сръбски бих могла да го изгледам защото ми е по лесен за разбиране.
 7. Искам да попитам,дали ще има превод и на останалите епизоди.Сериалчето много ми хареса,забавлявам се с него,нямам търпение да разбера какво ще се случи по нататък.Всички герои са големи образи а 10 серия завърши малко гадно с лошия.
 8. И от мен едно голямо благодаря за страхотния сериал.Ще ми липсва след като изгледам последната серия.
 9. И турците са направили римейк на този сериал.
 10. Ако имаш субт.даже и нередактирани може ли да ми ги изпратиш.
 11. Имам една питанка,не мога да намеря бг субт. на последните 2 епизода,има ли ги някъде качени,откакто сайта не работи не мога да разбера дали са качени някъде,докато работеше сайта успях да си изтегля да 12 серия и до там.А ако някой от вас ги има може ли да ми ги прати,ще му бъда много благодарна.
 12. Превода ще бъде ли подновен.Много ми хареса сериалчето и ми се иска да разбера какво ще стане по нататък.Чета коментарите и така горе долу разбирам,но едно е да четеш друго е да гледаш,а ми се иска да гледам физиономията на Такане,че ми е много сладък.
 13. Tennousei не се притеснявай,постоянно пускат грешни информации и човек се бърка постоянно.Нямам търпение,да разбера какво ще се случи по нататък,за 6 епизода ще видим какво ще сътворят.
 14. И аз ги видях,че са 20 но на друго място пишеше 16,та за това попитах.Радвам се,че са избрали сладур за ролята на готвача,такъв един невинен,а в следващия един смразяващ.
×
×
 • Create New...