Jump to content

.SenoriitaBella.

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от .SenoriitaBella.

  1. Тайната на семейство Ку

  2. Мога да кажа,че със сигурност този сериал е прекрасен и доста по различен от тези,които гледах до сега,може би за това ми беше така интересен. Сузи и И Сънг Ги са толкова добри актьори и ситуациите между тях създаваха голямо напрежение,чувстваше се сякаш всичко е реално. Поздравления за този невероятен сериал!
  3. Сериала ме грабна още от първия епизод,от скоро започнах да гледам корейски сериали и съм много доволна. В сравнение с турските и българските,корейските са много интересни и със съвсем различен сюжет което не мога да кажа за турските. Специално този ме срази,толкова непредсказуемо се развива,че оставах без дъх. С всяка минута се случваше нещо,много е интересно. На такъв сериал не можеш да заспиш! И Сънг Ги е невероятен актьор,ролята му не е никак лесна според мен. Той се справи зашеметяващо,надявам се да намеря още интересни корейски сериали като този.
  4. Гримира се и какво от това? Нормално е звездите понякога да се гримират когато правят фотосесии,за да изглеждат по по-интересен начин! Това за теглото: Не всички са прасета! Той е модел и се грижи добре за тялото си,определено изглежда много добре. След като не ти харесва защо го гледаш и изказваш обидното си мнение? Всеки си има мнение,признавам го,но след като той не ти е симпатичен или по-скоро външния му вид не го гледай,но е абсурдно и нелепо да критикуваш преуспял човек като него.
  5. Невероятен е и като актьор и като музикант и изобщо толкова е талантлив! Прекрасен и страхотен и чудесен,невероятен човек. Когато го видя в някой сериал или филм се чувствам сякаш летя в облаците радва сърцето на човек само с погледа си. Разбрах за него от “Моята приятелка е Гумихо“ един страхотен сериал който ме вдъхнови много,а именно Но Мин У стана мой фаворит след което реших да потърся още сериали в които учавства и започнах да гледам Мидас за съжаление там ролята му не бе много от главните което донякъде ме разочарова,но сериала е интересен. След това научих за “Пълна къща 2“ прекрасен сериал толкова ми харесва препоръчвам на всички да го гледате,а и Но Мин У в ролята на Те Ик е във възможно най-главната роля ще го виждате постоянно. Да не говорим,че пее удивително и е неземно талантлив човек,толкова красив и това изваяно тяло! Той е толкова специален. Дано и за напред да го виждам толкова често,за да изгрява слънцето.
  6. No Min Woo е невероятно красив и талантлив. Честно казано наскоро чух за него покрай сериала „Моята приятелка е Гумихо„ - уникален сериал,грабна ме от първата минута на първия епизод. Но Мин У в ролята на Парк Донг Джу ме възхити. След като ми допадна толкова реших да потърся информация за него и я открих точно тук. Той е толкова талантлив,не мога да повярвам. Толкова съм щастлива,че все още са останали хора като него - развива таланта си и като музикант и като актьор което е великолепно. Благодарение на сериалите,които изгледах (с негово участие) се вдъхнових да уча корейски и японски! Започнах и вече съм добре до някъде. Сериала “Пълна къща 2“ е толкова интересен и имаше доста смешни сцени извършвани от Те Ик - постоянно крещеше. Невероятен актьор. Дано продължи така и за напред!
×
×
  • Създай нов...