Jump to content

Silence~

Потребители
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Silence~ last won the day on Април 21 2017

Silence~ had the most liked content!

Относно Silence~

  • Рожден ден Май 15

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Добрич

Последни посетители

974 профилни разглеждания

Silence~'s Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

26

Обществена Репутация

  1. Изключително красива история. В първите 10 епизода драмата в сериала ми дойде малко в повече, че чак се чудих дали е нужна, но после ми стана ясно, че ако не беше в толкова голямо количество, историята нямаше да бъде толкова силна и грабваща. Учудвам се, че толкова малко е коментирано в темата, и знам, че има хора, които си подбират сериали по това колко са коментирани, затова ще приканя всеки обичащ историческите сериали да гледа тази продукция, независимо колко внимание й е обърнато тук. Всичко си беше на мястото - така, както трябваше да бъде. Имаше моменти, в които се питах дали главната актриса си подхожда с Ши Хо, но с времето тая питанка изчезна от главата ми. Романтиката със сигурност не беше пресилена и количеството си беше на ниво - нямаше неловките моменти, които се срещат в 90% от другите корейски сериали. Ако ви се гледа нещо тежко, но красиво, препоръчвам този сериал с 2 ръце.
  2. Изглежда наистина много обещаващ. Нареждам се на опашката за субтитри
  3. Silence~

    Super Junior

    След 2 дни момчетата ще пускат repackage версия на албума "PLAY" - "Replay". Ще съдържа нови 4 песни(+старите), като заглавната се казва "Lo Siento". По нея суджу са работили заедно с чужди артисти - Play N Skillz, както и Leslie Grace, която участва и в самата песен. До момента има излезли 2 тийзъра:
  4. Здравейте. Сигурно е питано 100 хиляди пъти, но мога ли да получа някакви мнения за изучаване на корейски в ПУ, ВТУ и СУ? По-точно - лични впечатления, кандидатстване, преподаване, как стоят нещата, трябва ли да имам някакво минимално предварително ниво по езика..? Ще се радвам, ако някой се отзове Едит: Още един въпрос. Някой случайно да има впечатления от корейския образователен център във Варна? Обучението на ниво ли е?
  5. Silence~

    Super Junior

    Най-накрая! Определено си заслужаваше чакането <3
  6. Silence~

    Super Junior

    Трите тийзъра: 1: 2: 3:
  7. Прекрасен сериал. Не знам защо отлагах толкова дълго да го гледам, но определено съжалих, че съм го направила. Заслужаваше си всяка една минута. Жалко, че е леко подценен. Единственият минус от цялото гледане бяха субтитрите. Хубаво е, че някой се е наел да го преведе, ама на моменти имах чувството, че изобщо не са минали през редакция, ами просто са цопнати там, колкото да има Както и да е, минали са 5 години все пак, надали някой ще обърне внимание на това, което казах.
  8. Много силен и запомнящ се филм. Показва една доста различна тематика от обикновените филми, които гледаме. Историята беше оформена прекрасно, така че филмът да те докосне по свой си начин. Определено бих го изгледала отново, но този път заредена с повече кърпички.. П.П Благодаря за субките
  9. Ето къде ми била грешката Съжалявам и благодаря.
  10. Здравейте. Искам да попитам дали този сериал си има тема тук във форума? Проверих в търсачката, но резултат никакъв. Чудих се просто да не би да е под друго име? Благодаря предварително
  11. Хмм, имах планове да го започна преди време, но нещо все ме спираше. Може би лошите отзиви на приятели Но добре, ще му дам шанс.
  12. Здравейте. Ще се побъркам Търся си от дни романтична комедия, примесена с още някакъв жанр (екшън, трилър, медицински?), но не мога да си намеря подходящата. Ту си харесвам някоя и оп - изникват лоши коментари. Гледа ми се нещо подобно на "Healer" или на "Emergency Couple". Нещо не съм на вълна исторически, така че ги изключваме. По възможност да не е мнооого сладникаво, но и да не е прекалено сериозно. Също така, ако може да е от 2012 насам. (ах, претенции :D) Тук са нещата, които съм гледала, надявам се да е за улеснение.
  13. Уникален сериал. Смях се като луда, плаках на моменти..абе, к'вото си се очакваше. Ама..какъв беше тоя край? Очаквах нещо по-така :/ И честно казано, както мразих медицинските сериали, тази продукция обърна нещата
  14. Бях с доста по-големи очаквания в началото честно казано. Краят беше доста хаотичен. Прекалено много действия в рамките на половин час... Общо взето сериалът става за убиване на време, но не е нищо особено. П.П. Да, сериалът е 13 епизода.
  15. ^Да, и аз така мисля, щото пък някво прекалено очевидно ни накараха да си мислим, че е нейно дете..Тъй де, ся ще гледаме сеира на главния
×
×
  • Създай нов...