Jump to content

tikitoliq

Потребители
 • Posts

  324
 • Joined

 • Days Won

  1

tikitoliq last won the day on November 24 2018

tikitoliq had the most liked content!

2 Followers

About tikitoliq

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

3,827 profile views

tikitoliq's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

418

Reputation

 1. Така е! Певеца от EXO е обвинения, но това не е неговата тема !!
 2. Защо тогава Крис Ву, който е с огромни лични, семейни и международни капитали зад гърби си изчезна от полезрението ??? Скандала със снимката с бебето и СД беше един от многото изкуствено създадени скандали за да прикрият неговия ! СД не е без личен и семеен капитал- справка китайския търговски регистър !/направи си я сама/
 3. Хайде сега да свалим и розовите очила ! Нямало капитал зад СД!?!?!? Има и то какъв ! Вие не чете ли как и защо са създадени идолите ви ??? Носят ви радост и добро настроение, но истината е, че ако не са "дойни крави"/израза е китайски/ няма да ги видите в публичното пространство!
 4. Хуа категорично заяви с това изпълнение, че никой няма да го спре да създаде своя Нов свят !!! Финала на супер купата на Peace Elite/ 31,07,2021/ Шанхай
 5. Насладете се на Kobe Beef с Хуа Хуа !
 6. Представяне на събитието на Peace Elite Super Cup 2021 Шанхай ! Линк към предаването на живо на 31/07/2021 https://live.bilibili.com/23?broadcast_type=0&is_room_feed=0&share_source&fbclid=IwAR1ac1Bf5gVnWq5lPo73GGbfvGJ8pOBLfgYR6fsMIofmpSPfdcOMBueUjmg
 7. Представяне на събитието на Peace Elite Super Cup 2021 Шанхай !
 8. Той е лице на Peace Elite още от 2020 година !!! На 31 юли в Шанхай ще участва в игри на финалите на Peace Elite Super Cup 2021 заедно с други известни личности.
 9. Днес се състоя откриването на втората восъчна фигура на Хуа, намираща се в Музея на мадам Тюсо-Шанхай ! След недоволството на марсианци от фигурата в Пекин, ръководството на музея в Шанхай покани експерти от Лондон, които успяха да изработят статуя с 80-85 % от чара на Хуа. Изработена е и мини кукла, лимитирана серия, която ако имаш късмет може да закупиш в музея! Събитието прекъсна двумесечната почивка на Хуа. Следващото му очаквано появяване е на 31/07 на Peace Elite Super Cup 2021 Шанхай !
 10. Вижте едни от най-интересните факти за Китай, които може би не знаехте. Предупреждавам, някои от тях могат да ви стреснат и да не повярвате в истинността им, но ако искате проверете ги.
 11. Обичам Хуа ! Когато му орежат версията на песента по изискванията на ТВ шоуто, той веднага повишава нивото на музикалните техники в песента ! Гениален ! Не се предава ! Няма да позволи да бъде изравнен с всеобщата посредственост на китайската музикална сцена ! Това направи с "Нов свят" на Вейбо наградите и сега и със „Седем личности“ на „Baidu Guochao Night“ !
 12. Явно не си много запознат как работи машината за звезди в Китай ! Сяо Джан беше създаден и толериран за да ограничи влиянието на определени личности в развлекателния кръг. Сега той набра много влияние и естествено, че ще бъде ограничен. С нови лица толерирани от властимащитите, с ограничаване на рейтинга му и т.н. Ако феновете му не знаят как е започнала кариерата му- то какви фенове са ?!?!? Само да кажа - търси не само при сериалите , а и при други негови изяви и ще разбереш как е употребен имиджа на други хора в полза на Сяо Джан. Всички в индустрията минават през това, но това което си написал, ако стане факт и драмата не бъде подкрепена от феновете му колкото и да е орязана ролята му- то това ще е началото на края му в индустрията ! *** Спирам да пиша ! Не съм фен на Сяо Джан, но уважавам работата му и ми е неприятно, че трудолюбиви хора са употребявани по този начин, но това е китайската реалност !!!
 13. Спокойно ! Всички тези въртели с използването на репутацията на най- известните артисти са нещо най-обикновено в китайската развлекателна индустрия ! Само феновете се впечатляват временно, после всичко си върви по старому, естествено ако артиста е достатъчно талантлив и трудолюбив за да покрие откраднатите рейтинги ! Ако Сяо Джан не се погрижи рейтинга на сериала да е висок няма как да не пострада ! Другите артисти го правят като убеждават феновете, че всичко е ОК ! От такива бойкоти не се получава нищо добро! Сяо Джан също се е възползвал по този начин в началото на кариерата си ! Има да връща кредити репутация !
 14. Албумът 《新世界 НОВ СВЯТ》 е световен шампион на 2020 год. по продажби на албуми на китайски език! The Mars Luxury USB версия е сертифицирана от IFPI с шест Platinum Records. Версията с двойно CD - Descent to the Earth е сертифицирана от IFPI с два Platinum Record и един Gold Record за златен запис. Албумът също е официално регистриран в IFPI, т.е. той има специален код, който указва, че дискът е оригинален. Албумът се превърна в номер 1 по продажби в Китай през 2020 г. *** Международната федерация на звукозаписната индустрия ( IFPI ) е организацията, която представлява интересите на звукозаписната индустрия в световен мащаб. Това е организация с нестопанска цел, регистрирана в Швейцария и основана в Италия през 1933 г. Мисията на IFPI е да популяризира стойността на записаната музика, кампания за правата на продуцентите на записи и да разшири търговското използване на записаната музика. Услугите му за членовете включват програма за правна политика, съдебни спорове, защита на съдържанието, отчитане на продажбите за пазара на записана музика, прозрение и анализ и работа в областта на правата за изпълнение, технологии и търговия Интересни факти През м.март тази година беше публикувана класацията на IFPI за най-продавани албуми в света. Избухна небивал скандал заради не включени в класацията данни от продажби и тя беше коригирана. След корекцията дойде и най-изненадващия за китайската развлекателна индустрия факт- Хуа ЧенЮ е класиран на 7-мо място в света от престижните топ 10 и е единствения, който не пее на английски, албума му е на китайски !!! Линк към статията Марсианците веднага реагираха защото се оказа, че данните за продажбите на албума НОВ СВЯТ са занижени- не са включени хиляди продажби от физическите албуми и онлайн продажбите. Оказа се, че никой не е подавал данни за продажбите към IFPI !!! Взети са данни от пресата. Марсианците се организираха и подадоха верните данни! Не зная дали сертифицирането е резултат от това, но факт е, че най-накрая Хуа получи заслуженото с много труд световно признание за музиката си !
×
×
 • Create New...