Jump to content

tikitoliq

Потребители
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tikitoliq last won the day on November 24 2018

tikitoliq had the most liked content!

Community Reputation

150 мочи

2 Followers

About tikitoliq

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,276 profile views
 1. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Последен епизод от Асо срещу асо ! Естествено Хуа Хуа има собствено виждане за тематичната песен на предаването !
 2. tikitoliq

  Big Bang

  Ще го изкарат педофил тогава !
 3. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Радвам се, че има вече обявени дати за участия във фестивали ! След проблемите в края на 2018 год. се страхувах, че ще престане да пее, но явно нещата са овладени ! Успех! И дано ни радва още дълго време на сцената !
 4. tikitoliq

  Big Bang

  Внимавайте ! Ако пред корейската полиция кажете, че сте си хапнали бонбони можете да бъдете обвинени в употреба на екстази ! ....и с месото по внимателно ! еееее....нееее....просто нямам думи !!! Махнаха статията- смешка ! Просъществува само няколко часа ! Затова пък има нова смешка ! Не мога да спра да се хиля на всенационалните корейски глупости !
 5. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Благодаря, vivivan! Материалите от Супер бой 2013 съм ги гледала много пъти, но Никълъс Це не можах да го позная! Все го гледам в кулинарни предавания и изобщо не съм го регистрирала тук ! Този сезон на Супер бой в легенда го превърнаха! В 10 епизод на Асо срещу асо поканиха съперниците на Хуа Хуа от Супер бой 2013 .Много мил и трогателен момент.Съответно и подобаващо количество сълзи и подсмърчания от страна на публиката, другите участници и Хуа Хуа ! Започва на 1:46 в предаването. Вече със субтитри !
 6. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Хуа в ролята на гущер ! из снощния епизод ! https://vk.com/chenyuhua?z=video-164777874_456240036%2F0b1496722f82938f30%2Fpl_wall_-164777874 daneto, Вече започнаха да го превеждат това предаване ! Епизода със сапунената пързалка има превод ! Много готини са! Хуа голям кавалер-накрая избра да помогне на дамата от другия обор !
 7. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Скоро никой не е писал тук ! Заради Корейските изцепки позабравихме другите любимци ! Да се похваля, че открих топлата вода, демек преводачката на YouTube ! Изгледах Singer 2018, The Next и двата сезона! Много интересни предавания и много страхотни изпълнители! Естествено и доста изцепки по китайски ! Но удоволствието и емоцията бяха големи ! Сега се забавлявам с последното шоу с участието на Хуа Хуа-"Асо срещу Асо"-ретроспекция на известни стари филми и сериали. Страхотно направено! Та в тази връзка едно от многото интервюта зад кулисите с Хуа-много весело и интересно, С превод ! П.С. Все по-често ми минава мисълта да науча китайски !
 8. tikitoliq

  Save Me 2 (2019)

  А!!! Без Тек !?!?! Това не е продължение, а по скоро втора версия на първи сезон !
 9. tikitoliq

  Big Bang

  За мен всичко това е поредната димна завеса ! Зад нея са развлеченията за корейската "златна" младеж-наркотици, секс-оргии, издевателства над обикновени корейски граждани и още ....и още.... все от сорта! А върха на айсберга са хора като Сънгри и сие, които са им ги подсигурявали срещу добро заплащане и са живели с мисълта, че са като тях ! Да , ама фамилиите на Сънгри и сие не са нито на политици, нито на богаташи, нито на хора с власт. Затова точно те ще пострадат, а тези другите - за тях вече не се говори ! Нали ? Забравиха се кадрите с наркотиците и изнасилванията от ВИП стаите на клуба и кои бяха регистрирани като главни действащи лица ! Е, някои от фамилиите се възползваха да си купят акции от винаги печелившата развлекателна индустрия "на промоция" ! А ако не е Биг Бенг- ще е друга група! Колкото искаш има кандидати! Затова сега ще ги използват за вдигане на пушилка, нали в момента не носят печалби- в казармата е основния състав. Поне да послужат за нещо! Всичко е точно- децата си поиграли, родителите позабогатели ! Да живее корейската богаташка прослойка ! Щот тя движи корейската икономика ! Оффффф....отивам да повърна !
 10. tikitoliq

  What Happens to My Family? (2014)

  Просто умът ми не може да побере инфото, че през 2014 год. в съвременна уж Корея възрастни хора не могат да посещават нощни клубове !?!? Голяма дискриминация !
 11. tikitoliq

  Big Bang

  Офффф....Сега ще гледаме корейската версия на вкарването на Ал Капоне зад решетките !!! В ролята на Ал Капоне - детронирания Гетсби-Сънгри !
 12. tikitoliq

  Big Bang

  Стана ясно, че най-голямото престъпление в Корея е да споделяш секс-подвизите си с други и да се изказваш непочтително за жените с който си го правил ! На този принцип половината мъжко население трябва да е в затвора ! Естествено без богатите, щото те само за бизнес говорят ! Нали движат корейската икономика напред ! Как да е иначе !?
 13. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Участието в това предаване малко ми идва като тренировка за роля във филм ! А ако ме питат мене ще е сериал !
 14. tikitoliq

  NCT

  Извинявам се ! Не го видях клипа- публикуван е скрит ! Но ме впечатли-приятно звучене и красив танц! Стайлинга е супер ! Водеща песен за първия им японски албум. Публикувана вчера- с 3 милиона гледания и 53 хиляди коментара за 24 часа. Харесаха ми !
 15. tikitoliq

  Big Bang

  Да ама после няма да ги има много от любимите ни звездни персони ! Бясна съм заради Cha Tae Hyun ! alexssandra , логиката не е на парите, а на борсови спекулации/манипулиране цената на акции, което е подсъдно !
×