Jump to content

tikitoliq

Потребители
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Days Won

  1

tikitoliq last won the day on November 24 2018

tikitoliq had the most liked content!

Community Reputation

323 мочи

2 Followers

About tikitoliq

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,494 profile views
 1. Честито ! Най-влиятелната знаменитост в Китай е единия представител на гей средите, а другия е съответно на второ място !
 2. Ето го ! Появи се след 2 години ! Да ни е добре дошъл !
 3. Помощ ! Търся човек, който може да достави нещо от Китай ! Условието е, че то трябва да бъде платено от китайска банкова сметка. Естествено, че нямам очакване услугата да е безплатна !
 4. С какво беше спечелен SINGER 2020 в резюме ! P.S.Десет от представените песни са композирани и съаранжирани от Хуа, като 8 от тях са в четвъртия му албум Нов свят !
 5. Корида Някои от детайлите за продукцията на Корида MV. Какво си струва да се спомене: MV на тази песен се продуцира от творчески екип в известната компания за творческа реклама TYO в международно сътрудничество. Режисьор е (Misunori Yokobori) колаборативен аниме художник. След като изслуша идеята на Хуа Ченю, режисьорът създава ареален Колизеум. Тези хора, които не уважават живота, се трансформират в бикове. Те са под проверка и преценка, а биковете, отглеждани от хората, са техен вид. Когато последният бик се бори до последния момент, сцената се пренавива, а тя се превръща в шокиращите сцени на бушуващо обезлесяване, топене на айсберги, замърсяване на океана и изчезване на видовете. Показанията върху причината и последиците и превъплъщенията са изложени. Може би, само когато последната сълза от бика се отрони, безкрайната война ще приближи към края си, Колизеумът във въздуха ще се срине и тогава човечеството най-накрая ще може да се покае. Само като се отнасяме към живота с доброта, уважавайки живота, изпитвайки страхопочитание към могъщата сила на природата, можем да спечелим с истинска чест на победата.
 6. Албумът "Нов Свят"- четвърти по ред ще излезе на пазара на 11 май на USB, оформено като бижу ! Официален физически албум в USB формат. Който включва: 8-те нови песни, представени в SINGER 2020 + Jackdaw, Seek, Qi Tian, IQ250, I 'm Boring, Candle demo... + MV за Разговор с децата на Марс и Bullfighting + Bird' s Nest 2018 Concert ! Разбира се и лирични картички + няколко снимки !!!
 7. Иииии....Победителят в Singer 2020 е Хуа Чен Ю !!! С умопомрачително изпълнение на великолепната 7 личности, която естествено бе прекръстена от цензурата на Готъм ! И с подкрепата на 51,12 % от публиката в залата !
 8. Трябва ли да съм преводач за да съм в този форум ? Аз съм потребител ! От години ! И неочаквано за мен преводите отиват в безинтересна за мен посока ! Превеждайте си със здраве ! Явно тематиката на форума се конкретизира все повече и повече в определена особеност на азиатския начин на живот !
 9. Лудница беше прекръстена от Китайската цензура на Обсесивно-компулсивно разстройство ! Това заглавие изобщо не отговаря на текста. Темата на песента е лудостта на живота в условията на свръхконкуренция и психичните състояния от това. Музиката в стил забавено реге, облеклото на Хуа марка Прада-супер скъпа и в изкривено странен стил, движенията му на сцената - всичко това отговаря на текста, но изобщо не е ОКР. Това решение на цензурата няма как да не се приеме, ако искаш песента да види бял свят......Но феновете, изобретателните марсианци наричат песента Обсесия ! По точно е и не толкова стряскащо ! Но в новия албум на Хуа заглавието си остана любимото-Лудница ! Singer 2020 ep.10
 10. Singer 2020 ep.6 Свещеното дърво Наскоро срещнах термин " магьосник отвъд класификацията" ! Точно това е Хуа Хуа. Обикновената класификационна скала не може да го засече, той е над и отвъд нея - просто носи друго измерение в музиката.
 11. Първо място в еп.5 на Singer 2020 с кавър на една песен, която очевидно е хит в Китай, но на мен ми е скучна !
 12. Ако се появи възможност да "осребрят" скандала продуцентите му ще го измъкнат много бързо !
 13. На вечерта на годишните награди на Weibo двамата юнака се държаха като гей двойка ! Спечелиха няколко първи награди с 70-80 % гласове от гей общностите ! То ако я нямаше тази подкрепа, нямаше да имат награди. С момчета като тях е пълна китайската развлекателна индустрия- пеят що годе, играят задоволително, изглеждат съблазнително и за двата пола..... Разликата дойде от афишираните нестандартни и скандални отношения.И възхищението на нестандартно сексуално ориентираните фенове ! С огромната подкрепа на агенциите им, които спечелиха милиони от това ! Естествено, че феновете от този род имат фантазии и то какви.....охооо....! Е! Обраха наградите и парите - сега плащат цената ! А за втория момък- просто не му е дошъл реда- иначе казано-още никой не е пожелал договорите за реклама, които има! Някой като си ги хареса- ще извадят отново случката на бял свят !
×
×
 • Create New...