Jump to content

tikitoliq

Потребители
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tikitoliq last won the day on November 24 2018

tikitoliq had the most liked content!

Community Reputation

174 мочи

2 Followers

About tikitoliq

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,430 profile views
 1. tikitoliq

  Hua Chenyu

  В момента в който реша, че съм чула всичко изпято от Хуа Хуа, се оказва, че някоя стара негова песен е с нов аранжимент и звучи страхотно..... Прочутия Aliens-Извънземни или Хетерогенни- както предпочитате да е превода-изпълнена за откриването на новия сезон на шоуто за таланти The Coming One Girls, където той е съдия и ментор! Клипа е публикуван във вейбо профила му с посланието от него ! 这个夏天,要让所有人知道,我们的热爱无人可挡! "Това лято искаме да кажем на всички, че любовта ни ( към музиката ) е неудържима". Хуа ЧенЮ
 2. Много сладък и весел сериал ! Жалко че двама от тримата главни сладури едва ли ще се снимат повече ! Мъчно ми стана за пропуснатите им възможности.... Дамската тройка също държи ниво, а малката кукла е разкошна ! Добро лятно развлечение, което е уж лековато, но си прокарва и разглежда доста проблеми на съвместния живот-бил той семеен или приятелски! Чаках доста време бг субтитрите и дочаках ! Не е превод на този сайт, но благодаря за тях и тук !
 3. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Днешния модел Червено дъждобранче и песента "New World" на Produce Camp 2019 Finale. Като специален гост !
 4. Благодаря за бг превода ! Чаках го да приключи с нетърпение, но сега съм малко смаяна !?!?!? На 15 епизод съм , а продуктовото позициониране ми дойде в повече !До тук засякох около 20 рекламирани продукта! Изключвам от това число рекламирания стил на живот и град Шанхай-като страхотно място за живеене , както и дома за стари хора в който ще доживеят живота си двамата бащи /къде отидоха Конфуцианските ценности !?! Иначе много сладки взаимоотношения баща-син във фамилия Чан !
 5. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Кой би предположил, че само 6 години по-късно това добре пеещо музикално Хари Потър-че ще се превърне в Магьосника от Марс Хуа Хуа !?
 6. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Въпрос : На 3:37 време в публиката това не е ли Парк Бо Гъм ?
 7. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Скрита реклама за влизането на Хуа като ментор в 3-я сезон на реалитито! Днес се очаква обявяването на началото и състава, но има снимки уж от папараци на сутрешна среща на екипа от вчера ! И изненадата е, че този път Хуа ще бъде ментор на момичета !
 8. tikitoliq

  Hua Chenyu

  19.05.2019 г. Bit&Beat Fest
 9. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Ей, тези марсианци, бе ! Страхотни ! Хуа затова си ги обича много ! "Кралят на маймуните", сглобен от поне 10 изпълнения от 2016 до сега !
 10. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Червило за марсианци ! Донесено от Марс лично от Хуа Хуа, докато беше на мисия по случаи Деня на Китайската космонавтика ! Сега поне 500 милиона азиатци ще ползват един и същи парфюм и червило от Estee Lauder ! Цифрата /500 милиона/ е взета от данните за онлайн продажбите на електронния брой Космополитен, посветен на Хуа Хуа, продаван в рамките на 8 часа на 16 февруари 2019 година ! 520 е м.май 20 дата - китайския ден на любовта !Съответно ограничената серия червило се казва Любовно обяснение !
 11. tikitoliq

  Big Bang

  Ай! И проститутка не можело да ползваш в Корея !?!? Те, милите секс-труженички, безработни останаха !
 12. tikitoliq

  Hua Chenyu

  2 май бил ден на младежта в Китай ! И затова Хуа Хуа пее на честването му ! Гала по ТВ Хунан. Това било младежко избухване по китайски !?!? Май е доста скучно да си младеж в Китай !?!? Чак скуката се чете по лицето и движенията на Хуа Хуа ! Брилянтно изпълнение, страхотен глас ! Ако му бяха разрешили да си напише песента щеше да е супер ! Честит ден на младежта на всички сегашни, бъдещи и бивши младежи, които са наясно, че младост и скука са несъвместими !
 13. tikitoliq

  Kim Nam Gil (Ким Нам Гил)

  Филма не беше впечатляващ, но Ким Нам Гил ДА !
 14. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Последен епизод от Асо срещу асо ! Естествено Хуа Хуа има собствено виждане за тематичната песен на предаването !
 15. tikitoliq

  Big Bang

  Ще го изкарат педофил тогава !
×