Jump to content

tikitoliq

Потребители
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Days Won

  1

tikitoliq last won the day on November 24 2018

tikitoliq had the most liked content!

Community Reputation

339 мочи

2 Followers

About tikitoliq

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,720 profile views
 1. Сериала е великолепен ! Романтично оптимистичен и много зареждащ ! Благодаря за субтитрите ! Убийствен саундтрак !
 2. Първо място за Корида на Хуа в 142-я чарт за музика на Китай ! Това лято Хуа трайно се е настанил на първите места ! След седмици в който 7 личности не слизаше от първо място, сега дойде ред на Корида ! .....и множество рекламни кампании на престижни марки, които се дължат на огромната му популярност и влияние ! /но за мен само музиката му има значение и затова не навлизам в подробности !/
 3. Песента Планина и море в изпълнение на Хуа достигна рекордните 10 милиарда гледания на платформата QQ music !!! Тя е изпълнена в рамките на тв предаването SINGER 2018 и за да я слушаш се нуждаеш от ВИП абонамент !
 4. Восъчната фигура на Хуа ще бъде изложена в музея на Мадам Тюсо в Пекин в началото на 2021 год. В качеството му на най-успешния китайски композитор и певец от поколението родени след 1990 год. Това трябваше да стане на 30-я му рожден ден 7-2-2020, но.... нищо /даже и карантината/ нямаше да спре марсианците да се струпат пред музея !!!
 5. Точно! Карма ! Застига те някой "недосегаем", когато с манипулации и лъжи печелиш фенове ! Крайно време е този момък Wang Yibo да се замисли на какво дължи временната си "слава" !
 6. Хуа е в "отпуск", но това не пречи да държи 1 място в рейтинга за популярност на Китай с 98,05 % ! Ето подробности с превод :
 7. Хуа е изключителен представител за Китай / на някои марки и за цяла Азия/ на следните марки: Сред тях са японска козметика от природата, паста за зъби, най-известната китайска бира, био мляко и природосъобразен начин на живот, Спрайт, козметика Мейбълин, Л Ореал и Елена Рубинщайн, дрехи за спорт и ежедневие Ли Нанг, хранителни добавки от природата и компютърни системи.
 8. Ханю Юзуру спечели най-голямата чест на първите награди ISU Skating Awards в събота (11 юли). Двойният олимпийски шампион бе обявен за най-ценен скейтър за сезон 2019/20
 9. Честито ! Най-влиятелната знаменитост в Китай е единия представител на гей средите, а другия е съответно на второ място !
 10. Ето го ! Появи се след 2 години ! Да ни е добре дошъл !
 11. Помощ ! Търся човек, който може да достави нещо от Китай ! Условието е, че то трябва да бъде платено от китайска банкова сметка. Естествено, че нямам очакване услугата да е безплатна !
 12. С какво беше спечелен SINGER 2020 в резюме ! P.S.Десет от представените песни са композирани и съаранжирани от Хуа, като 8 от тях са в четвъртия му албум Нов свят !
 13. Корида Някои от детайлите за продукцията на Корида MV. Какво си струва да се спомене: MV на тази песен се продуцира от творчески екип в известната компания за творческа реклама TYO в международно сътрудничество. Режисьор е (Misunori Yokobori) колаборативен аниме художник. След като изслуша идеята на Хуа Ченю, режисьорът създава ареален Колизеум. Тези хора, които не уважават живота, се трансформират в бикове. Те са под проверка и преценка, а биковете, отглеждани от хората, са техен вид. Когато последният бик се бори до последния момент, сцената се пренавива, а тя се превръща в шокиращите сцени на бушуващо обезлесяване, топене на айсберги, замърсяване на океана и изчезване на видовете. Показанията върху причината и последиците и превъплъщенията са изложени. Може би, само когато последната сълза от бика се отрони, безкрайната война ще приближи към края си, Колизеумът във въздуха ще се срине и тогава човечеството най-накрая ще може да се покае. Само като се отнасяме към живота с доброта, уважавайки живота, изпитвайки страхопочитание към могъщата сила на природата, можем да спечелим с истинска чест на победата.
 14. Албумът "Нов Свят"- четвърти по ред ще излезе на пазара на 11 май на USB, оформено като бижу ! Официален физически албум в USB формат. Който включва: 8-те нови песни, представени в SINGER 2020 + Jackdaw, Seek, Qi Tian, IQ250, I 'm Boring, Candle demo... + MV за Разговор с децата на Марс и Bullfighting + Bird' s Nest 2018 Concert ! Разбира се и лирични картички + няколко снимки !!!
×
×
 • Create New...