Jump to content

Кева

Покровители
 • Posts

  1,096
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Status Updates posted by Кева

 1.  Юн Шан Лин 

  1. maira

   maira

   Кой е това :)?

  2. Кева

   Кева

   Китайското ми име :) . Едно, че ми харесва как звучи, но и значението ми допада / вечният дух на планината / :)

 2. След скапаният жребий искам да го има документирано. В моите очи това е една изключително гадна група, толкова е лесна, че чак ми се плаче. Исках трудна група, че да ми е спокойно, а сега ме е страх и то много.

   

  Вариант 1 Ливърпул подценява групата и гледаме големият майтап  - Европейският шампион отпада още в груповата фаза :896767:.

   

  Вариант 2 Показно как можеш да си направиш живота сложен. Ливърпул жестоко подценява групата, но някак си я прескача. Сипат се хули, подигравки, всички ги отписват, говори се за криза,  а аз като някаква луда си твърдя, че Ливърпул ще е отново шампион на Европа. Кротко и спокойно ще си чакам 7 - та титла :na2:

   

  Вариант 3 ( Това не вярвам да се случи) ! Ливърпул минава без сътресение груповата фаза. В тоя случай не знам за Европа, но почти ще съм сигурна, че най-накрая ще видя титла в Англия. С леки надежди, че може и в Европа да триумфираме :blush:

   

  Вариант 4 Леко минаване на групите и кво от това ? - Това съм сигурна, че няма как да се случи на Ливърпул :)

 3. Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите.
  - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.

 4. Тотнъм са симпатичен отбор , който заслужава да спечели. При други обстоятелства щеше да ме е много яд за тях:blush:

 5. Обичам да съм права , но не и когато става дума за Ливърпул. Само да не стане сакатлък на 01.06 и да се окаже , че и аз мога да бъркам :D

  1. Show previous comments  3 more
  2. Кева

   Кева

   Мига в който се изплъзнаха от групите бях сигурна , че сме европейски шампиони , само се стреснах от Порто. Уплаших се , че Ливърпул ще покаже най- лошата си черта. Преди и след това си бях спокойна и все още съм.

   Челси и Арсенал през сезона бяха доста непредсказуеми и понякога искрено харесвах играта им. На пук на калпавата защита на едните и недъгавото нападение на вторите. Ще надделее онзи отбор с по- силен европейски дух. Честно казано се надявам това да е Арсенал , но се съмнявам 

  3. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Ако Арсенал не се пречупи както обикновено, ще обявя Унаи за магьосник. Като се има предвид какво му завеща Венгера :D

   От друга страна, това ще ги прати в ШЛ, а съм скептична колко далеч ще стигнат там. Въпреки това, ако успеят - hats down.

    

   p.s. Част от нападението на Челси е екс-арсеналско, тъй че... :D

  4. Кева

   Кева

   И двата финала ще бъдат с много силен емоционален заряд :D.  Къде са всички онези дето казваха , че Ливърпул няма как да си спечели всички мечове до края , няма да събере 97 точки и най - важното , че не може да се бори на два фронта. Наричаха Арсенал евро идиоти ......... Тотнъм го бяха отписали .

   Нов отбор за един сезон не се гради, но началото за вас е добро. Юнайтед да му мисли!

 6. Превърнали сме се в народ недостоен за миналото си, а с това напълно заслужаваме настоящето си и се лишаваме от бъдеще :ph34r:.

   

  П.П. Още само 7 победи искам, пък да става каквото ще :panda-145:

 7. Моментът на истината за Liverpool настъпва :D

  1. cucyta

   cucyta

   И кво стана?

    

  2. Кева

   Кева

   Не се издъниха, но повториха първият мач с Брайтън (едва ги бихме) :896767:. Лека порочна мисъл ми се прокрадва в главата, че може би най-накрая ще станат шампиони :lol2:

 8. Почти идеален спортен ден :D.

  Макар и трудно победихме (резултата лъже), Тотнъм премаза Челси.

  Малшанс за Домен -състезание само в един кръг, но все пак чудесно завръщане 4-то място, Влади Зогравски направи класирането на живота си с това 6-то място :panda-145:и единственият ми любимец при японците, малкия брат Кобаяши спечели :D.

  П.П. Браво на Влади:icon_sunny:

  1. Кева

   Кева

   А вторият ден за Риою, беше дори по-добър. Това хлапе също е страхотно, дано поне на него не съм му на карък<_<

 9. Чак ми се иска да го загубим тоя мач - не може франсетата да се чуват на собственият ни стадион !!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Мозъчна смърт ! Какво стана с добрата стара кома?

  Е, то това медицината се оказа не това, което го мислех :28558:

  1. Show previous comments  21 more
  2. cucyta

   cucyta

   Мисля, че нямат определен обичай, корейците са като нас в това отношение. Всеки си го прави според своите разбирания.

  3. Кева

   Кева

   Е, има си причина да я местят тая урна - не може да е без причина :28558:.

   Не разбирам как момата е без счупване или поне навяхване :D……..Бини е сладурче, само 2 серии ми остават и определено това не ми лази по нервите като сродните души, просто не е мойто .Малко в джаза ме хвърла, че точно градината я дават за пример на брилянтен сценарии . За мен ще си остане като пример за това, как чара на един актьор може да осмисли всичко, та било и то 20 серии :896767:.

  4. cucyta

   cucyta

   Абсолютно съм съгласна с теб относно този сериал!

 11. Трябваше да спретна една драма за минусите :mad2:

  1. Show previous comments  15 more
  2. seal_reinforce

   seal_reinforce

   GD, бе :D

    

    

  3. Кева

   Кева

   Ми не знам, за сега ми харесва .Даже май ще си пусна и третата серия :D

   Пародииката ще я догледам утре, ма съм нахилена до уши от това, което видях :28558:

  4. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Аз плача и се кискам :rofl::rofl:

 12. Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите.
  - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.

 13. Liverpool .Странно , дори не ме е яд

  1. Show previous comments  27 more
  2. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Много ясно, дедо е виновен за сичко :896767:

  3. Кева

   Кева

   Не само Венгер, но и убиеца на Liverpool - Жерар Улие. По това време технически директор на Арсенал, който е домъкнал Венгер. Излиза, че всички нещастия произтичат от Жерар Улие и Арсенал :(

  4. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Давай да закриваме, или не, може да ги трансформираме и тях в Литекс :896767:

 14. На ФИНАЛ :panda-145:

 15. Апартаментите са измислени от съдисти !

 16. Не е нормално да седиш на работа до  21 часа и да продължаваш да си зарит до шия. Просто не е нормално :)

  1. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Седелите до полунощ ти съчувстваме и те съветваме, да си отнесеш една бутилка уиски в офиса... B)

  2. Кева

   Кева

   Какъв ти офис - това са дерзанията на държавният служител с работно време от 8:30 до 17 часа :).Впрочем и в момента съм на работа, но компютъра е решил да ме саботира .......

 17. За коя ми говориш?- Дарси се извърна, впери очи в Елизабет, а когато улови погледа й, обърна се отново и изрече студено.- Прилична е, но не е достатъчно хубава за мене ; а и сега не съм в настроение да се занимавам с млади дами пренебрегнати от други мъже :wub:

 18. И все пак, браво на Домен :)

 19. „Храбростта на българската армия е безподобна. На такава храброст никоя крепост не може да устои”.

 20. Коледа наближава и всички знаем какво ни чака - отново "Сам вкъщи"

  1. maira

   maira

   Но без него става дори още по-зле :)

 21. Убивам за една цигара :)

 22. "С течение на годините ще разберете, че първото условие, за да бъде този свят едно поносимо място за живеене, е да признаете неизбежния егоизъм на хората. Вие искате от хората себеотрицание - това е нелепо. Значи вие искате те да жертват желанията си заради вашите. Откъде накъде? След като се примирите с мисълта, че на този свят всеки живее за себе си, ще станете по-малко взискателни към себеподобните си. Те няма да ви разочароват и вие ще гледате на тях с повече снизхождение и обич."...

 23. С течение на годините ще разберете, че първото условие, за да бъде този свят едно поносимо място за живеене, е да признаете неизбежния егоизъм на хората. Вие искате от хората себеотрицание - това е нелепо. Значи вие искате те да жертват желанията си заради вашите. Откъде накъде? След като се примирите с мисълта, че на този свят всеки живее за себе си, ще станете по-малко взискателни към себеподобните си. Те няма да ви разочароват и вие ще гледате на тях с повече снизхождение и обич.

×
×
 • Create New...