Jump to content

Кева

Покровители
 • Content count

  1,027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Кева last won the day on January 19

Кева had the most liked content!

Community Reputation

612 мочи

5 Followers

About Кева

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 09/10/1985

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://www.facebook.com/paraskeva.filipova
 • Skype
  kevakeva413

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  Pride and Prejudice,Bloody Monday,Pride и Tatta Hitotsu no Koi
 • Любими филми
  Koizora,Yuuki,BECK

Recent Profile Visitors

4,673 profile views
 1. Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите.
  - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.

 2. Кева

  Спортни събития

  Ако го продадат ще ми липсва , ако остане пак лошо
 3. Кева

  Именни и рождени дни

  Честит рожден ден Дебилче . Нека щастието никога не се изплъзва от ръцете ти
 4. Тотнъм са симпатичен отбор , който заслужава да спечели. При други обстоятелства щеше да ме е много яд за тях:blush:

 5. Кева

  Fun Corner

 6. Кева

  Спортни събития

  И се появи Месут Йозил . Ми освен да си намериш мачовете на Германия от 2002 и да кажеш кой от двамата се представи по-солидно. Аз май клоня към Балак. Може би заради един спор / прогноза, може би , защото тогава никой не очакваше нищо от треньора и отбора - не знам.
 7. Кева

  Спортни събития

  При положение ,че дати хич не помня би трябвало да е 2002 . Пропусна финала и съотборниците му се сринаха. Добре че не се сбъдват черните мисли на феновете, че на съвестта ми щяха да тежат няколко треньора на Ливърпул, някой друг футболист и множество "отговорни" фактора в ЦСКА . П.П. Признак на старост от миналото лято : Знаеш кой е Петър Шмайхел. Признак на старост във форума : Помниш Франческо Тоти като изгряваща звезда на Рома и можеш да му рецитираш етапите в кариерата. За Даниеле Де Роси е излишно да се споменава Последен Признак : Когато децата на Ливърпул за теб са мъже над 40 години
 8. Кева

  Спортни събития

  Стига де - тъжно е да си фен на Юнайтед в момента, а нещо ми подсказва , че това ще продължава, та с тях не бива да се сравнява Арсенал. Вярно , че треньорът ви ми е антипатичен , но ми допадат като решат да атакуват - преобразяват се и ми е кеф да ги гледам. А Манчестър е вял , чак ме е яд. Не искам да ги гледам такива. П.П. Още не мога да взема решение , кой направи по-добре световно ? Балак или Йозил?
 9. Кева

  Спортни събития

  Аз си мислех , че само феновете на Ливърпул са мазохисти , а то и други ни правят компания . По непонятни причини бях за Арсенал, но с оглед на по- солидното представяне на Челси в Европа предполагах , че ще вдигнат купата с малко късмет. Англичанките са традиционалисти и във футбола им можеш да разчиташ на подобен род странни закономерности. П.П. Месут Йозил е изпята песен вече , тъжно е да го гледа човек. Що не се отказва . Контузиите го извадиха фатално от ритъм и няма да си го върне. Не е хубаво с тази псевдо форма да го запомнят.
 10. Кева

  Спортни събития

  Странен Арсенал - обикновено защитата им е пълна дупка , но нападението им е ефикасно , а днес то ги пречупи. От моя гледна точка се получи "лек", "небрежен", английски финал. Динамичен мач . П.П Къде е Рамзи ? Да не съм му проспала контузия ?
 11. Кева

  Спортни събития

  Беше един почти перфектен сезон, а този отбор е създаден да атакува П.П. Браво на Ивет
 12. Обичам да съм права , но не и когато става дума за Ливърпул. Само да не стане сакатлък на 01.06 и да се окаже , че и аз мога да бъркам :D

  1. Show previous comments  3 more
  2. Кева

   Кева

   Мига в който се изплъзнаха от групите бях сигурна , че сме европейски шампиони , само се стреснах от Порто. Уплаших се , че Ливърпул ще покаже най- лошата си черта. Преди и след това си бях спокойна и все още съм.

   Челси и Арсенал през сезона бяха доста непредсказуеми и понякога искрено харесвах играта им. На пук на калпавата защита на едните и недъгавото нападение на вторите. Ще надделее онзи отбор с по- силен европейски дух. Честно казано се надявам това да е Арсенал , но се съмнявам 

  3. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Ако Арсенал не се пречупи както обикновено, ще обявя Унаи за магьосник. Като се има предвид какво му завеща Венгера :D

   От друга страна, това ще ги прати в ШЛ, а съм скептична колко далеч ще стигнат там. Въпреки това, ако успеят - hats down.

    

   p.s. Част от нападението на Челси е екс-арсеналско, тъй че... :D

  4. Кева

   Кева

   И двата финала ще бъдат с много силен емоционален заряд :D.  Къде са всички онези дето казваха , че Ливърпул няма как да си спечели всички мечове до края , няма да събере 97 точки и най - важното , че не може да се бори на два фронта. Наричаха Арсенал евро идиоти ......... Тотнъм го бяха отписали .

   Нов отбор за един сезон не се гради, но началото за вас е добро. Юнайтед да му мисли!

 13. Кева

  Спортни събития

  Два финала , които ще бъдат пълна лудница
 14. Кева

  Спортни събития

  Ще е велик финал !!!! Английски финал
 15. Кева

  Търся...

  Аз не се сещам за нищо, което да се доближава поне малко до това, което търсиш. Напротив сещам се за доста филми в който педофилията се прокрадва като фон и дори не е представена като нещо нередно!!!! Този, обрал сума награди ме беше размечтал за биологични оръжия и ми беше докарал доста бяс. 4.6 милиарда години любов - нещо не мога да му намеря темата, но това е един от малкото филми, който макар и завоалирано говори за проблема със педофилията и го осъжда. Филма е твърде арт и съвсем възможно е да не се хване нишката, но пък е причината да уважавам толкова много режиьора
×