Jump to content

vaniliika

Потребители
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vaniliika

  • Рожден ден Април 22

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vaniliika's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. "Аз, като имам глава, защо трябва да мисля с нея, когато някой друг може да го прави вместо мен?" Горе-долу така ми звучи приведения от теб аргумент. Аз говоря принципно , вече кой какво има и какво няма.. и защо пък да няма такава глезотийка, не на всеки му се рови излишно из пощи и да си търси писмата, но вече, че няма подходящ човек за тая работа си е друг въпрос, хайде peace
  2. Е, това няма нищо общо, този бутон е за получаване на известия по пощата за нови мнения , целта е нали да се улеснят потребителите, че като се абонирам това какво ми гарантира че ще се сетя аджеба за кво ми е тоя абонамент ??! А ако го има тоя бутон просто си преглеждаш списъка и си цъкаш на сериала, така от една страна може и да се направи една статистика да речем за най-гледан сериал,филм, любима група и пр.
  3. Търсих тема за предложения, и не намерих , затова извинете ако съм объркала темите, но се сетих нещо което отдавна ме "дразни" , а и смятам че и на други ще им е полезно. Всички знаем как си харесваме един сериал, почваме да го теглим, и докато се ровим през това време из нета, се натъкваме на още един и на още и т.н. , но докато изгледаме въпросния сериал забравяме останалите които сме си набелязали (само не ми казвайте, ами запиши си или нещо от тоя род защото е глупаво ) , мисълта ми е да се сложи един бутон на всяка тема за филм или сериал " ще гледам" и така после като си изгледаме единия филм просто поглеждаме в списъка с маркираните за гледане, и сваляме . Смятам, че ще е много полезно.
  4. A Thousand Kisses Епизоди: 50 Телевизия: MBC Премиера: 20.08.2011г. Излъчване: събота и неделя от 20:40 (КВ) Участват: Seo Young Hee като Woo Joo Young Ji Hyun Woo като Jang Woo Bin Ryu Jin като Jang Woo Jin Kim So Eun като Woo Joo Mi Резюме: Сериал, който поставя вечния въпрос за възрастовата разлика при двойките и какво влияние оказва тя. Имаме две двойки, които ще ни докажат, че истинската любов - единствената, заради която живеем, просто се случва и ние се оставяме да ни води, независимо от възрастта ни. Постери: С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Приятно гледане!
  5. След тези новини , че кой къде избягал, а и дори щели да я заменят главната, отсега на сериала мога да кажа само "мир на праха му" . А към основният проблем- така е , доста непрофесионално от нейна страна (ако става въпрос за конфликтни отношения с екипа ) , но ако е нещо сериозно наистина... -просто не ми се иска да вярвам, че има толкова несериозни хора. П.П Цялата тая работа ми изглежда на един типичен,клиширан, южнокорейски сценарий на драма :lol -нима в повечето драми въпросната суупер звезда нещо недочесана ли кво, от мързел ли, решава да избяга изведнъж, във.... ами Америка естествено(не я очаквайте в близките 1-2 години ! ) . Мисля, че момичето прекалено навътре ги приема тея сериали by the way предлагам вече да почнем да залагаме коя актриса ще вместват на нейното място .- за такава грешка според мен ,трябва да имат мноого голям коз, нещо така да ни замажат очите, иначе да убиват сериала и толкоз. Иска ми се да сложат Мин А
  6. уоу уоу уоу ! Страхотен 10 епизод или по-точно края, страашно ми хареса, много силна сцена, поне 10 пъти да съм се връщала към нея.А относно залозите за следващите епизоди , и аз залагам на една амнезийка. . Доколкото разбрах са увеличили драмата с 2 епизода още .
  7. Божее ма тя Сун А верно се е стопила- буквално . Какво е правила толкова 2-3 седмици тази жена бе ?!
  8. просто нямам думи да опиша какво настроение и чувства събужда в мен тази музика...толкова спокойна, толкова отпускаща...
  9. за фенчетата, днес попаднах на един сериал тип "Анатомията на Грей" , казваше се мисля "Три реки" по Дива ( Булсата) , нашият Хени играе главна роля там, на мен ми се струва интересно , мисля да го гледам когато мога , от 1220 са повторенията, редовният епизод не го знам от колко е.
  10. LunaBrava знам за коя говориш, но още не са я пуснали, всички я издирват в момента, не ги знам кога им излизат принципно пълните саундтраци ама мислех ,че до края на сериала трябваше вече да е излязъл.Не знам и какви претенции имат всички относно сериала, какво толкова не му харесват,много вдигнати летви, ама на мен ми хареса, сюжета разбира се, че не пръщи от оригиналност, но пък ми хареса как се развиваха техните отношения, плавно и интересно. Единственото, което не ми хареса, и за което всъщност можеха да сложат поне още 1-2 епизода, е да видим какво става с брата и онази бившата. Те така ги заразяха двамата накрая че.. Даже и не разбрах ролята на брата в сериала- като цяло, появи се, сближи ги, опита се нещо да " каже" и изчезна.Онази там хубавелката , радвам се, че не от онея напасти , а напротив много тихичка излезе, или поне така успя да си изиграе ролята. Хубав финал и невероятен OST.
  11. скачам от ТВ-то право тук, и не знам дали му е мястото, но нали пак в родната телевизия, та пускам си аз Popcore TV и в началото гледам там некфа групичка (момичешка) си пее , ама аз нали от тея азиатци вече трудно различавам кой е с "дръпнати очи" и кой не ( излишно е да споменавам, че вече се питам дали моите очи не са леко засмукани ) та дори и езика им не ми направи впечатление, докато не са плеснах през челото и не вдявам 2 минути, е те тва е кеф да гледаш корейска музика по нашата телевизия , та въпросната група 2ne1-can't nobody, такаа потърсих малко и разбрах, че нашите са пускали и Big Bang-tell me goodbye, BEAST-Fiction -ако мога да я сваря ще е повече от върховно, на DBSK и още други. Просто страшно се изкефих и реших да споделя .
  12. Тъкмо започнах да го гледам сериалчето,в началото музиката дори наподобява на "сексът и градът", неочаквана "близост" още в първите минути, cant believe it , така после стигаме до сцената, в която тя го принуждава да стане от дивана, и от там напълно се отказах да го гледам ха не, че не съм свикнала на тея лудетини корейците,ама те просто ми разбиха всякаква представа за една нормална връзка,както и желанието да го гледам т'ва
×
×
  • Създай нов...