Jump to content

Melani_K

Потребители
  • Мнения

    231
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Melani_K

  1. Този сериал ме изкара от зоната ми на неактивност Бях забравила за известен период от време магията на азиатската драма. Много успешен сценарий и най-вече уникална актьорска игра. Джери ми е сред любимите актьори след "Meteor garden". Задължителен за гледане ! Благодаря на преводачите за положения труд :* Една от любимите ми сцени
  2. До средата съм и мнооого съм доволна ! Сериала се оказа попадение без да съм очаквала. Не съм почитателка на Ерик, но тук ме спечели Дано си запазя положителната нагласа до края ! Гледайте, заслужава си !
  3. На мен не ми хареса, много преиграване, претупване. Съгласна съм в горното мнение за крайностите, тези тук ми дойдоха в повече .
  4. Изгледах 6 епизода без пауза С риск да се различа от останалите мнения на мен драмата много ми допада. Не го гледам заради Бини, дори мога да кажа че не съм му от почитателките, но до тук съм доволна от сериала. Който не го е почнал да пробва Паралелно следя и "Kill me, Hеаl me", така че доволно продължавам с риск да получа и аз раздвоение на личността
  5. Най-накрая нещо ново и добре направено Страхотен сценарии (с известни недомислици, ама найсе). Главната ми е най-антипатичната актриса след "шпионката", но това не ме спря да изгледам всичко преведено дотук. Много любов, страст, романтика направо предозирани за корейска продукция Песничките невероятни ! Гледайте обезателно, няма да съжалявате ! Любима сцена
  6. Прекрасен, просто прекрасен ! Бях забравила как корейците могат да представят любовта, колко силна и безгранична може да е ! Този сериал ми хареса дори повече от "Снежната кралица", удивителен е! Продължавам напред със следващата драма от четворката Най-силната драма, която съм гледала досега, задължителен !
  7. Очарована до 10 епизод, където тръгна бозата и сега от 13 нататък се надявам нещата да се "сгъстят" отново, че иначе ще прецакат хубавата идея : П.С Иначе кастът е добър, главната определено ми стана любимка, има невероятно излъчване и черти, които я отличават от "пластмасовите" физиономии на корейски актриси.
  8. Срамота Abador, сериозен пропуск си направила Така съм се смяла със шарените сладури особено в началото с адаптацията им в града Драма, романтика, фентъзи, исторически сюжет всичко си има, определено е един от любимите ми
  9. Малко шантаво ми идва, но пък забавно на моменти не е нещо изключително, но става за оправяне на лошото време навън Приятно гледане !
  10. Малко наивно, странно, нооо очарователно сериалче Хареса ми страшно и остави у мен изключително приятни спомени с многото си култови сцени. Гледайте обезателно !
  11. Относно продукциите на tvN (или по скоро тези, които съм успяла да гледам) са доста добри и по нищо, дори и по качество не ми е направило впечатление, да са пестени средства от тези на MBC, KBS, SBS и т.н Но всяко правило си има изключения разбира се ! Мисля че така не се бях разочаровала скоро от корейска драма Финиширам и изтривам свалените серии и забравям, че в един кратък миг съм си загубила времето и мястото на харда с подобна измислица. Не препоръчвам, но всеки с вкуса си !
  12. Abador ти да не повтори сериала При мен е почти невъзможно, да гледам отново нещо, колкото и да ми е харесало. Иначе Personal taste e задължителен за гледане Голяма агония вече цяла година го чакам Мин Хо с новата продукция, айде Декември наближава, да му се порадваме отново
  13. Браво, страхотни сте !!! Хиляди благодарности за превода
  14. На 4 епизод съм и забавлението е пълно. Не съм очаквала, че драмичка с 10 годишна давност ще ми допадне толкова Каста, играта, сюжетът - всичко е супер ! Хиляди благодарности на преводачите за - страхотни сте !!!
  15. Трябваше ми време, за да свикна с главния но успешно се адаптирах и даже вече ми е симпатичен Харесва ми като цяло сериала, доста повече от тайванския му първоизточник. Има страхотни моменти на които съм се смяла от сърце просто Свежо и забавно не е за пропускане
  16. Пълно с клишета, но пък ми стана едно романтично Сладко, арлекинско сериалче. Гледане онлайн :
  17. Това ми стана един от любимите сериали имаше си всичко и политика, и история, и медицина, че и любов. Хареса ми, въпреки че вече гледам да избягвам медицинските им сюжети по разбираеми причини , но този е най-близо до истината май. Целият каст са ми много любими актьори, така че удоволствието беше пълно. Гледайте П.С и поздравче за тези които все още се колебаят дали да го почват :
  18. Започнах го въпреки И Сън Ги и засега от 1 изгледан епизод съм заинтригувана и вече подхождам с повече очаквания (положителни разбира се) към продукцийката . Продължавам да следя с интерес !
  19. Abador гледай го със субове във Vbox (бг аудиото и аз няма да го понеса). Sierra на мен главните (особено жената - Greatest love още ми предизвиква стомашни спазми ) визуално са ми безкрайно нелицеприятни, но тук бързо свикнах с на гледката и се наслаждавах наистина. Сериалчето ми подейства релаксиращо и определено ми стана едно от любимите !
  20. Страхотни сладури Много, много усмивки и положителни емоции ми донесе този сериал. Лек, приятен и увличащ - задължително гледайте !!!
  21. Нямам търпение за това сериалче Сигурна съм че за Джун това ще бъде отново една перфектно изиграна роля.
  22. Много, много доволна от 19 епизода и очакваща с нетърпение 20-я финален с превод. Сериалът е страхотен, хареса ми всичко с изключение на избора на главна, но и това го надмогнах Гледайте обезателно !!!
  23. Това няма начин да се изпусне Очаквам го с нетърпение най-вече заради сладура от "Dream High" 2
  24. Не ми хареса особено. Много латино ми дойде като цяло Както каза и Kitket много преиграване и изкуствено държание. Иначе каста визуално - прекрасен, но само това уви !
  25. Oстанах със смесени чувства от филма като цяло. Не мога да кажа че не ми хареса - напротив, но и няма да го повторя. Определено е тежък за гледане, а посланията в него са много. Всичко беше представено по перфектен начин, а актьорската игра страхотна. Продукцията не е за всеки т.е не е лесно смилаем продукт, като ученическите любовни дорами. Филмът е добър !
×
×
  • Създай нов...