Jump to content

LR^_^

Потребители
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LR^_^

  1. Гледам сериалчето със затихващ интерес.В началото с нетърпение, дори с руски субки.Сега чакам всичко да излезе с бг и тогава.Не знам как ,но историята не можа да се развие- нито интригата за трона, нито любовната драма според мен. Прочетох изказванията за визията на момчетата, аз лично също не харесвам Пак Со Джун.За това и не съм гледала She was pretty, точно защото го знам от Kill me Heall me. А тук историята с мацката - много фалшива, много неубедителни.
  2. Не знам дали не е офтопик.Изгледала съм 1 и 2 еп. и чакам малко да се натрупат, че мненията много противоречиви.Но сега ми попадна една сцена от спешно отделение (6еп. 10 минута)- мацката в безсъзнание, той приканва докторите да я прегледат пак и ...уау на нормален синусов ритъм те я дефибрилираха.Сега разбирам защо някои потребители изказват недоволство за недомислици по отношение на исторически факти или нещо техническо.То ясно е, че е художествена измислица , ама малко да се старят де!
  3. Не съм гледала още бг превод само руски, но скоро не се бях смяла на сериал така.Минчо е малко схванат както винаги , но си ми е много на сърце и отдавна чаках да се появи, така че съм доволна засега
  4. На мен пък чак сега ми светна за българските песни и розовото масло - реклама.В края на филма Хе Су предлага козметични продукти на реално съществуваща корейска марка.Виждала съм реклами в нет-а, а те нали се славят с много добра козметика. ПП.Тази серия нещо не можа да ме впечатли толкова, то вчера каквото беше -беше.
  5. Все пак сериала интригува, заради каста може би- на 30-стр. сме ,
  6. В dramaland с анлг. субки го изгледах, мотаех се цяла вечер ама пусто любопитсвто не устисках.На диванчето мъж ми си гледа детски и се хили,аз на компа сълзи роня .Както и да е, според мен повечето артисти много добре влязоха в ролите си, повярвах им.Не правя литературни анализи,докато ми харесва някой сериал съм на линия- просто гледам, но малко в повече ми идват филми с такива финали .
  7. Малко спам, но и аз много се развеселих с последните коментари !
  8. Той и преди не беше цвете императора, ама с короната съвсем ще го намразим- добре се справя Джун Ки.През цялото време се държеше обсебващо според мен с Хе Су, някак не и оставаше избор.По-напред в темата писахте , че се жени за принцесата, ама и аз като ги видях - бля... Иначе пустия му трон- как го казаха "трудно да седнеш и още по-трудно да го запазиш" , и другото "като си седнал на трона , само мъртъв ще слезеш от него" .Ако не ме лъже паметта , де.Така, че ще им играе по свирката на всички!
  9. Да, финалът в неговите сериали е винаги отворен или има невъзможна любов - гледала всичко без Магистрата и "Hero". Приготвила съм си кърпички за понеделник и вторник .
  10. Да, мотивите на майката не се изясниха.Също така Со твърдеше, че ще стане император, за да промени правилата, но с горчивина установи ,че това е невъзможно или много трудно.
  11. Аз пък не се учудвам от развитието, както казах не съм гледала другата версия.Щеше да е глупаво ако имаше друго развитие - заживели щастливо.Иначе толкова си харесвам Jun Ki, че не мисля много и с интерес чета дискусиите .
  12. Както винаги от любовта до омразата има само една крачка, а колкото повече комплекси има човек толкова по-лоши са постъпките му после.Отнася се и за Со, и за Ук.Не съм гледала китайската версия и нямам време да попрочета нещо допълнително,но интуицията ми говори предсказва драма в края. Преди няколко серии Со казваше "Без Хе Су аз съм никой". Сега му осигурявала само комфорт -чакам все пак с нетърпение другата седмица.
  13. Гледам сериалчето с удоволствие, както не харесвах Джун Ки, така накрая изгледах почти всичко с негово участие. Очаквам следващите епизоди с нетърпение, не правя прогнози. Спойлер (За първи път е, дано не е грешно) Често съм чувала " тежка е царската корона" по различен повод, в съвременността дори за ръководно работно място. В този сериал често ще се подсещам.Мисля, че понякога негативните моменти са повече от позитивните, но защо всички толкова желаят да са там...?!
  14. Да, много добре се чува Бууулгаария, ама ми е слаб корейския(никакъв) и не разбирам повече
  15. Филмът ми хареса, въпреки че малко ми беше трудно -намерих някаква версия с руски дублаж и не можех да чувам гласовете на артистите.Историята е потресваща и за съжаления сигурно има много истина в нея,кара те да се замислиш.Затова по-често прибягвам до драмите - разтоварват ме и ме забавляват.
  16. За пореден път се убеждавам, че не трябва да гледам нещо , което се снима в момента.Направо забравих началото. Като цяло ми хареса сериалчето, за леко издишащия сценарий мисля , че артистите се справиха много добре. ПП. От вампиризъм не разбирам , не мога да оценя Въпреки всичко смятам да го изгледам на спокойствие, защото послените серии малко ги попревъртях, защото ги гледах без БГ субки.
  17. Да събера и аз кураж да се изкажа, макар да не съм гледала толкова драми като повечето тук. На мен общо сериалчето ми хареса.Мин Хо много израстна от BOF насам, там направо не можах да свикна с външния му вид, може за 2009-та да е било о'к.Подчертавам не ми е любимец, но има нещо в него,което му придава някакъв чар. Тук се справя много по-добре, освен това героя още от самото начало показа какво чувства, интересно.Имаше няколко сцени, които му се получиха много добре и направо му повярвах. Така съзерцаваше Баткото малко повече се прави на студен чак груб, но ще има развитие и там, като се има предвид обекта на чувствата му и той ще се подхлъзне. Естествено не липсват и родителските тела, всички много интересни и заплетени. Героят на У Бин на мен не ми изглежда като лошо момче да си паднеш по него, неприятен е. ПШХ си играе по сценарий, такава е героинята, голямо реване ще има според мен.От ученичките на мен пък Бо На ми е сладка, една такава мрънкаща и цупеща се и като извика Я-а!, много ме кефи. Гаджето жалко, че е само приятелчето, но той е такъв сладур, че като не е главен какъв да е . Рейчъл е много изтъркан образ - класическо лице на отрицателен герой като идея вече отегчаваща, но няма как.Иначе актрисата може спокойно да изиграе и главната. Общо взето ще чакам с интерес следващата серия да видя какво са подготвили
  18. Малко снимчици, мацката с тия чорапки...
  19. Понеже ми е слабост си следя редовно за новости вчера прочетох , че е подстригал косата си за "Pretty Man".Главната също се е подстригала, сега е на черта, доколкото видях.
×
×
  • Създай нов...