Jump to content

dragona76

Потребители
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About dragona76

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday 10/28/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 1. За всички, които искат да слушат прекрасната музика от сериала, слагам линк за сваляне: OST ITWY
 2. Благодаря за темата. Той си заслужава такава отдавна, но след In time with you, си беше направо срамота да няма. Излъчва такава топлина... Слагам един клип от представянето на Snowfall in Taipei в Япония, където освен чар демонстрира и владеене на японски.
 3. Подкрепям предното желание за превод и добавям още едно предложение с двойката Кен и Анн Love Recipe ( Sood Sanae Ha) много забавна комедия без насилие (шамари, изнасилване ипр.), а също и без досадни второстепенни характери (може би с изключение на бащата на малката сладурана) My link
 4. Да и аз го чакам този албум с нетърпение, а ето MV-то към RE:MAKE
 5. Само да вметна, че сюжетът ми изглежда същия както в японския KEKKON DEKINAI OTOKO (2006), с Абе Хироши в главната роля. Явно е корейски римейк на японския сериал, който също е уникално забавен. Естествено си има тема във форума, ако някой се интересува http://www.easternsp...hp?showtopic=86 .
 6. Здравейте, и аз проверявам всеки ден в сайта на евентим, но все още няма билети. В Rockt Theater вече е обявен http://www.rocktheater-bg.com/ Е, пуснаха ги вече в: http://www.eventim.bg/bg/bileti/monarchy-band-hitt-sofia-rock-theatre-club-292710/performance.html
 7. В страницата на групата във фейсбук излезе и информация за новия им албум, който ще е на пазара от 05.10.2011. Лимитираното издание на албума ще е придружено от фото-книга, като снимките за нея и както и самият албум са създадени в Ню Йорк. Ето и информацията на английски: ONE OK ROCKNew album "Zankyo Reference" will be out on October 5th, 2011. This album was mastered by Ted Jensen at Sterling Sound, NYC with the members. The limited edition comes with the 40-page photobook featuring the member photos in New York shot by one of the Japan's ROCK cameramen Rui Hashimoto. Tracks 01: Coda 02: LOST AND FOUND 03: Answer is near 04: NO SCARED 05: C.h.a.o.s.m.y.t.h. 06: Mr. Gendai Speaker 07: Naive astronaut 08: Re:make 09: Pierce 10: Let's take it someday 11: Kimishidai Ressha Източник: http://www.facebook....EOKROCK?sk=wall
 8. dragona76

  Gackt

  Май, това лято отново ще е прекрасно . Като зная, че почти няма шанс да си купя билет за Германия, ще се опитам да си купя за Будапеща, че тази година Барселона ми е малко далече. Хубавото е, че този път залите са с по-голям капацитет, поне в Испания ще е така. Пожелавам на всички да имат шанс да си купят билет и да се видим на концерт!!!!!!!
 9. Cha Seung Won перфектен в рекламата на Armani 2011. Съвършенство в черно-бели краски... и една реклама от 2010. Само се надявам в онази класация да има и други като мен, които са гласували за него.
 10. Да така е. Аз вчера питах и ми казаха, че има интерес и голяма вероятност курсовете да започнат от началото на април. За по-подробна информация, моля пишете им на електронната поща! Успех на започващите курса. Корейският вероятно също е предизвикателство като японския, но удоволствието да опознаваш езика и културата е невероятен стимул!
 11. Здравейте, аз мога да дам информация за курсовете по японски, които се провеждат в Агора, тъй-като в момента посещавам вече втори семестър курса им за начинаещи. Таксата е следната: Ниво 1-А - цена 280лв. и учебник 10лв. Останалите нива са по 320лв. Учебникът е Minna no nihongo и се взима за три нива, защото нивото за начинаещи е разделено на три нива от по три месеца. Групите наистина са малки максимално 10 човека. Аз до момента съм доволна от нивото на преподаване. Има някои забележки, но идеално няма.... От този семестър имеме японски преподавател Комада сенсей, който е лингвист и наистина часовете с него са по-различни и много професионални. Пък и като човек е много интересен и ерудиран! Утре имам редовен час и ако искате мога да попитам за корейските курсове, и на мен би ми било интересно да разбера повече. Един съвет, който е много нетърпелив може да пише един e-mail и ще получи много бърз и акуратен отговор от Агора.
 12. За жалост новините от Япония продължават да са в черни краски. Очаква се броят на жертвите да надвиши 1000. Мир на праха им! [12:06 p.m. ET, 2:06 a.m. Tokyo] Radiation level rising in Fukushima No. 1 nuclear plant turbine building, Kyodo News Agency reports. По трагичното е, че нивото на радиация в атомната централа във Фукушима се покачва. Още една лоша новина: В същата префектура Фукушима се е скъсала дига и в резултат на това около 1800 къщи (дома ) са отнесени и разрушени. [11:54 a.m. ET, 1:54 a.m. Tokyo] A dam has broken in Fukushima prefecture, washing away scores of homes in the area, Japan's Kyodo news agency reported early Saturday. The Defense Ministry says 1,800 homes have been destroyed in Fukushima. Аз цял ден слушам и гледам репортажи на очевидци (основно чужди граждани, пребиваващи в Япония), които споделят преживяното. И същевременно се удивляват на японците, които вече организирано и сравнително спокойно започват да се борят с последствията от тази катастрофа. Показателен е и фактът, че въпреки липсата на ток и телефонни комуникации, интернет връзките не са прекъсвали.
 13. Аз преди малко гледах пряко по ал джазира пресконференция на министър- председателя, който призова отново за спокойствие и спомена за още една огромна опасност, която грози засегнатите области. Има проблем с охлаждането на единия ядрен реактор в атомна централа. Самите реактори са се изключили автоматично в началото на земетресението, но проблемът е с набавянето на необходимото електричество за задвижване на помпите, които осигуряват охлаждането на реактора. За сега няма данни за радиоактивно изтичане. Да се молим това да не се случи! Трагедия...
 14. А забравихте и целувката в със Seungri.
×
×
 • Create New...