Jump to content

Paribas

Потребители
 • Posts

  524
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Paribas

 1. "- Имам нужда да говоря и говоря. - Ама ти само това правиш. - Но никога не говоря това, което искам да кажа." Чудна втора серия.
 2. Толкова много “нови” заглавия след дълго откъсване, отбелязвам си го
 3. "Защо не оставят интровертите на мира?" "-Защо, ти нямаш ли си любимци сред колегите? - Никакви. Всички еднакво ме вбесяват." Това ми изглежда приятно странно дори и за корейско, ще се гледа!
 4. Уха, актьори с естествено за китайци поведение, нормални дрехи, че даже и в сюжета се опитват да вържат логиката? Това ще се гледа - много сладки първи две серии.
 5. Да, голям е сладур! И е много естествен. Но тук впрочем всички главни актьори са така - и имперсторът, и императрицата, и мацката, и братчето. И второстепенните са така. Всеки си носи драмата. Определено много силен сериал е! Ненапразно попадна на мушката на партията-майка за смяна на концепцията в историческите сериали…
 6. Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия. Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.
 7. Тази болнична чакалня с електронно табло за статуса на операциите… И лекар, който се кара на другите лекари, че изписват лекарства, а не са преглеждали… Този сериал май трябва да го пратят в нашето МЗ Като материал за обучение!
 8. След Todome no Kiss ще хвърля око и на този - ако младият актьор е поне наполовина толкова добър и тук, ще е яко!
 9. Е, да не си кривя душата, целувката от 10-та серия е брутална! Много добър сериал, вписвам го в любими! И благодаря за превода!
 10. Е, не, не, гадове! Сегя след тази 9-та непаралелна серия направо ме е страх да налазя последната, а после ме чака и паралелния сериал! Дявол го взел, тя съдбата се спука да го бие главния, но и той бая я би, ама може ли да излезеш на глава с азиатски сценарист! Отивам за шоколад, ракия и да си лея куршум, за да се подготвя за непаралелния финал.
 11. Лекарските сериали са ми винаги последна резерва, както ме е страх от кръв. Макар че тъкмо корейците ме открехнаха с доктор Ким, че поне на филм не е толкоз страшно. Но пък вдигнаха летвата! Като си свърша другия сериал, ще го почна този, че паралено не мога.
 12. На това му се каня от доста време, включая първи сезон. Тамън!
 13. Както някой друг беше писал тук из форума, азиатците имат два типа сюжети - “мъка” и “по-голяма мъка”. Остават ми само два епизода. Това вече е голЕма мъка!
 14. Вече съм на етапа да не ми пука как ще свърши Все тая, разкошен!
 15. Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска.
 16. Не, баш не съм разбрала Ще наваксам, засега и "орязан" е як до 3-та серия! Благодаря!
 17. Японците спасяват положението на целия азиатски фронт Ултра яка първа серия!
 18. С парче от потрошено гърне можеш да срежеш дебело и здраво въже...в китайски сериал и конкретно в серия 21. Друг е въпросът и защо човек ще влачи 2-3 дни със себе си гореспоменатия чиреп, даже в сменена униформа... Не знам защо, ама много ме радват - толкова детско е, но с доста битки, епични размисли, лични драми и хубавци и хубавици. И мацката е пич! С лекинко превъртане е идеална отмора, пък и има географско разнообразие - то империята на Тан, то любимите монголи (или каквото са там). И няма хвърчане, нито магически школи с 284568 преливащи физиономии и учения, които да се налага да помня. Пробвах няколко други, но нещо не стана искрата, та ще си се тюхкам на настоящата приказка кога ще се вземат младите и ще отиде ли Мими-то зян, че все някого трябва да убият трагично. За последното съм по-скоро любопитна, като за робиня е бая прицвъкната госпожицата.
 19. Момчето не е точно типаж за такава роля, и е още малко млад. Но пък е добър, има хляб в него. И аз гръгнах с впечатлението, че е някой юноша бледен, но той се справя съвсем добре! Ама че противно решение за рекламите, но ако е бил някой тъп сюжет, браво за смелостта. Но той май беше от богатичко семейство и няма финансови затруднения, няма да го мисля. Тъкачките май ще се преселват нанякъде, вече излязахоха 19-та и 20-та серия. Засега 19-та малко досадна с третата двойка, дето заформиха (тук ги множат), но юнакът поне се сети къде да търси принцесата.
 20. Е, то е като комиксче от "Дъга" Те ако не обяснят по 5 пъти всчките си намерения в детайли, може да объркат китайския зрител Но е сладко, и главните актьори дават максимума, и нямам търпение видя какво ще стане с лошичкия, че май остана само един-едничък! Смятах и Тайдзун за лош, ама като четох коментари, май ще го извъртят, все пак да покажат пълното му величие. Защо му лепнаха само тоз пусти мустак! Раба тук много радва досега. Само малко трябва да поработи повече с войнишката стойка, че много чупки прави, ама нейсе, нали е приказка. И тази комбинация с манга също радва, хем им спестява бюджет и е свежа. Да идва 26-та серия, че малката да свърши с това предене!
 21. Главният, като му дадоха малко повече екранно време, блесна. Реба отдавна не съм я гледала, но тук направо е емоционална и химична в сравнение с “Дъщерята на пламъка”. С това момче поне си говорят извън сцената, личи си. Малката принцеса и аз я попревъртам, че с този трудов морал морят народа, но после пък се почва с величието на родната армия. Нема отървия!
 22. Мда, ето защо Ли Шимин ми е толкова симпатичен, при все че Ех, да му бяха дали по-романтична роля на актьора Орлето поне се поопери, има надежда. И Раба засега е добре, още не е дошла голямата любов - тя там обикновено стои неприсъствено. Дано им се получи химията, засега са добре. Малката принцеса е сладурче! Хайде да и дадат повече екранно време и да я съберат с лошичкия, моооооля!
 23. Раба в ролята на решителна дама? Това е ново, ще се гледа Но от мъжете само лошият лови окото в първите 5 серии, главният дори не се забелязва, дано после се разиграе и да понапълнее . Това с уйгурите е ужасна история - чела съм и на други места за превъзпитателни те им лагери... Дано не е вярно.
×
×
 • Create New...