Jump to content

Paribas

Потребители
 • Posts

  530
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Paribas

 1. Точно като мъжете в черно, но доста по-интелигентни
 2. Засега “Министерството на стабилния живот” и “Землянинът” май се очертават най-интересни, с перфектното общество и възприятието за желаната реалност…
 3. Засега съм съвсем в началото, и концепцията ми харесва. Историята с робота в бара от първа серия е много симпатична.
 4. Много идейно сериалче! Чудни първи серии по 15 минутки!
 5. Е, не, все пак успяха да ме изненадат - вкараха си любимия корейски мотив, запазена марка на всяка корейска сапунка от сътворението на света насам, че запълниха и цяла серия с него Сладък завършек, след доста хаотични и леко нескопосани 14-та и 15-та серия, където много се чудиха какво да измислят, погледът ми се кръстоса от всички луди хрумки, и накрая май не успяха да решат какво е Все пак корейците още не са забравили старите трикове, дано да има още сериалчета така.
 6. "Крайно необичайно да искаш да закрепиш брака си като заловиш сериен убиец." Първият корейски сериал, който от доста време ме задържа 10 серии без прекъсване с всичките си бели конци и хеперболизации. Краят се очертава съвсем предвидим, но и така да е, добре са го направили и актьорите са симпатяги.
 7. "- Имам нужда да говоря и говоря. - Ама ти само това правиш. - Но никога не говоря това, което искам да кажа." Чудна втора серия.
 8. Толкова много “нови” заглавия след дълго откъсване, отбелязвам си го
 9. "Защо не оставят интровертите на мира?" "-Защо, ти нямаш ли си любимци сред колегите? - Никакви. Всички еднакво ме вбесяват." Това ми изглежда приятно странно дори и за корейско, ще се гледа!
 10. Уха, актьори с естествено за китайци поведение, нормални дрехи, че даже и в сюжета се опитват да вържат логиката? Това ще се гледа - много сладки първи две серии.
 11. Да, голям е сладур! И е много естествен. Но тук впрочем всички главни актьори са така - и имперсторът, и императрицата, и мацката, и братчето. И второстепенните са така. Всеки си носи драмата. Определено много силен сериал е! Ненапразно попадна на мушката на партията-майка за смяна на концепцията в историческите сериали…
 12. Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия. Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.
 13. Тази болнична чакалня с електронно табло за статуса на операциите… И лекар, който се кара на другите лекари, че изписват лекарства, а не са преглеждали… Този сериал май трябва да го пратят в нашето МЗ Като материал за обучение!
 14. След Todome no Kiss ще хвърля око и на този - ако младият актьор е поне наполовина толкова добър и тук, ще е яко!
 15. Е, да не си кривя душата, целувката от 10-та серия е брутална! Много добър сериал, вписвам го в любими! И благодаря за превода!
 16. Е, не, не, гадове! Сегя след тази 9-та непаралелна серия направо ме е страх да налазя последната, а после ме чака и паралелния сериал! Дявол го взел, тя съдбата се спука да го бие главния, но и той бая я би, ама може ли да излезеш на глава с азиатски сценарист! Отивам за шоколад, ракия и да си лея куршум, за да се подготвя за непаралелния финал.
 17. Лекарските сериали са ми винаги последна резерва, както ме е страх от кръв. Макар че тъкмо корейците ме открехнаха с доктор Ким, че поне на филм не е толкоз страшно. Но пък вдигнаха летвата! Като си свърша другия сериал, ще го почна този, че паралено не мога.
 18. На това му се каня от доста време, включая първи сезон. Тамън!
 19. Както някой друг беше писал тук из форума, азиатците имат два типа сюжети - “мъка” и “по-голяма мъка”. Остават ми само два епизода. Това вече е голЕма мъка!
 20. Вече съм на етапа да не ми пука как ще свърши Все тая, разкошен!
 21. Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска.
 22. Не, баш не съм разбрала Ще наваксам, засега и "орязан" е як до 3-та серия! Благодаря!
 23. Японците спасяват положението на целия азиатски фронт Ултра яка първа серия!
×
×
 • Create New...