Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 манджу

About Paribas

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

673 profile views
 1. Ако душите на жените, населявали Забранения Град през вековете, можеха да говорят и да плачат, сигурно щяха да кажат нещо подобно на героините от сериала. Тук няма слаб образ, което за 70 серии си е направо невероятно. Всичките ми харесаха, и добри, и лоши. То с толкова самота, неразбиране, и едничка тази призрачна власт като светлина в мрака, или пък жаждата за оцеляване в това тясно пространство, до какво ли не водят... Главната героиня е една от малкото в света на сериалите, които не са излишно захаросани - на доброто отговаря с добро, на злото - с плесник. Разликата и с другите красавици около нея е, че винаги знае коя е, и никога не губи вътрешния си център. Готова е да умре, но ще се бори за живота до сетни сили. Императорът пък не е хич мъж-мечта, а по-скоро прична за много погубени животи зад стените на Забранения град, а без егоизъм би луднал. Всички са в капана. Отдавна не ме беше радвал така китайски сериал.
 2. Ама те направо с балтията, няма пет-шест. То вярно, че една част от костюмните драми изкуфяха, но те с мухата режат и главата. Освен това повечето дворцови сериали наапоследък отчаяно се стараят да угодят на цензурата с образа на бащицата-вожд и повсеместното целомъдрие, та чак е ужасно за гледане. Жалко, че са забранили конкретно този сериал, той точно си е направо свеж. И има доста жизнерадост и критика към "вожда".
 3. Дали част от отговора не са западните музикални инструменти насред забранения град, на рожденния ден на императора? Това не е много по партийната линия. Като цяло тук има доста политнекоректни характери - просто красота!
 4. Отдавна не съм попадала на толкова завладяващо смислен сюжет и актьори. Всяка конкубина е толкова реален и човешки образ, всяка си има история и скрита страна. Колко ужасно е било все пак да прекараш затворена живота си в Забранения град! Всяка серия е просто прекрасна!
 5. И аз го оставям, не толкова заради превода, колкото оплескания дървен сюжет. Като го преведат, ще го мина на екс, да видя има ли още летящи космически кораби
 6. Като знам какви ги пише тая писателка, и как раказва играта на де що герой има, направо ми е жал за милите, сладки актьори и ведрите и увлекателни първи серии. Дано поне има за какво да вадя кърпичките накрая, актьорите са сладури и са доста по-раздвижени и естествени. И да, пълно е с небивалици, но засега сладурите компенсират. Дано поне една серия пълно щастие имат.
 7. Това с космическите пришълци е яко, и е едно от малкото интересни неща. Ама на главната защо и беше да отива при императора, хич не стана ясно. Така де, имаше си шансовете, ама не - нали трябва да се върти нещастно сюжетът шейсетина серии. Без грам обосновка, и всички стоят като паметници и страдат, даже ръка не си докосват, брррр, такъв студ не бях виждала скоро. Нещо или цензурата се е разбесняла, или сценаристът е съвсем зле.
 8. Е, не, окепазиха ми героите Станаха красиво накичени дървета, а главната я направиха глупава, упорита и безхарактерна. Само дрешките и симпатичните актьори спасяват малко, жалко. Напоследък и китайците го удариха на куха патетика и стоически погледи към хоризонта в тия филмчета с историческите дрешки.
 9. След чудесния филм, и сериалът хваща здраво - романтика до дупка с добри актьори. Само да не беше тая идиотска перука на Тифани до средата на сериала, беше се е впила като пиявица в нея Уолас беше на висота, както винаги естествен, неестествено естествен за китайски актьор в сериал. Нанеговие фон чак Тифани се представи съвсем прилично. А моделката и фотографът бяха много сладки. Много приятно сериалче.
 10. Много силен филм, актьорите бяха дяволски убедителни. Атмосферата на Шанхай беше завладяваща. В края на краищата, любовта не винаги може да промени човек като с магическа пръчица. В любовта добрият си остава добър, а гадината - гадина, колкото и нюанси да на сивото да се вихрят. Все си мисля, че главния герой остана някак недоизказан, мотивите му да върши всички тия неща си останаха неясни. Но той беше вече оформен в калъпа явно - и никакво мърдане извън рамките.
 11. Много, много романтично Всичко си беше на мястото, с неочакван като за китайци край Просто наслада!
 12. И адът не е толкова страшен, колкото разярената жена Дано руснаците дръпнат с превода, че са само в началото, английски субтитри йок. Жалко, няма надежда за скорошен превод.
 13. Paribas

  Kingdom (2019)

  Добри актьори, за пръв път и сцените на дворци, пиршества и гета не са напудрени (особено гетата). Но... сцените със зомбитата за хора със слаби стомаси като мен са напълно негледаеми след края на 1 епизод - от втори нататък се почва яко зомбиране. Жалко, че иначе хубав проект са избрали да го реализират като хорър, дано има следващ път в друг жанр.
 14. Приятно начало, Бин Бин е сладур, както винаги. Но главната определено страшно преиграва, чак дразни. Ако не се оправи по-нататък, само Бинчо ще играе сам със себе си.
 15. Тю, язък... Щом ще става революционерка мацката, работата ясна. Но поне актьорите изглеждат симпатични
×