Jump to content

Paribas

Потребители
  • Мнения

    530
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно Paribas

Последни посетители

1579 профилни разглеждания

Paribas's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

567

Обществена Репутация

  1. Точно като мъжете в черно, но доста по-интелигентни
  2. Засега “Министерството на стабилния живот” и “Землянинът” май се очертават най-интересни, с перфектното общество и възприятието за желаната реалност…
  3. Засега съм съвсем в началото, и концепцията ми харесва. Историята с робота в бара от първа серия е много симпатична.
  4. Много идейно сериалче! Чудни първи серии по 15 минутки!
  5. Е, не, все пак успяха да ме изненадат - вкараха си любимия корейски мотив, запазена марка на всяка корейска сапунка от сътворението на света насам, че запълниха и цяла серия с него Сладък завършек, след доста хаотични и леко нескопосани 14-та и 15-та серия, където много се чудиха какво да измислят, погледът ми се кръстоса от всички луди хрумки, и накрая май не успяха да решат какво е Все пак корейците още не са забравили старите трикове, дано да има още сериалчета така.
  6. "Крайно необичайно да искаш да закрепиш брака си като заловиш сериен убиец." Първият корейски сериал, който от доста време ме задържа 10 серии без прекъсване с всичките си бели конци и хеперболизации. Краят се очертава съвсем предвидим, но и така да е, добре са го направили и актьорите са симпатяги.
  7. "- Имам нужда да говоря и говоря. - Ама ти само това правиш. - Но никога не говоря това, което искам да кажа." Чудна втора серия.
  8. Толкова много “нови” заглавия след дълго откъсване, отбелязвам си го
  9. "Защо не оставят интровертите на мира?" "-Защо, ти нямаш ли си любимци сред колегите? - Никакви. Всички еднакво ме вбесяват." Това ми изглежда приятно странно дори и за корейско, ще се гледа!
  10. Уха, актьори с естествено за китайци поведение, нормални дрехи, че даже и в сюжета се опитват да вържат логиката? Това ще се гледа - много сладки първи две серии.
  11. Да, голям е сладур! И е много естествен. Но тук впрочем всички главни актьори са така - и имперсторът, и императрицата, и мацката, и братчето. И второстепенните са така. Всеки си носи драмата. Определено много силен сериал е! Ненапразно попадна на мушката на партията-майка за смяна на концепцията в историческите сериали…
  12. Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия. Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.
  13. Тази болнична чакалня с електронно табло за статуса на операциите… И лекар, който се кара на другите лекари, че изписват лекарства, а не са преглеждали… Този сериал май трябва да го пратят в нашето МЗ Като материал за обучение!
×
×
  • Създай нов...