Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content Count

  519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

524 мочи

1 Follower

About Paribas

 • Rank
  Пазител

Recent Profile Visitors

1,194 profile views
 1. Да, голям е сладур! И е много естествен. Но тук впрочем всички главни актьори са така - и имперсторът, и императрицата, и мацката, и братчето. И второстепенните са така. Всеки си носи драмата. Определено много силен сериал е! Ненапразно попадна на мушката на партията-майка за смяна на концепцията в историческите сериали…
 2. Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия. Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.
 3. Тази болнична чакалня с електронно табло за статуса на операциите… И лекар, който се кара на другите лекари, че изписват лекарства, а не са преглеждали… Този сериал май трябва да го пратят в нашето МЗ Като материал за обучение!
 4. След Todome no Kiss ще хвърля око и на този - ако младият актьор е поне наполовина толкова добър и тук, ще е яко!
 5. Е, да не си кривя душата, целувката от 10-та серия е брутална! Много добър сериал, вписвам го в любими! И благодаря за превода!
 6. Е, не, не, гадове! Сегя след тази 9-та непаралелна серия направо ме е страх да налазя последната, а после ме чака и паралелния сериал! Дявол го взел, тя съдбата се спука да го бие главния, но и той бая я би, ама може ли да излезеш на глава с азиатски сценарист! Отивам за шоколад, ракия и да си лея куршум, за да се подготвя за непаралелния финал.
 7. Лекарските сериали са ми винаги последна резерва, както ме е страх от кръв. Макар че тъкмо корейците ме открехнаха с доктор Ким, че поне на филм не е толкоз страшно. Но пък вдигнаха летвата! Като си свърша другия сериал, ще го почна този, че паралено не мога.
 8. На това му се каня от доста време, включая първи сезон. Тамън!
 9. Както някой друг беше писал тук из форума, азиатците имат два типа сюжети - “мъка” и “по-голяма мъка”. Остават ми само два епизода. Това вече е голЕма мъка!
 10. Вече съм на етапа да не ми пука как ще свърши Все тая, разкошен!
 11. Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска.
 12. Не, баш не съм разбрала Ще наваксам, засега и "орязан" е як до 3-та серия! Благодаря!
 13. Японците спасяват положението на целия азиатски фронт Ултра яка първа серия!
 14. С парче от потрошено гърне можеш да срежеш дебело и здраво въже...в китайски сериал и конкретно в серия 21. Друг е въпросът и защо човек ще влачи 2-3 дни със себе си гореспоменатия чиреп, даже в сменена униформа... Не знам защо, ама много ме радват - толкова детско е, но с доста битки, епични размисли, лични драми и хубавци и хубавици. И мацката е пич! С лекинко превъртане е идеална отмора, пък и има географско разнообразие - то империята на Тан, то любимите монголи (или каквото са там). И няма хвърчане, нито магически школи с 284568 преливащи физиономии и учения, които да се налаг
×
×
 • Create New...