Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content Count

  341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

290 мочи

About Paribas

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

862 profile views
 1. Завъртяна първа серия - на един дъх! Само защо убиха клетата котка? И кога ще дойде влакът?
 2. Приятна екшън фантастика. Към края се поомотаха, но самият край спаси сюжета Затъжих се за Деветте пътувания във времето с този актьор.
 3. Този сериал ми е в топ 3! Много странен, но с такова актьорско присъствие и преливащи се картини, че е неустоим!
 4. Зарибяващ и кратък сериал, много доволна! Плетениците са доволно интересни! Без нито едно едничко кръглене на очи, чупене на пръсти и инфантилност в действие - направо чудо! Само дето ще се чака за сезон 2.
 5. Вече му свикнах на ритъма - действието се разхожда напред-назад както си ще Много чистички си остават в тая пустош, и полицаят така си е преправил физиономията, че на човек не прилича от пластични операции. Обаче историите на "оцелелите" (?) са интересни, актьорите са читави, до 6-ти епизод е на един дъх! Да видим какъв заек ще изскочи от тая пещера.
 6. Сюжетно филмът няма нищо общо с едноименнив разказ на Лиу Цъсин, както и като замисъл. Разказът е много по-мащабен и включва цялото човечество, а точно такъв епизод с Юпитер изобщо няма в сюжета. Филмът е съвсем отделна бира, използва - и то не много обосновано - само заглавието.
 7. Дано да има трети А първи сезон също е хубав, и аз го гледах като втори. Там драмата в любовната линия е малко повече, а младокът ми беше по-антипатичен заради образа, иначе игра чудесно. Медицинските случаи ми се видяха по-малко пипнати, но съвсем малко. Абе супер са и двата сезона!
 8. Вакса за коса за кола! Определено ще му дам шанс!
 9. От първите 3 серии изглежда като китайската версия на Lost, но в освежаващо кратка версия от 12 епизода. Малко прекаляват със спомените в миналото, но е увлекателно.
 10. След министъра май случаите текваха повече. Имаше в един епизод и една руска група даже, говореха на чист руски!
 11. Джи Соп изигра целия сериал с една и съща физиономия и без грам ентусиазъм - ама и така се е получило сносно, даже със силен край. Лудият Бик, злодеят и малката журналистка бяха много симпатични, и допълваха добре. Полицайката-красавица - пълно дърво, но пък красавица! Като цяло си заслужаваше.
 12. След много досадна първа серия тръгна прилично и във втора серия разбъркаха тестето из основи. Главният е малко по-дървен отколкото в други свои сериали, а и прическата му тук ме разсмива всеки път, но сюжетът засега е достатъчно динамичен до 6-та серия. Съвсем добро сериалче засега.
 13. Всичко си е баш като на филм! А последната серия трябва да я гледат у нас МВР, Министерски съвет, Министерството на правосъдието и Парламентът.
 14. Не го догледах заради образа на главната героиня. Безчовечната и реакция на лекар към пациент в началото на филма беше потресаващо ужасна, и напълно обмислена и без грам колебание. А последиците за пациента бяха окончателни. Пиленцата бяха неописуемо сладки, но сюжетно просто не се връзваха с началото. Мацката беше толкова отрицателен образ, че никакви весели сцени не можаха да ми заличат впечатлението.
 15. Доста праволинеен сюжет, малко поамериканчен на моменти, но точно човек реши, че всичко е ясно, и поднасят малка изненада. Задържа интереса до 6-та серия, актьорите (с изключение на прокурора) имат много приятно присъствие.
×
×
 • Create New...