Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

318 мочи

About Paribas

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. Яка хрумка е какво би станало, ако Много приятно си тече засега.
 2. Чакам да видя какво ще стане с мама и тате Все пак може ли хич без романтика пък!
 3. Много приятна дъвка за очите, супер приятно за гледане. 6 серии на един дъх, дано задълбаят в драмата повечко по-нататък. Главният хич не може да го докара на лишен от емоции, но е сладур
 4. Добра визуализация, интересна първа половина, но втората част от филма беше голяма скука. Войничетата край Мулан изобщо не ми станаха симпатични, и като цяло действието беше изсмукано от пръстите. Но главната актриса е симпатяга и добре се вписа като “мъж”.
 5. Сценаристите съвсем откачиха към края! Не е възможно С всичките си недостатъци - много силен сериал! Но цялата им концепция за кръвните връзки е твърде преекспонирана и жестока, неоставяща никакво място за личен избор и лични ценности, а и не много възможна. Твърде надценена. Но все пак това е Азия.
 6. С тая бройка епизоди злодеят има риск да си умре от старост , но тъкмо реша, че клишетата са до гуша, и след всяка серия се мятам директно на следващата. Защо са зарязали корейците в момента този стил (вярно, по-сапунен малко)?!
 7. Все по-благо става след 24 серия Сапунката е с размах откъм сюжет и герои, добри актьори и реплики на място. Такъв миш-маш са забъркали, че е радост за окото. То политическо финансиране на черно, медии, синдикати, студентски протести, строителен бизнес - има си всичко покрай редовните отмъщение и невъзможна любов. Засега призът по проклетия отива при майката - разкошна актриса! Следвана по петите от Кук Те Хуа - колко измамни са ветрилата и благата усмивка при някои мъже!
 8. Само 12 серии, не са 4-5 сезона, и е август - то си е направо на промоция Дано есента се посъбудят с нещо по-тежичко откъм артилерия и не им мине корона път.
 9. Това светофарите били много опасна работа! Всичките ми очаквания за корейските сценаристи се оправдаха, даже гювечът далеч не е от най-лошите!
 10. Точа се на последна серия без големи очаквания с идеята, че може да избият всички, да се окаже една голяма халюцинация или пък да му ударят такъв щастлив край, че да ти се дореве, че не е нещастен . Да видим.
 11. Много силен старт, и по-възрастните актьори направиха плавен преход с чудесните деца от първите серии. Това вече ще се гледа.
 12. Очаквах да е по-зле, та засега си ми е достатъчно интересно, ще си го доизгледам с кеф. Като за лятото е много добро. А и
×
×
 • Create New...