Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 мочи

About Paribas

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

771 profile views
 1. Да, поне за мен само 2 корейски сериала изобщо изгледах докрай за 2019, и то чак към края - My Country и този. Първият, при цялата фантастика, ми хареса доста повече, но този пък си е приказка, макар и по-детска. Дано 2020 г. предложат още такива, че напоследък се бяха зациклили нещо. Дали цензура (тя и в тоя е ненужно много), или нещо бяха загубили усет... Дано живнат.
 2. Абе можеха сценаристите да поизчакат още малко, докато главните стигнат до пенсия с бастунчетата. Що тъй набързо... И само един труп - разкиснали са се нещо. Айде да е хаирлия, само лилавата крава я няма в кадър
 3. Утре ще ги изгледам накуп. Ама Швейцарията преди 59-тата секунда на последната минута не я чакам. Да не я оставят само за следващото им превъплъщение, че ще ги убия.
 4. Ако ми прецакат Швейцарията, заслужават да ходят в Северна Корея! То и без това тази част от сериала беше по-интересна, в Южна стана детска градина, подходяща за зрители над 3-годишна възраст
 5. Разказите са едни такива неодялани, по-скоро като случки, които хората си разказват. Лъхат на истина, и са пълни с един жаргон, който го помня от детството си. При това съвсем не са от най-тежките възможни случаи. Хубава книга е. И да, дано и Северна Корея някога получи шанса си...
 6. Мда, това племе, сценаристите, никакви граници не признават.
 7. Зациклиха с тоя 9-ти епизод. Ограниченията, които напоследък южнокорейците сами са си наложили в сценариите, лъснаха. Като стигнат ключова точка в сюжета, не знаят накъде да поемат, да не нарушат табутата. Ха дано живне малко по-нататък, май ще трябва да разчитаме на корпоративните интриги, докат’ го докарат до Швейцария.
 8. Като едното нищо - нали трябва да ги държат разделени, че да се запълнят сериите, че ако ги съберат много рано, жанрът и комитетът по цензурата ги ограничават.
 9. Абе то тоя сериал е като паралелна вселена - пратиха момичето в друго измерение и го нарекоха Северна Корея. А партийките са жестоки - любимки просто! Особено където в една от предните серии обикаляха по домовете да гледат спазват ли морала живущите... От недомислиците и на мен любимото ми е с влака, дето спря заради липса на ток, пък не беше на жица Но такава романтика се вихри засега, че аз си чакам Швейцарията... И а са посмели да им сложат друг край, а съм ги пратила в истинската Северна Корея сцанаристите! 8 епизод - севернокорейска линейка с GPS!!!
 10. @Lawandula, че какво им е на кокошките - хем яйца, хем пера, хем месо - 3 в едно! Пък и прясно, хладилника нали не работи. И с гледка е апартамента! Виж, козата... Хубаво де, ма що в банята! На балкона до кокошките или на двора в сайвантче не е ли по-добре? А сигурно и мазе има. Баш тая коза нещо нелогична ми се види... Не знаят братята южнокорейци как се правят тия работи.
 11. Истинска приказна приказка. Напълно измислена и недостоверна Северна Корея (някаква страна без интернет и ток, ама иначе същата) - как в болницата ги приеха и не докладваха никъде (което се предполага, че трябва да направят с тоя режим, и виждайки военни униформи на пациентите). Но кой му пука - да дават следващата глава от приказката и дано накрая ги пратят в Щвейцария.
 12. А, за това отмъщение, за което говориш, @Lawandula, да. Истинска проклетия е малката. Има хляб в актрисата. Но момчетата хич не ме трогнаха, и добре, че бяха старите актьори. Радостното е, че Netflix са налазили и Китай. Възлагам им големи надежди . Като гледах какво са измъдрили в Корея и му се радвам, очертава се светло бъдеще за сериалите и зрителите...
 13. Ох, че от телефона не мога да вмъквам слойлери. Разговорът между чичо и племенник беше култов, когато племенникът сложи приоритети кое е по-ужасното престъпление (включително изневярата, което ме разсмя) на фона на всичко, което бяха замислили. Имах предвид, че тяхното отмъщение някак беше слаба бира, особено племенникът - хич не можа да ме убеди. Чичото беше върха иначе, но той е от стария сериал и там също ми беше убедителен и интересен. А принцесата - беше ми наистина сладка в 2 момента - като говореше с майка си (особено като си говориха за разликата между двете) - много добре им се получаваше, и като остана на колене. Но иначе - ами малко, егоистично мрънкало. Вярно, че с тая крехка възраст от 15 години и изолирания начин на живот в забранения град е разбираемо, и все пак ме издразни. Не ми допадна и крайното и решение ми го затвърди, макар всъщност да направи нелош избор на теория, даже май беше по-добрият Може би просто са още много младички тримата главни актьори, и им трябва повече опит. Иначе визуална красота - заснемането беше чудесно! И, ах, старата гвардия герои! Любимци!
 14. Актьорите от стария сериал бяха истинска наслада, но се появиха много за кратко. А от новите нито един не ме грабна. Най-добре беше принцесата, но сценаристите и бяха изградили какъв антипатичен образ, че никакви травми не могат да го смекчат. Едното момче, горкото, наистина се задушаваше в сценичния си костюм. А в последните две серии и сценарият нещо кривна... И отмъщението беше слаба бира. Само продължавам да не схващам защо една кротка изневяра се третира по-зле от масово убийство. Ех, дано по-нататък направят нещо с Вей Инло на по-стари години, и с нейния благоверен, и целия дворцов змиярник разбира се
 15. За много години! Здраве, любов и усмивки!
×
×
 • Create New...