Jump to content

crazy_tornado

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно crazy_tornado

  • Рожден ден Април 15

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Въображението ми

Последни посетители

380 профилни разглеждания

crazy_tornado's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Ами, хайде и аз да си изкажа негодуванието :ДД Като за начало - наивността на главните герои (предимно на женските персонажи). Ок, те са консервативно общество и т.н., но не може да ми показват по сериалите как жена на 20 и няколко тепърва преживява първата си целувка... Нали, малко не ми върви. А тези лигави гласчета като ги извадят и като кажат едно "оппааааа", направо ми идва да се хвърля през прозореца :ДД Целувките няма да ги коментирам, то направо изчерпахме поне тази част от темата. И защото темата се отнася и към музиката - специално в кей попа им се дразня понякога когато казват "Ще се постараем повече!", а аз гледам някво ей такова О.О. Те припадат, влизат в болници от изтощение и т.н., обаче не, те трябва да се старят повече, защото това се очаква от тях. Нищо, че се трепят като волове по цял ден и са с някакви зверски графици. Някак си не го разбирам. И другото, което не ми харесва в кей поп индустрията - едни токове по 15 см. и едни "поли", дето са по едно парче плат. То вярно, че си плакне окото човек, няма лошо да видиш хубаво, но на моменти наистина ми идва в повече това преекспониране с цел показване на повече "сексапил".
  2. Много яко предаване. Седя си, гледам си го, крещя и нахъсвам участниците, а всички вкъщи ме гледат странно и ми се смеят Или ми казват да успокоя топката Кефи ме предаването най-вече защото показва, че идолите не са някакви лигльовци (и да, познавам хора с такова мнение ). И докато ги гледам как се бъхтят милите хорица да преминават през някакви препядствия, се надъхвам и аз да спорувам. Само дето си оставам само с надъхването Не го следя най-редовно, но винаги ми е приятно да го гледам.
  3. Харесвам предаването. Много е сладко. А и толкова съм се смяла на някои ситуации с "майките" и "татковците". Предаването е наистина разпускащо. Последните два сезона чисто и просто не съм ги гледала, защото не съм голяма фенка нито на B1A4, нито на Boyfriend. Сезоните, които ми харесаха най-много бяха на SHINee и MBLAQ. Не че съм някаква k-pop gir groups hater Просто "бащите" като че ли приемаха по-насериозно "отглеждането" на децата, а и ми бяха по-забавни.
  4. Хайде и аз да изкажа мнение, след като започнах сериала Като цяло ми харесва. Голяма съм фенка на Мин Хо и ще кажа, че той не е просто дърво, а сладко дърво с този път нацелена прическа За ПШХ - ами, вдървено е момичето, като цяло си играе ролята малко плоско (по мое скромно лично мнение). Може и повече. У Бин... Гледала съм го в A Gentleman's Dignity и там ми хареса. Хубаво е момчето, просто тая прическа... Тръпки да те побият Харесва ми, че добре си е влязъл в ролята. Това е важното в крайна сметка. Кристъл добре се справя с ролята си на Бо На. Може би наистина ревността й е в повече на моменти, но предполагам така й казват да прави сценаристите на продукцията. Рейчъл - иглежда ми злобничка, леко безлична. През повечето време е с един такъв леко плашещ poker face, но нейният персонаж и този на Йонг До са ключови и поразчупват малко или много обстановката. Като цяло мнението ми за сериала е, че е хубав. Малко трудно се оправих с родиннските връзки в началото, но това е друга тема Единственото, което ми идва в повече на моменти е мелодрамата и насилието в границите на училището. Да, сериалът си е клише, но около 80% от днешните сериали (независимо дали корейски или не) лично според мен са си клишета. Трудно е да се измисли нещо ново и по-вълнуващо като цяло. А за целувките - ами, принципно в много малко сериали героите си позволяват повече от докосване по устните, така че и тук очакванията ми не са високи в това отношение.
  5. Благодаря за отговорите. От клипчето видях, че тези, които все пак празнуват празника, добре са се позабавлявали А и сценките със "сплашването" бяха много забавни.
  6. Такам, по случай на това, че вчера беше Хелоуин, искам да попитам: те там как възприемат този празник? Празнуват ли го изобщо? И ако да, как го празуват? (в смисъл на правят ли бурен купон или спокойно и тихо си излизат облечени в костюми и звънят по вратите с репликата "Номер или лакомство?")
  7. Ахахахах! Малко са плашещи тея лица-маски, но ще се преживее. Иначе и аз да се изкажа по темата - като цяло не съм против пластичните операции стига да не е нещо много фрапиращо и прочее. Неслучайно хората са казали, че всичко прекалено е грозно и вредно. Вярно, че малко кофти, че слагат хората в някаква рамка и им представят някакви общоприети норми за красота, но във всяка една държава е така, ако се замисли човек. В Корея ако примерно да имаш кожа с цвят на бяло платно и чипо носле е красиво, то тук "красотата" означава да имаш бронзов тен и големи гърди. Даже това си е естестичен принцип не само в България, ами и в САЩ примерно. А това че в България доста малко хора могат да си позволят да ходят на солариум всяка седмица и конкретно всяка жена да си налее гърди като на фолк певица, докато в Корея почти всеки втори може да си позволи по някоя и друга манипулация при чичо доктор, е друга тема. Наистина малко се изхвърлят според мен, но такъв им е манталитета. Няма какво да се направи по въпроса. То ако става дума, всъщност, всеки един народ малко или много е обезличен в смисъла на естетическите принципи. В Корея не е много по-различно. Там просто е малко по-крайно положението на моменти.
  8. Мин Хоооо (точи лиги неудържимо, но се връща в реалността) Очаквам сериала с нетърпение и то не само заради главната мъжка роля. Кастът е обещаващ като цяло. Дано екипът на продукцията да ни поднесе нещо сравнително ново и свежо, защото не ми се гледат изтъркани и вече изпитани неща. Имам високи очаквания за този сериал и се надявам да остана приятно изненадана.
  9. Благодаря за бързия отговор! До някаква степен разбирам тези неписани правила за проявяване на близост (или в случая не чак толкова демонстративна проява), защото в България съм ставала свидетел на какви ли не лиготии от страна на влюбените двойки. Със сигурност не ми беше приятно в театъра до мен да стоят влюбени, които всеки момент щяха да се... *кхъм*... Както и да е. Но съм съгласна и с мнението на kapris, че сдържаната близост не винаги е най-доброто нещо (примерът с децата, потупвани по гърба беше много добър). Лично според мен така наречената "златна среда" е най-доброто нещо и това си е .
  10. Lee Hye Soo. Не ми звучи никак зле
  11. Здравейте! Хайде и аз да се изредя в тази тема. Първо - специални благодарности на всички, които споделят впечатленията си от Корея. Лоши или добри, всеки има право на гледна точка, така че и нещо негативно да има, то перфектна държава няма Второ - изчетох почти цялата тема за два-три дни и погедът и мозъкът ми са малко размити, затова ако питам нещо, което вече е било зададено като въпрос, моля да ме извините. И сега към въпроса ми - как влюбените двойки изразяват чувствата си в Корея? Табу ли е да се целуваш на обществени места? Има ли някакви по-специфични граници, които трябва да се спазват? Много ли се различава положението в това отношение от България?
  12. Лично за мен това е една от най-добрите драми, които е правена. От един момент нататък не съм спряла да рева и винаги когато го гледам, отново плача, колкото и да не ми се иска. Много докосващ филм.
  13. Филмът съм го гледала отдавна, но определено е запомнящ се. Първият път, като го гледах, бях сама и направо буквално едва не паднах от стола от смях на някои моменти. После с мама го изгледахме още веднъж и тя също му се накефи. Определено си заслужава гледането.
  14. Здравейте, съфорумци! Казвам се Деси, на 16 съм и живея в София. Интересувам се от източноазиатски неща като цяло. Слушам корейски поп, гледам и корейски филми и сериали, но като цяло съм голяма фенка на всичко свързано с Източна Азия. Радвам се, че има форум където можем да обменяме идеи и мнения по различни теми, свързани с Източна Азия. Надявам се да завържа много приятелства и да се разбираме! ^_^
×
×
  • Създай нов...