Jump to content

djazzma

Потребители
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djazzma

  1. Още преди да гледам бях сигурна, че драмата ще е много добра, най- вече заради коментарите. Хвърлях по едно око на темата още докато сериала течеше, но тогава гледах KMHM, а добрите неща предпочитам да ги гледам едни след други, защото така или иначе са кът та да им се нахвърлям наведнъж. По мое мнение наш Healer трябваше да го кръстят Heater защото чупи хотметъра от всякъде Мога да го гледам как се разхожда с черната екипировка по цял ден, а сценария и любовната драма да са ми като бонус Гледам, че някои са направили асоциации със Супермен, заради тичането и скачането по покривите, но на мен ми напомни на Arrow, първо заради хакерката, която тук може би беше възрастна аджума за да не се прехласне прекалено много публиката по нея, както стана в американския сериал, а отделно имахме и полицай отдаден на каузата по залавянето му. Друго, което ми направи впечатление бе, че и Ji Chang Wook се справя много добре с пресъздаването на няколко образа в един сериал. Много добре се правеше на непохватно боязливо репортерче, а след това и на небрежен празноглавец, когато искаше да получи достъп до документите за баща си. Общо взето много обещаваш актьор и страхотна химия с главната. Аз съм много доволна от видяното
  2. Леле леле, откъде ги извади тия мускули Канг Джи Хуан, направо не очаквах. И като се сетя, че се предполага, че е успял да ги направи за две седмици. Ами тази дизайнерка по- добре да стане фитнес инструктор тогава Визията на детектива в началото беше супер пресилено бутафорна. Мръсна спластена коса (да не говорим как се беше зализал като стар ергенин в сцената в асансьора ), вмирисани прашни дрехи, панталони впасани в чорапите, бирено шкембе със съответната растителност по него Така в действителност може да се разхожда само един просяк, но не и полицейски детектив. А и този мек кадифен глас на Канг-чо правеше визията му още по- нелепа. Но както и да е, все пак повечето комедии залагат на такива абсурди и не трябва да се търси голям смисъл и логика когато се гледа такъв филм. Общо взето добра комедия, посмях се на много места и като цяло ми хареса.
  3. Тази драма е страхотно попадение! Търсех нещо с Hwang Jung Eum и този сериал първоначално ми привлече вниманието с дундестия костюм, в който я обличат за да се прави на дебеланка. Описанието обаче звучеше ужасно скучно. Всъщност обаче историята се оказа много интересна, а комедийните сценки са просто уникални Вече съм на 10-та серия и съм супер доволна, че се реших да го преслушам, въпреки постното описание. Сценарият е многопластов и изглежда доста мислен. Разбира се и тук съдбата има голям пръст и стават всякакви съдбовни срещи, но то това си е редовното. Много ми хареса играта на децата в началото. Канг Джи Хуан го гледам за трети път, но този път съм наистина впечатлена. Ролята му лепне отвсякъде. Интересно, че и двамата главни не са стандартните положителни образи и нищо човешко не им е чуждо. И разбира се всичко се върти около парите и тяхната сила. Hwang Jung Eum определено знае как да си подбира проектите. Още съм далеч от края, но съм сигурна, че ще задържи нивото.
  4. Манджата наистина е с грозде, обаче засега си я ям Само заради сюжетната линия с дъщерята и невръстния троубъл мейкър. Той я харесва, но трябва да играе лошия и да я сплашва, тя пък се страхува от него, но като че ли започва да подозира, че не е толкова лош. От друга страна майката и учителят са ми скучни, но тях така или иначе няма да ги бъде. Насилието за щастие понамаля в последните два епизода. Струва ми се, че са вкарали много излишни образи, които само пълнят екранно време, което иначе можеше да бъде оползотворено по- добре. Най ме дразнят двамата лакеи дългокосковци. Може би са ги сложили, защото такива образи забавляват хората, но мен такива абсурди наистина ме дразнят и въобще не са ми забавни Сигурно трябва да поработя над чувството си за хумор, кой знае.
  5. Малко съм разочарована.. Очаквах нещо съвсем различно, а нещата се оказаха доста дарк и въобще не по вкуса ми От промото реших, че героинята ще е самотна майка, защото определено загатнаха, че ще има симпатии между нея и учителя. Вместо това се оказа, че има съпруг, а както знаем в корейските драми семейството винаги оцелява, така че и да има романс с учителя ще е съвсем безперспективен, което веднага ме кара да губя интерес. Като добавим и прекомерното насилие, тежките епизоди от миналото и няколкото абсурдни образа, които вкараха, въобще не знам дали остава нещо приятно за гледане. И въпреки това ще продължа с новите епизоди, защото главните поне са ми симпатични и ми харесват. Освен това малкия побойник и дъщерята също имат потенциал от романтична гледна точка, което ще е интересно да се види как ще се развие в следващите епизоди. Но като цяло драмата е под очакванията ми. А и тази история с побоищата в училищата ми се вижда доста пресилена. Не мога да повярвам, че положението е чак толкова зле.
  6. Този сериал и пари да ми дават не бих го гледала отново, даже и заради Сънг Ги. Направо е необяснима тази твоя непоносимост. Може би трябва да изгледаш още нещо с него и ще се оправиш Препоръчвам Brilliant Legacy Иначе за второстепенните според мен нямаше много време от гледна точка на това, че имаше още 6 личности, освен главната, които трябваше да бъдат представени и опознати. Даже някои успяха да се появят само два- три пъти. Йона и Се Ги получиха най- много екранно време защото Се Ги беше централен образ, а Йона може би защото стана толкова популярна. Даже Пери малко го пренебрегнаха и можеше да ни покажат повече от него. Общо взето в този сценарий имаше хляб и за 40 епизода, но всичко трябваше да се случи само в 20. Даже братовчедът не успя да си падне по докторката, както се предполагаше от чарта с връзките. Така че тук вместо да гледаме разтеглени локуми се наложи да съберат доста материал в ограниченото време. Съответно някои персонажи бяха пренебрегнати. Но така или иначе се разбра, че братовчедът и мадамата няма да ги бъде. От там нататък се предполага, че животът и за двамата продължава и все някак ще се оправят. На мен лично второстепенните двойки рядко са ми интересни. Тайната градина например съм я гледала два пъти, но другата двойка активно си я прескачах и въобще не ме вълнуваше. Може би ако беше нормална любовна история и нямаше такъв сериозен проблем върху който да пада фокуса щяха да обърнат повече внимание и на страничните персонажи. Аз отначало си мислех, че сценаристката е нещо като дебютантка, може би защото толкова хора се изредиха да отказват ролите, обаче се оказа, че жената имала и други хитови драми в актива си, като The Moon That Embraces The Sun, която не съм я гледала, защото не си падам по исторически драми, но е доста известна като име. Е сега сигурно за следващата й драма ще има опашка от желаещи да участват
  7. Така както си ги описал И Сънг Ги сигурно е третият, само дето има и друг тип роли, обаче нали си го отписал вече и ти е простено, че не знаеш А Хьон Бин вече и аз не знам колко добър актьор е... Гледала съм го и в други неща, но май ме впечатли само в Тайната градина. Дидо каза, че ролята на Джи Сонг не била трудна и сме впечатлени само защото играе по- добре от посредствен идол, обаче не е така. Ролята му, демек ролите, са трудни, просто той ги прави да изглеждат лесни. Когато един професионалист върши нещо, независимо какво, винаги го прави така, че отстрани изглежда лесно. Но я друг да се опита да направи двойно салдо или да направи грозна лелка красавица във фотошоп... По същия начин колко мъже биха успяли да се превъплатят в нахакана мадама или да говорят на сатори акцент. Или колко мъже биха могли да се държат и действат като Шин Се Ги Така, че колко е "лесна" ролята си знае само Джи Сонг и колегите му. За сравнение Хьон Бин и с две не успя да се справи. Обаче неговите сигурно са били по- трудни Главните и тук преодоляха доста трудности. Една от които беше сбогуването с всяка една от личностите му. А след като го излекуваха и миналото бе разбулено просто нямаше какви други трудности да преодоляват. На мен ми хареса, че ги дадоха отново след една година, за да покажат, че още са заедно и вървят напред. Щеше да е клише ако ги бяха разделили и ги срещаха отново след година. Другите герои наистина не получиха някакъв собствен хепиенд, но и в живота е така. Не всичко се урежда за всички по едно и също време. Освен това се погрижиха поне за Ориончо Другите да се оправят. Таткото наистина много се разрипа накрая, което е пропуск, но нещо толкова дребно не може да ми развали цялостното впечатление от сериала. За мен най- силното преимущество на драмата освен заплетения сценарий бе химията между двамата главни, силните диалози и добрата комедия.
  8. Откакто следя форума по- редовно забелязвам, че някои от мъжките представители тук ако няма малка сладка актриса, по техен вкус, или още по- добре няколко малки сладки актриси, те веднага отписват сериала, като го отдават на посредствен сценарий или лоша актьорска игра... Хуанг Джонг Ъм е хубава актриса, но в този сериал не я бяха докарали като секси парче и явно си е оказало своето влияние. А Джи Сонг въобще не е имал толкова много хардкор фенки преди сериала. По някаква причина, въпреки, че е дебютирал толкова отдавна и има немалко роли, чак сега получи заслужено признание и огромната фенска любов. Мисля, че вече се нарежда редом с Хьон Бин, И Сънг Ги и Минчо, но преди това не беше баш там. Какво е заключението - ами свършил си е работата не на 100, ами на 200 %. Който е изгледал видеотата от мейкинга на сериала и е попрочел някое интервю ще знае, че човека участваше активно с предложения как да се заснеме тази или онази сцена, със свои реплики, когато диалога по сценарий е само нахвърлян и дори захвърли гордостта си на страна за да тича по поличка и с грим из улиците на Сеул без да му пука кой какво ще си помисли. Наистина не остава много когато махнеш седемте личности, но то сериала е за това. От никой сериал няма да остане много, ако му махнеш сюжета Мисля, че доста хора изразихме възхищение от работата на сценаристката и режисьора, така че явно сценария ни е харесал. Колкото до рейтингите мисля, че бяха добри. Много хора коментираха по този повод, че младите хора в Корея гледат по интернет, не по телевизията, а сериалът е насочен към млади хора. В сайтовете за гледане сериалът беше на първо място. А този сериал с аджумите е насочен към по- възрастната аудитория, които гледат предимно телевизия. Така че има много фактори, които трябва да се вземат в предвид. Но така или иначе всеки с вкуса си. На мен сериала ми хареса и ми е в личния топ 3
  9. Диспач ги е бил надушил още на корейска почва и сигурно затова са си направили труда да ги проследят и в чужбина. Сузи май е малко младичка за него, но щом се харесват нека се взимат.
  10. Четох в едно интервю, че Hwang Jung Eum е казала на режисьора, че ако имат втори сезон иска този път тя да е с раздвоението на личността Иначе аз сега се "лекувам" с Русалката на TvN и ми харесва, но това сигурно повечето вече сте го гледали. След това смятам да заложа на Angry Mom и Hogu's Love А да, линк към интервюто за заинтересованите.
  11. Хуанг Джънг Ъм има странно чувство за хумор Искала да се снима отново с Джи Сонг, но след като и тя се омъжи, което щяло да е след около четири години, но кой точно ще е жениха още не била сигурна Иначе нека и аз се отчета с две клипчета... всъщност три Това е с батко, малко за оплакване на очите Сладка реклама, която двамата са снимали още преди Secret И супер забавен епизод на Happy Together, с основния каст на Secret
  12. Каквото и да кажа ще е малко. Беше истинско удоволствие да следя тази драма през тези два месеца и нещо. През това време, макар че имах доста набелязани, изгледах само още една друга драма, защото просто не исках да губя или смесвам емоцията от тази, като гледам и други неща. Наистина ще ми липсва много, а също ще ми липсват и Джи Сонг и Хуанг Джънг Ъм като двойка. Надявам се да имат още проекти заедно за вбъдеще, макар че като знам колко рядко събират едни и същи двойки, трета тяхна колаборация най- вероятно ще си остане само в сферата на мечтите ми. Драмата беше на ниво от първия до последния епизод. Джи Сонг скри шапката на всички с играта си. Невероятно силно присъствие. Всеки образ си имаше свой глас, свой поглед, свои мимики и жестове. И всичко това поднесено с такава лекота. Наистина заслужава поклон за таланта си и се надявам да обере всички възможни награди. Вече ми е любимец номер две в личната класация. Хуанг също ми стана огромна любимка, наред с Ха Джи Уон. Въпреки претовареността със събития последния епизод се получи много естествено и плавно. А за тая девойка от SNSD, направо съм сигурна, че ако И Сънг Ги беше поел главната роля накрая щяха да набутат неговата мила за тая епизодична поява. Как да е, важното е, че накрая се погрижиха и за Орионката. Хепи енда беше пълен Друга такава драма едва ли ще гледам скоро. Наистина ще ми липсва много . Целия екип заслужава огромни благодарности за това, че ни я поднесоха по този невероятен начин.
  13. И аз никога не съм мислила, че мистър Х ще е интегрираната личност, просто защото това не е много логически издържано, но пък и за До Хьон се надявах да не е баш баш оригинала, но всичко сочи натам... Наистина ще ми е най- мъчно за Шин Се Ги, но все пак като част от До Хьон, няма да се изгуби напълно.
  14. Razzormaw, Пери Парк е любимият образ и на Джи Сонг, той го каза това на пресконференцията. Може би затова му се получава толкова добре, въпреки, че е доста сложен за игра образ. Поне този път му дадоха да си пийне и то цели две чашки. Обаче оставиха толкова много неща за последния епизод, типично по корейски. А за мистър Х... на мен ми изглежда като излязъл от филма "Интервю с вампир", но може да мине и за магьосник Много хора очакваха той да е интегрираната личност, а той май ще излезе по- шантав от всички ​ Наистина не ми е ясно защо се появи толкова късно и то когато вече сме на последен епизод, а появата му само ще усложни нещата. Но да видим, засега е имало добра идея зад всяко нещо, така че сигурно и мистър Х държи ключа към някоя барака.
  15. Очаквах тази тема да се появи Крещящата аджума е супер шемет Мисля, че ще е много забавна и поучителна драма. Хубаво е, че все повече драми разглеждат тематиката със самотните майки в Корея, защото тия жени явно напълно незаслужено са под голям натиск. Надявам се драмата да се получи добре и да държи интереса.
  16. Еха, авторката на сценария е оставила супер мило съобщение до актьорите и до целия екип на края на последния скрипт Цък. Това момиче е написало невероятен сценарий, но проявява огромната скромност да благодари на актьорите, че въпреки "лиспващото качество" на сценария й са играли толкова добре и са показали такава невероятна химия Интересно и, че споменава, че са успели да излекуват наранените чувства на много хора, включително и на нея самата. А най ми харесва края на посланието: "Thank you for going through all that trouble. You were truly the best.” А аз така се пристрастих към тази драма и към главната двойка, че как ще се лекувам като свърши не знам.
  17. Краят на 18-ти епизод беше много сладък Влюбените гълъбчета се събраха Иначе Алекс го споменаха още преди няколко епизода, когато секретарят каза на братовчеда, че До Хьон е превел на този Алекс голяма сума пари и сега го издирва за да види дали ще се разприказва. Така че появата му не беше толкова изненадваща. Мен по ме изненада това, че изведнъж забрави за парите и тръгна да върти любов А докторката уж знаеше източни бойни техники и се оправяше с пощурели пациенти, но изведнъж се паникьоса. Както и да е, прощавам им леките недомислици на фона на всичко останало, което бе перфектно. А най- забавното беше, че Ами остана да разберем за катастрофата, може би за истинския баща на Ри Джин, да видим дали спящата красавица ще се събуди, а също и появата на мистър Х. Жалко че Шин Се Ги не е истински Само дето вече не знам дали и До Хьон е истински или е още една от личностите. Само още два епизода остават.
  18. Леле, новият епизод ще е много интересен
  19. Фенове са подарили много хубава торта на Джи Сонг за рожденния му ден. Има и детска рокличка на Бърбери и обувчици за бъдещото му бебче Ето малко снимки:
  20. И на мен отначало ми хрумна, че В това семейство са пълни с изненади
  21. А коментарите отдолу са супер забавни. Сумати хора реват, че натиснали Бини по погрешка
  22. Процентите всъщност са 70 на около 30 и Хьон Бин е посъбрал малко в последния ден. Отначало имаха по- голяма разлика. Бях изненадана, че Джи Сонг дръпна толкова, като се има впредвид, че фенщината по Бини е доста голяма. Но на бялото не можеш да кажеш черно и Джи Сонг си води заслужено Йо Соб ми е най- безинтересната личност от всички, но на Перито много бих му се зарадвала. Обаче Шин Се Ги ми е най- наложителен в момента, защото е най- съществената част от любовния триъгълник. Честно казано братът може да е тайно влюбен, но реално не е никакъв съперник на главния. А сега като се замисля за чарта с връзките се предполагаше, че и братовчедът ще си падне по нея, но сигурно са се отказали от тая завръзка, че то време не остана за него Впрочем... А който иска да гласува в анкетата може да го направи тук . Става с кликане върху снимката на вашия избранник.
  23. Колкото повече се разплита историята, толкова по- интересно става. Драма драма, обаче каква... Добре, че епизодите са 20, че ако бяха 16 вече щеше да е свършило. В следващите два епизода сигурно ще се разкрие почти всичко е вече ще очаквам и поява на Шин Се Ги... нещо много се скриха тия личности и го оставиха човечеца сам да опъва каиша
×
×
  • Създай нов...