Jump to content

dimitrinali

Потребители
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 тофу

About dimitrinali

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday December 23

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Защо от линка само 2-ра серия може да се свали
 2. Споко, филмът що годе е интересен след половината. Ама долу - горе става. При толкова режисьори ние казваме ,, много баби хилаво бебе,,/извинявам се нямам клавиш за кавички/.
 3. Искам да питам, някой знае ли кой е баща му, защото много ми прилича на един мой любимец от по-старите артисти?
 4. Резюмето на филма ми напомня сюжета на "Атомния човек" на Любен Дилов баща. Когато я прочетох, трудно схващах хумора, който отнасяше действителността към жаргона на 50-те години на миналия век, а аз съм родена през 60-те на същия век. Въпреки всичко този роман си остава единствения любим роман от този жанр, който определено не е любимия ми жанр - аз съм консерва от където и да се погледна. Мисля, че ще гледам този филм с любопитство, надявам се да ми хареса, но ще видим.... Като преведат целия филм ще го гледам.
 5. Преди да съм гледала филма, се сетих за книгата на Любен Дилов баща - Атомния човек. Велика книга за любителите на фентъзито. Само дето няма да схванат хумора, при добро желание днешната младеж може да помоли дядо и баба да четат заедно с тях. Ще гледам филма, за да видя колко са откраднали от Дилов. Все пак Дилов е автор на един от законите за фантастиката или нещо такова, не съм любител на жанра и за това моля да ме извините за неточностите.
 6. Филмът се гледа или, заради любим актьор или, заради сладуро-сладникавата история. Логика и безсмислици в изобилие, но.... в края имаше нещо, което си струва да се помни. "Не пренебрегвай това, което имаш, заради това, което си загубил." - казва слепия брат. На места в сериала има и други ценни мисли, но това не го прави по-добър. Но е сладурски нежен, но за отчаяно влюбени е вреден - сценария граничи с фантасмагории отколкото с реалност.
 7. не стига, че във всички сериали покривките на масите са накриво и чепиците им са с един-два номера по-големи (сигурно за бързо събуване и обуване), но така и до 21 серия не оправиха яката на нащо момиче, когато е с европейски костюм
 8. Учудвам се, че няма обсъждане и отзиви. Струва си гледането. Проклетата ревност и нейното лечение.....
 9. Има някакви жалки опити да излязат от клишето, но не успяха да покажат характер в нито един персонаж - всички са мекотели. Доктора ме кефи от Какво става лисицо, Главната е добра, но много си е развалила физиономията. Общо взето става за гледане, докторчето има хубави очи и актьора е сладур. Струва ми се слаб сценарист - недоразвит добър сюжет, макар и клише.
 10. Дори не съм гледала секунда он сериала, но за комедия темата с пластичната хирургия е достойна. Друг е въпроса какво считат за комедия корейците, а съвсем друг въпрос е кое е грозно и кое не е.
 11. Къде да прочета истинската история за Чан Бого ?
 12. Сигурна съм, че всички хора - студенти, млади хора и завършващи ученици биха харесали такъв сериал(филм) - така те виждат себе си или себеподобните си отстрани - логично.., но като няма сюжет, де не речем случковост, сериала си е скучен за останалата аудитория. Ще го гледам, щото чакам някакъв превод или завършване на някои други сериали. Поводът да пиша е, че прочетох суперлативи, които не ме кефят, защото сериалът не ги дразни. Ако искате сериали, които не ви дразнят с аджуми, със властни сънбета и т.н. гледайте си американски и прочие продукции. Чарът на корейските сериали е в това, което у нас го няма - ценностна система. Не казвам, че одобрявам целия им списък от ценности, но у нас при тая слободия няма даже списък от ценности. Съжалявам ако съм оттегчила младите, но проблемът е техен - да се оправят в живот без ценности, ние старите така и така сме пътници - младите също, но по-късно. Сериалът определено е скучен - четири девойки - дали девойки скучаят на корейска тема до болка скучна - да си намеря мъж и работа, с която да плащам за гордостта си; или скучаят на българска тема как да си намеря мъж, с който да си оправя живота. Персонажите, които не се вписват в тая тема са изключението, което потнърждава правилото. Разбирам, че по-голямата част от аудиторията на този форум са ми деца, но моля да ми простят, че съм се набъркала с пристрастяването си към корейските сериали и, когато ми се "покатерят на ушите" да ги скастря. Знам, знам .... некава досадна бабка се обажда. Пожелавам ви на моята възраст, да не ви го казват. Обичам ви сладури, но този филм е напънала се планината и родила мишка. Пак се извинявам (ей, много корейска драма съм изгледала, че чак се изкривих) на младите и им пожелавам да не страдат много като станат студенти на квартира - животът е шарен.
 13. Проблемът на младите е, че не се сещат, че с всяка година станават все по-възрастни; праблемът на възрастните е, че не искат/ не могат да забравят как са станали възрастни, а инак все още считат себе си за млади. Филмът се препоръчва за младоци, но понеже те няма да го гледат, препоръчвам на по-големите млади да видят, да погледат колко смешна изглежда кризата на средната възраст. Забавно е.
×
×
 • Create New...