Jump to content

Sami

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sami

  • Рожден ден 10/17/1989

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Пловдив/Варна

Contact Methods

  • Skype
    slim_samir

Sami's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Sami

    Death Note (2006-2007)

    Страхнотно аниме!!! Днеска го до изгледах отне ми малко повече време от колкото предполагах (но в сесия съм трябва да се чете). Най- много от цялото аниме ми хареса L. Много гадно ми стана като умря , но и Ниа не беше зле . Свърши точно така като трябваше, вярно L трябваше да хване Кира, но ениуей . За мен това аниме е в Топа.
  2. И аз преди малко го изгледах и аз настръхвах докато гледах няколко пъти, въпреки че чета мангата и тоя епизод го чакам от много отдавна сякаш за пръв път го гледах. Направо ме разби Наруто. Мъдрец формата най-много му отива
  3. Така е филърите поне в Шипудена ни показват бижутата, но пък са ми малко скучни, за разлика от на Bleach там и филърите много кефят. Но пък филърите след търсенето на Саске до Шипуден си бяха пълна загуба на времето (след като разбрах, че нямат връзка с мангата), направо ме хвана яд че ги гледах защото и те не ми бяха много интересни. Иначе и аз си чакам новите епизодчета защото нямам търпение да видя Наруто срещу Пейн in motion and colors
  4. Sami

    Bleach (2004-2023)

    Ето го и другото любимо анимеее . Никакъв спомен нямам как се почнах да го гледам, но като почнах нямах спиране и това беше много лошо, защото бях в сесия тогава . И на мен тука любимците не мога да си изброя, много са, но Кемпачи ме кърти, много е луд. Иначе историята е много интересна и филър арките и те бяха много интересни (макар с зампактотата прекалиха). А за Улкиора аз лично в него добро не виждам, но ме кефи най-много от всички аранкари, и като си помисля на какво е способен направо нямам търпение за следващите епизоди.
  5. И при мен така се получи Първо се почна с наруто (изгледаха се всичките излезнали епизоди за около месец, шипудена не бях го почнал още), след което продължи с Bleach, и така премина в игралните филмчета. Джирая ми липсва много. Много ме радваха двамата като бяха с Наруто, но най-накрая и в анимето се пораздвижиха нещата, че с тия постоянни филъри ми изгубиха интереса (поне вече няма да пускат филъри с куюбитата щот ги показаха всичките). Надявам се да следващите филъри (дано няма повече де ) да са след битката развръзката с Пейн.
  6. is wasting his time :P

×
×
  • Създай нов...