Jump to content

tainax

Потребители
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 манджу

About tainax

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday October 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Някъде в пространството...

Recent Profile Visitors

478 profile views
 1. Пълно щастие няма...Твърде малко Сая, твърде много Eun Sum. Твърде много Сая, твърде малко Eun Sum. Равновесие му е майката...иначе , клониране...
 2. Лично аз с нетърпение очаквам 14 епизод. Не ме интересува какво ще кажат останалите. Обичам фентъзита, а и каста ми допада.
 3. Щастлива съм че има още " четящи" в тази държава. Не всички са забили очи в екрана на телефона и компютъра... Алилуя...Все още има бъдеще за нас като нация.
 4. Това не е една от главните роли, а е главния мъжки персонаж в книгата, а и във филма.
 5. Повече тук. Това е голям проект. Романът е много добро фентъзи. Надявам се сериалът да не претърпи фиаско, като първата екранизация. Честито на Даниел за главната роля. Екранна партньорка в ролята на Моарейн ще играе Розамунд Пайк. И още тук. Ето и видеото, което Хени е качил на страницата си на 5 септември.
 6. Ако може, редактирайте...Според мен "камелията".
 7. Надеждата умира витнаги последна И номера с "бременна съм" как ще го изработи Злобарката не зная. Тъпьо не спи с нея, обаче тя е "бременна". Надеждата е на път май не при нея... След толкова любов и съвместни нощи, май ще имаме надежда на друго място...
 8. Първият епизод от новият филм на Укито “Melting Me Softly” е вече факт. Да ни е честито.
 9. One Spring Night - още една запомняща се роля на самотен баща търсещ и отстояващ правото си на щастие и любов. Уникално екранно присъствие. Не си поплюва в играта с партньорките при любовните сцени. Толкова е естествен и истински. Изключителен актьор.
 10. Честито, младежът е излязъл от казармата на 17.07 и продължава напред.
 11. Дразни ме, че каката е ту с черна ту с кафява коса. Личи, са снимани на парче и сглобени.
×
×
 • Create New...