Jump to content

nikkita

Потребители
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikkita

  1. Нищо й няма на актрисата,съвсем прилична е! Но тази пролет много потенциални трупове в корейските драми,та чак депресията ме налегна.
  2. Между другото ,както в"Мечта за слава", героят на Ким Со Хьон,имаше баща певец,което е истина в действителния живот на актьора. Така тук, главния герой е от район,в който се отглеждат круши,както е и родния град на Со Хьон.
  3. Тази сценаристка прави доста измислени,но щастливи краища на драмите си! За първи път ще е ,ако има труп,но не знам при влошените симптоми на Хеин как ще го направят? И винаги дава след три години какво се случва,плюла си е в пазвата тези три години!
  4. Тази драма,трябваше да е12 епизода,какво толкова ще дават още 4 епизода?А и вече всичко щеше да е свършило. Иначе Ким Со Хун и Ким Джи Вон са радост за окото,но толкова много сълзи ми дойдоха в повече.
  5. Много хубав девети епизод! Природата си е природа,свежест лъха отвсякъде! Само не разбирам двамата главни ,кога ще си признаят чувствата? Да не излезе накрая,че Ън Сон обича повече Хе Ин
  6. Разкошен актьор и много красив мъж. Имам само един проблем,заради партньорките му не мога да довърша нито един негов сериал до края. По точно изглеждам 3-4 епизода и после края.Прекалено доминиращи актриси му избират. Единствено сега,Ким Джи Вон не ме дразни,може би защото гледам сериите два пъти седмично с почивка от пет дена. Ако може да му дават повече монолози,за да се любувам на сладката му физиономия. Сега ще се пробвам с драмата,където си партнира Ча Сонг Уон.
  7. Аз останах доволна.Обожавам Шин Хье!
  8. Сериала го изгледах,заради До Кунгсо и Ли Се Хе! Не е кой знае какво,но на мен ми беше интересно!
  9. Бог да я прости! Светлина по пътя й!
  10. С голямо усилие го докарах до 10-ти епизод този сериал.Сега чакам да ми дойде музата за клишета,за да гледам 11-ти и 12-ти.
  11. Този път ще послушам dido100 и няма да си причиня още едно недоразумение.Джентълмена и лейдито го изтърпях само заради актьорите.
  12. Голям зор докато ги съберат двамата главни герои.Аз гледах само заради тях и децата.Иначе си струва да се гледа до 16 ти епизод и последният.В останалото време водеща роля имаше секретар Чо,а мен това ме вбесяваше.Колкото и добре да играеше актрисата ,до края си ми остана противна!
  13. Аз гледах само заради тях,но сега като Дан Дан я няма не знам как ще изтърпя.
  14. Аз го гледам все още,въпреки,че психически ме изтощава.Следя туитъра на сериала и преобладава мнението,че ще гледат последните пет минути на 52 -ри епизод.Там има шпиони на снимачната площадка и новините са много лоши за главните герои.
  15. Аз бях до 28-ми епизод.Трябваше да послушам dido100 и въобще да не го бях почвала.Няма никаква любов между джентълмена и младата лейди.Всъщност главната героиня е секретар Чо и съм убедена,че Който чака да се съберат повече серии и да го почва, въобще да не си прави труда,само ще си образува излишни нерви.
  16. За съжаление ще се съглася с dido100!Прекалено много ругателства и скубане от страна на аджумите в сериала.Сценаристите превърнаха двамата главни герои,заради които гледам драмата,в пълни идиоти.Бях почти пред отказване от това безумие,но Слава Богу авторите се задоволиха с 10 епизода гадости над зрителите.Продължавам да гледам само заради Хен У,Ли Се Хи и децата.
  17. Тъкмо щях да се отказвам да гледам тази типична сапунка след 25-ти епизод и о,чудо
  18. Толкова хармонична главна двойка,а ги дават толкова малко-само в началото и края.От аджуми и пържени пилета не може човек да им се порадва.
  19. Страхотно веселие в 22-ри епизод- Дано има подобни серии до Коледа,че трудно се изтрайва с тази амнезия.
  20. Този сериал трябваше да се нарича "Секретар Чо и джентълмена", само техните срещи дават в последните 3 серии.Разбирам,че Пак Ха На е по-опитна актриса,но това е прекалено.Превърнаха
  21. Така се зарибих по този сериал,че дори след конската доза със секретар Чо в 18-ти епизод все още ми се гледа.Само не знам
  22. Прекрасна новина!Да им е честито и на двамата!Дано Бог ги дари със здраво детенце,много щастие и любов!
  23. Ох,така като направят,dido100 ще излезе прав.Гледах превюто за 17 епизод ,а там Засега продължавам да гледам,но ако интригантките вземат връх за дълго време, ще прескоча направо на последния епизод ,както правя с китайските драми.
  24. dido100 защо да сме си загубили здравия разум ,всеки намира различен начин да се разтоварва. Знам,че в действителността такива неща не се случват,но точно това ми харесва в тази драма,че интригантите засега си получават заслуженото. Не харесвам трилъри и исторически драми,а корейците в последно време само такива снимат,предпочитам романтични комедии,за да не мисля за проблемите си в ежедневието. Между другото,това е мнение на интернет-потребители,иначе всяка събота и неделя близо 5 милиона корейци гледат драмата.
  25. Разбира се,че не е за Оскар,все пак е сапунка.Даже е класиран сред 10-те най лоши драми за 2021 година от корейските интернет-потребители.Но на мен засега ми допада заради главните герои и децата.
×
×
  • Създай нов...