Jump to content

nikkita

Потребители
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 тофу

About nikkita

 • Rank
  Млад герой
 1. След dido100 няма какво да добавя. Това ми харесва в сериала,че в края на всеки епизод се крие по някаква изненада и те кара да очакваш следващия с нетърпение.
 2. И аз останах изненадана от решителността на ДК,
 3. Да му имам тъпите планове на дядото!Превютата определено подвеждат. Това ми е първата реакция след изгледания 29 епизод.
 4. Според мен ще" свият сърмите "на ДК.
 5. jira,изгледай 28-ми епизод,много е интересен!
 6. Определено Аз лично се дразня,че сценаристката толерира постъпките на Джи Су,но съдейки по рейтингите в Корея това се харесва на телевизионните зрители.
 7. Боже мой,какъв 26-ти епизод само!Три пъти го изгледах и особено края ме остави без дъх.Прекрасна игра на всички актьори и най-вече на ШХС и ПШХ.Ние се надяваме главните герои да се съберат,ама къде ти,още сме в средата на сериала,а изглежда интересното тепърва предстои! Аз съм до 24 -ти епизод с превод на руски и разбрах,че
 8. Джи Су,чиято и дъщеря да се окаже,нейната все е наред. Мен ме интересуват Джи Ан и ДК,също така Джи Хо и малката сестра на ДК. Джи Те и съпругата му,и кафеджийката и пекаря са ми малко скучни,но актьорите са приятни и компенсират това.Въобще целия каст е много добър и радват окото.
 9. Aretka,едва ли ще го преведат! За разлика от аджумите в Корея,на мен историята около Ън Сок изобщо не ми е интересна,но ми направи впечатление,че
 10. Май, трябва да правя коментари след преведени серии. Днес излезе превода на руски и на 22 епизод. Изглежда историята на Джи Су и нейното приобщаване към богатото семейство ще измести историята на Джи Ан и ДК.Въобще около нея витае една положителна енергия,че нямам никакви съмнения за нейното прекрасно бъдеще,не така стоят нещата с Джи Ан.Сценаристката я вкара в такова блато,че самата още не е наясно как ще я измъкне от него.Даже си мисля,че ролята на Джи Су може да стане водеща? За 23 -ти епизод нищо интересно,освен това,че
 11. И аз започнах сериала заради ПШХ и в началото,съдейки по образа му,си мислех,че ще гледам комедия. Между другото,излязло е превюто за 23 епизод.
 12. Uee правилно е преценила,че не може да се справи с ролята на Джи Ан.Нейният образ е неблагодарен и сложен.Сценаристката още в началото я прати да рови в кофите за боклук,беше готова да бърше задниците на шефовете си, за да получи работа и отиде при новите си родители заради пари,също така я докара до самоубийство.Аз да си призная,гледах сериала до момента в пети епизод,когато Аз гледам предимно романтични комедии и 50 серийните саги ги издържам 10 епизода и финала,ако ми хареса се връщам обратно,но досега не се е случвало подобно нещо.Единствено "Странният баща" го изгледах целия и аз не знам защо? След известно време, прочетох един коментар за играта на Шин Хе Сон в 13 епизод и реших да погледна серията и останах удивена.Гледала съм сериали от цял свят,но никой не е успял така да ме трогне и тогава реших да се върна назад,очарована от играта на прекрасната актриса. В момента гледам сериите отначало и виждам,че от самото начало сюжета се върти около изчезването и намирането на Ън Сок,а аз си мислех,че драмата е за живота на Джи Ан,до такава степен тя беше покорила сърцето ми. Сега пак съм на кръстопът,дали да продължа да гледам,а и не се знае дали рускините ще продължат да превеждат,прекалено тежка им се видя тази драма, и те като мен са свикнали да гледат сладникави романтични комедии,но определено ми се иска да видя как Шин Хе Сон ще се справи с амнезията и взаимоотношенията със Сону Хук ,ДК и Джи Су.
×
×
 • Create New...