Jump to content

nikkita

Потребители
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nikkita

nikkita's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

80

Обществена Репутация

  1. Аз останах доволна.Обожавам Шин Хье!
  2. Сериала го изгледах,заради До Кунгсо и Ли Се Хе! Не е кой знае какво,но на мен ми беше интересно!
  3. Бог да я прости! Светлина по пътя й!
  4. С голямо усилие го докарах до 10-ти епизод този сериал.Сега чакам да ми дойде музата за клишета,за да гледам 11-ти и 12-ти.
  5. Този път ще послушам dido100 и няма да си причиня още едно недоразумение.Джентълмена и лейдито го изтърпях само заради актьорите.
  6. Голям зор докато ги съберат двамата главни герои.Аз гледах само заради тях и децата.Иначе си струва да се гледа до 16 ти епизод и последният.В останалото време водеща роля имаше секретар Чо,а мен това ме вбесяваше.Колкото и добре да играеше актрисата ,до края си ми остана противна!
  7. Аз гледах само заради тях,но сега като Дан Дан я няма не знам как ще изтърпя.
  8. Аз го гледам все още,въпреки,че психически ме изтощава.Следя туитъра на сериала и преобладава мнението,че ще гледат последните пет минути на 52 -ри епизод.Там има шпиони на снимачната площадка и новините са много лоши за главните герои.
  9. Аз бях до 28-ми епизод.Трябваше да послушам dido100 и въобще да не го бях почвала.Няма никаква любов между джентълмена и младата лейди.Всъщност главната героиня е секретар Чо и съм убедена,че Който чака да се съберат повече серии и да го почва, въобще да не си прави труда,само ще си образува излишни нерви.
  10. За съжаление ще се съглася с dido100!Прекалено много ругателства и скубане от страна на аджумите в сериала.Сценаристите превърнаха двамата главни герои,заради които гледам драмата,в пълни идиоти.Бях почти пред отказване от това безумие,но Слава Богу авторите се задоволиха с 10 епизода гадости над зрителите.Продължавам да гледам само заради Хен У,Ли Се Хи и децата.
  11. Тъкмо щях да се отказвам да гледам тази типична сапунка след 25-ти епизод и о,чудо
  12. Толкова хармонична главна двойка,а ги дават толкова малко-само в началото и края.От аджуми и пържени пилета не може човек да им се порадва.
  13. Страхотно веселие в 22-ри епизод- Дано има подобни серии до Коледа,че трудно се изтрайва с тази амнезия.
  14. Този сериал трябваше да се нарича "Секретар Чо и джентълмена", само техните срещи дават в последните 3 серии.Разбирам,че Пак Ха На е по-опитна актриса,но това е прекалено.Превърнаха
  15. Така се зарибих по този сериал,че дори след конската доза със секретар Чо в 18-ти епизод все още ми се гледа.Само не знам
×
×
  • Създай нов...