Jump to content

Gardeniq

Потребители
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Gardeniq

 1. Искам да се извиня на всички, които очакваха превода на този сериал, но няма да мога да го довърша (нямам никакво време). Превода е готов до 20 епизод вкл, ако има желаещи да го довършат да ми пишат на скайп (velina.koki) да изпратя имената и текстовете на песните. Сериала наистина е хубав, ще се радвам много ако някой се заеме с останалите 10 епизода.

 2. И аз харесвам много сериала и особено страхотната игра на Парк Йонг Ха. Много жалко, че такъв талант си отиде толкова рано. Да чакаме ли скоро субтитри, при руснацити превода е почти към края, но предпочитам да го гледам на български. Поздравявам всички почитатели на актьора и екипа преводачи с хитовото му парче "Не си отивай".

   

 3. Разбира се, че ще го довърша, вече съм го преполовила, започнахме да го качваме в Мастерс, на който не му се чака телевизията може да го гледа от там. Сериала наистина си заслужава отделеното време, радвам се много за избора на Диема. А Румене, разбираш какво иска да каже Люси, нали? Как никой до сега не писа в темата за този сериал, при положение, че се знае, че се превежда. Сякаш си го превеждаме и редактираме ей така за себе си.

 4. Пиша, преди да съм довършила сериала, преполових го и до тук ми харесва много. Нататък незнам, но искам да поздравя преводачите и редакторите, справили са се блестящо. :kiss2:

 5. 871439.jpg

   

  황금신부 / Hwang-keum Sin-bu / Golden Bride

  Жанр: романтичен

  Епизоди: 64

  Канал: SBS

  Период на излъчване: 23 юни 2007 - 3 февруари 2008

  Излъчване: събота и неделя 20:45

   

  В ролите:

  Lee Young Ah като Nguyen Jin Joo

  Song Chang Ui като Kang Jun Woo

  Choi Yeo Jin като Ok Ji Young

  Song Jong Ho като Kim Young Min

  Kim Hee Chul като Kim Young Soo

  Han Yeo Woon като Kang Sae Mi

  Kim Mi Sook катоJung Han Sook

  Kang Shin Il като Kang Woo Nam

  Hong Eun Hee като Kang Won Mi

  Kim Kyung Sik като Heo Dong Gu

  Kyun Mi Ri катоYang Ok Kyung

  Im Chae Moo като Kim Sang Il / Richard Kim

  Park Mi Sun като Kang Koon Ja

  Jung Hye Sun като Heo Bok Rye

  Kim Ji Young като Meng Man Duk

  Kwon Hae Hyo като Cha Byuk Soo

  Kim Woong като Yeon Gi

  Gong Hyun Joo като Im Kyung

  Joo Ho като Young Soo's friend

  Jung Han Hun катоJin Joo's boss

  Dan Ji като Sae Mi's friend

  Сюжет:

  Корeйката Хан Сук, заедно със сестра си, отива във Виетнам да намери жена за сина си Джон У, който е болен. Не намира достойна кандидатка и решава да се върне обратно. Но служителката на брачна агенция, Чин Джу, я моли да я вземе със себе си и тя да се омъжи за сина ѝ. Майката не е впечатлена от факта, че Чин Джу не e чистокръвна виетнамка. А Чин Джу се надява да намери в Корея баща си, който я е изоставил преди 20 години. Месец по-късно Чин Джу за първи път се среща със своя годеник Джон У на собствената си сватба и се влюбва в него. Но Джон У предупреждава Чин Джу, че никога повече няма да обича. Тя моли Джон У да се оженят за две години, докато получи зелена карта. Джон У е съгласен, но при едно условие: те никога да не се обичат...

   

  :essub:

   

  БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

  СВАЛЯНЕ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

  СВАЛЯНЕ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

  ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

  СВАЛЯНЕ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

  СВАЛЯНЕ С РУСКИ СУБТИТРИ

 6. insoondabannernw3.jpg

   

   

  Форумна тема.

   

  Преводач: Gardeniq

  Превод от английски на 14,15 и 16: Blue_Moon

  Редактор: Darsi71

   

   

   

   

   

  В училище, Park In Soon е изключително комуникативно и отворено момиче с обещаващо бъдеще, че си спечелва любовта и разположението на другите. Но след трагичен случай на смърта на ученичка , е обвинена в убийство и изтърпява наказание лишаване от свобода. Тогава разбира, че хората я изоставят. Тя се затваря в себе си, криейки се от света под тъмни очила и избягва мнението на минувачите. Независимо от това, не се отказва. Таяйки надежда да намери щастие, се опитва да започне от нулата, но не може да живее пълноценен живот, заради миналото си. Въпреки подкрепата на един учител, всеки ден все повече и повече започва да губи сърцето си. Скоро решава, че живота не си струва да се живее и се опитва да се самоубие като скочи под влак. Тази стъпка не се реализира обаче, защото се появява Sang Woo, приятел от детството, който се премества в Канада преди злополуката с това момиче. В резултат на проучвания,тя скоро намира майка си - известна актриса, която я е изоставила след смъртта на съпруга си. Ще може ли скоро да започне нов живат и да намери пътя към щастието?

   

  Започвам превода на филма.

 7. Здравейте на всички и от мен. За тези, които не ме познават, казвам се Велина и живея в Плевен.

  Имам син на 10 години. В момента не работя и съм се отдала напълно на азиатското кино, най-вече

  на корейските сериали. Запалих се преди две години, като започнах с Чумонг.

  Друго за мен - обожавам цветята, в къщи е джунгла.

  За сега толкова, целувам ви всички .

 8. Почти съм на края на сериала. Ако се чудите дали да го гледате- недейте. Страхотна, ама невероятна актьорска игра..Драмата в някои серийки идва в повечко , направо си изплакваш очите, но за сметка на това пък нещата се обръщат на 180 градуса.... Независимо от перипетиите, от нещастията, от редуването на богатство , бедност и власт през годините, в сериала има красота, мъдрост, мистерия, приказност и....много любов.

  • Like 1
×
×
 • Create New...