Jump to content

Gardeniq

Потребители
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Gardeniq

  1. преди 32 минути, felicyti написа:

    Като гледам в замунда се качват епизодите от май месец тази година, по 4-6 епизода, един път в седмицата (неделя). Преееедполагам утре ще излезе следващата порция субтитри. 

    Благодаря ви!

  2. На 8.08.2021 г. at 7:43, Gardeniq написа:

    Огромни благодарности!

    Извинявай, че тук задавам въпроса, но знаеш ли нещо за превода на този сериал? В замунда са качени до 78 еп. Откъде мога да намеря всички субтитри? Предварително благодаря!

     

  3. преди 4 минути, mrnkaloto написа:

    Доколкото си спомням, толкова ми дадоха навремето, толкова съм качила, за следващите нататък не знам и мисля, че никога не съм ги имала, може би да питаш @sabrina1 Освен, който ги е качвал навремето из тракерите, ако ги пази. Все пак ще потърся из старите хардове

    Благодаря, ще чакам, ако някой ги пази. 

     

  4. На 8.05.2021 г. at 18:53, desini написа:

    Не разбрах какъв е проблема. Сериите при руснаците съвпадат с българските субтитри. 20 серии от 1 час са 40 по 30 минути, но сляти по 2 в един файл. 

    Да, така и направих, благодаря. Сериала е страхотен. Очаквано... изключително добра актьорска игра!

  5. Искам да се извиня на всички, които очакваха превода на този сериал, но няма да мога да го довърша (нямам никакво време). Превода е готов до 20 епизод вкл, ако има желаещи да го довършат да ми пишат на скайп (velina.koki) да изпратя имената и текстовете на песните. Сериала наистина е хубав, ще се радвам много ако някой се заеме с останалите 10 епизода.

  6. И аз харесвам много сериала и особено страхотната игра на Парк Йонг Ха. Много жалко, че такъв талант си отиде толкова рано. Да чакаме ли скоро субтитри, при руснацити превода е почти към края, но предпочитам да го гледам на български. Поздравявам всички почитатели на актьора и екипа преводачи с хитовото му парче "Не си отивай".

     

×
×
  • Създай нов...