Jump to content

maira

Покровители
  • Мнения

    1347
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    37

maira last won the day on Март 15 2020

maira had the most liked content!

8 Последователи

Относно maira

  • Рожден ден 10/11/1978

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София
  • Любими сериали
    Yokai Ningen Bem, Sugarless, Kazoku Game, Yamada kun to 7 nin no Majo, Last Cinderella,
  • Любими филми
    Yokai Ningen Bem :), BECK, The Shonen Merikensack, Crows Zero 1,2,

Последни посетители

6359 профилни разглеждания

maira's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.4k

Обществена Репутация

  1. Че свършва, когато един от героите "виси над пропаст от скалата" - т.е. среща последствия от своите действия, но серията спира преди решението им. Не се знае има ли решение, жив ли е, или не, и пр.
  2. И аз съм фен! А и сезонът свърши със ужасен клифхенгър. ...
  3. Той играе Джунки, синът и е много добър в ролята си. Колко трябва дечко, колкото трябва - кисел тийн и отвреме на време - истински смело и добро момче. Като образ може и да не е най-героичния, но като актьор е чуден. Във всеки случай сериалът е много актуален и пипнат, има безкрайно внимание към другите, както си е редно за японци, обаче и много реалистични отношения.
  4. Във всеки случай е много мило и светло - по японски, сериалче. Благодаря за субтитрите!
  5. Това е от тези истории за работещи хора, които мног обичам. Готини необикновени герои, казуси от живота и настроение.
  6. И на мен филмът много ми хареса, чуден е. Не знам накъде ше кривне втората част, но дотук е приказка.
  7. Аз пак се омагьосах да гледам Амами Юки, каквото и да прави. Страхотни очи има...
  8. Наистина е много сладко сериалче. Хем много японско хем показва че и те се развиват. А сериите са задължителни ако се занимашваш с архитектура, строителство или дизайн...
  9. maira

    ANIMALS (2022)

    Ехаа, ужасно е сладко и ново. Супер!
  10. Отварям снощи хладилника и като видях как потрепва желираната торта, и викам: - Не се плаши! За вода отворих.. *** Първа среща. Тя: "Най-важното е да не разбере, че имам деца" Той: - Да поръчаме десерт? Тя: - Ако искаш десерт, първо си изяш основното! *** Само жена раждала по естествен път може да разбере как се чувства мъж с настинка! *** +18+
  11. Боговете на съвремието: На изобретателността - Идей На дълголетието - Пенсий На случайността - Ситуаций На грамотността - Пунктуаций На модата - Конфекций На кулинарията - Ванилий На възможностите - Опций На географията - Позиций На интелекта - Простотий На медицината - Инжекций На архитектурата - Стай На банковото дело - Операций На съдружието - Акций На финансите - Инвестиций На диалогичността - Конфронтаций На тъмните сили - Канализаций На технологиите - Дигитализаций На икономиката - Продукций ---- "Кривото дърво си живее живота. Правото го превръщат в дъски." - китайска поговорка ---- Пияна жена се прибира у тях и веднага вдига скандал: - Виж го бе, простак. Аз го търся из всички кръчми, а тоя ми седи в кухнята и най-спокойно си мие чинии... ---- - Жена, що шишето с ракия е наполовина празно ?!? - Щото си песимист, затуй.
  12. maira

    XxxHolic (2022)

    Мхм... Камики е чудесен, Коу Шибасаки - уникална. Историята обаче нещо пак е пипана и не съвсем добре заснета... Според мен.
  13. От мен сърдечни благодарности!
  14. Mr Inbetween - австралийски, ама брутален сериал... 30 минути сериите, ама... Не, наистина, няма просто описание.
×
×
  • Създай нов...