Jump to content

brambram

Потребители
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно brambram

Последни посетители

546 профилни разглеждания

brambram's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Току-що изгледах последните две серии. И тъкмо се чудих дали съм само аз( но четейки ви, се успокоих,че не съм) защото докато ги гледах единственото което си мислих е :"А аз тази глупост защо всъщност я гледам?". Тръгна добре. Актьорската игра в началото не ме дразнеше. Но в последните серии вече всичко беше някак не на място. Напълно прецакаха нещата.
  2. Почнах го с намерението да го зарежа, ако стане прекалено интрижен и вероятно наистина щях да го зарежа, не обичам емоционално натоварващи драми, но музиката някак... през цялото време подсказва, че нещата не са толкова сериозни колкото изглеждат и засега, до 4та серия, ме забавлява. Не знам как ще е по-нататък.
  3. Почитател съм на Каме и го чаках с нетърпение, но след първа серия директно го дропнах. Не е по моя вкус направена, не знам как изтърпях и първа серия, тоооолкова скучно ми беше.
  4. Някой да знае кога приблизителното излиза ДВД-то на Kinkyori renai, филма? Или просто още не обявено, затова не го намирам...
  5. Сериалът е много готин. Първият, в който Уолъс участва и като продуцент. От екипа разказват, че много ги е глезил по време на снимките. Тан Йен е приела да участва, защото са стари приятели (снимали са се заедно в друг сериал преди това, "Легендата за свещения меч 3" май трябва да е на български, също приятен). Накратко, горещо препоръчвам.
  6. Гледала съм го. Уникално сапунен е. Просто комично сапунен. Двамата главни герои някак изобщо не ми станаха симпатични. Героят на Уолъс Хуо обаче стои страшно добре на екран. Той неслучайно точно с този сериал пробива. Като цяло заради този герои а и за да се посмее на сапунката човек, си заслужава при свободно време да се изгледа.
  7. Изгледах само няколко епизода, но ми се догледа нещо съвременно и спрях. Доколкото знам, като излезе сериалът доста се шумя. Романът е популярен в Китай, периодично има екранизации на този сюжет. Ю Джън (той е и сценарист) обаче е направил някой доста драматични промени в сюжета. Доколкото знам Уолъс откровено е отказал да играе някои от сцените, така, както ги е искал режисьорът. След края на излъчването феновете се подиграваха на Ю Джън заради глупавите промени, които е правил, имаше кампания по едно време, май искаха при второ излъчване да сменят финала, защото първоначалния на Ю Джън бил уникално глупав и зрителите протестирали. Доколкото си спомням тогава гледах и клипчета, направени от фенове, в който герои от различни сериали се събират възмутени и тръгват да преследват Ю Джън, бяха уникално забавни, смяла съм се с глас.
  8. brambram

    SHARK (2014)

    Следя го, май съм до пета серия, но нещо не ме грабва, идва ми безличен. Може би е въпрос на настроение. Или ме дразни клишето, което вече започна да се случва. Или просто в последно време прекалявам с японските сериали и това вече си казва думата. Ще го изгледам, Мацумура Хокуто беше първото джони, които ми направи впечатление в първия японски сериал, който гледах, "Бакалея", а и другите ми допадат, но в общи линии, следя го от уважение към актьорите.
  9. В началото ми допадаше, после нещо ме разочарова. Като цяло не е лош, но какви бяха тези сълзи, тези чудесии и по 10 минути в кадър просто как някой реве, а и те големи ревльовци излязоха всичките. Към края като започнеше някой си мислих "Айде пак...". За нелогичните моменти няма какво да говоря, но един откровено чудовищно ме подразни. Да, като цяло "драматизмът" ми дойде в повече. Можели са да я направят и по-добре, според мен.
  10. До четвърта серия съм. Засега ми харесва, върви добре, но нямам някакви особени впечатления.
  11. Изгледах го. Като цяло ми хареса. Весело сериалче, без да е нещо особено.
  12. Никой освен мен явно не го следи, или поне няма желание да пише. От нещата, които следя този сезон, като че ли това е сериалът, който ми допада най-много. До пета серия съм. Добър и смислен екшън. Особено ми харесва концепцията за ръката, която защитава, както и желанието всички да излязат живи от ситуацията. Главният герои ми идва малко лигаво на моменти, но се търпи, не дразни. Героят на Го Аяно стои много добре на екран. Създава усещане за силен самоконтрол и има стоманено излъчване. А като се появи с палто и костюм, е много kakkoii. Май към четвърта или пета серия пак се появи този прекалено особен за моя стандарт поздрав. По нашите стандарти всъщност си е направо вулгарен. Ако някой тук си позволи да го направи на дете, вероятно ще бъде обвинен в педофилия. Но за тях явно си е нещо нормално... особено между мъже. Засега е това.
×
×
  • Създай нов...