Jump to content

Kaya

Екип Субтитри
 • Posts

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Kaya

 1. Пробвайте от тук. Относно видеото, препоръчвам ви да влезете в сайта на групата и да следвате линковете. Пише, че са обновени.
 2. Café Minamdang КАФЕ МИНАМДАНГ Minamdang: Case Note (미남당-사건수첩) Държава: Южна Корея Жанр: Комедия. Мистерия Епизоди: 18 Превод: Kaya Прогрес:
 3. Kaya

  MCND

  Top gang, Hey You Galaxy, Play Pungak Not Over
 4. Kaya

  MCND

  Медено маслен чипс - насладете му се.
 5. Kaya

  MCND

  Ice age, Crush, Juice, Moving. Енергия на максимум.
 6. Kaya

  MCND

  Още едно видео от концерта в Лондон - включва демонстрация на специални таланти и една добре позната песничка на феновете на MCND. Може да започнете да си тананикате “На, на, на”
 7. Kaya

  MCND

  Прясно, прясно от първото европейско турне на момчетата. Имах късмет да се сдобия с ВИП билетче за Лондонския им концерт и ще споделя любителско видео направено от сестра ми. Ще има и още, но като се прибера вкъщи.
 8. От всички специални епизоди, които наизлязоха, има преведени само два - “Хищникът”. Някъде след 10 епизод беше излъчен първият специален епизод, с който не можах да се сдобия веднага и затова не го преведох. След 15 епизод излъчиха въпросните два, които са с български субтитри и това, което ги прави специални, е, че донякъде подреждат хронологически цялата история ( до 15 епизод). След финалния 20 епизод се появиха още два специални( spin-off), които не са преведени на български и няма и да бъдат. В единия отново се предъвква историята, която така или иначе изгледахме, а другият е интервю с актьорите, изпълнили главните роли. Да не говорим, че пуснаха и някакъв “Mouse - the Movie “, който е толкова объркан, че само тези, които са гледали сериала биха разбрали за какво иде реч. Така че от един филм и 5 специални епизоди има преведени 2, които са качени онлайн.
 9. Втора част от специалното издание "Хищникът" и епизод 16 - и
 10. Епизод 15 и първа част на специалното издание “Хищникът” - и
 11. @asha @bealonenomore @snowmoon Благодаря на всички за пожеланията, с които превърнахте деня ми в истински празник. Един поздрав и от мен за добро настроение
 12. Епизоди 9 и 10 - тук и тук.
 13. Хич няма да сме бързи. Сериалът е много засукан. Сценаристът и режисьорът правят успешни опити да ни объркат достатъчно, така че да не можем да си проявим детективските способности. Като допълнение, понеже корейски не знам, превеждам от английските субтитри, а дали те са точно преведени?! Доста реплики могат да се преведат двузначно, а кой превод ще е правилния?! Затова оглеждаме всяка реплика под лупа, за да не допуснем някоя неточност, с която да поведем “разследването” в грешна посока. Ето защо предварително молим за търпение и за разбирането ви, ако с напредване на сериала се наложи корекция на вече преведени и качени епизоди, за което ще бъдете уведомени своевременно. Благодарим за интереса.
 14. Започваме с качването на преведените и редактирани епизоди. Епизод 1 и 2 може да намерите тук и тук. Приятно гледане.
 15. Version (Complete)+SP

  11,341 downloads

  Превод: Kaya Редакция: helyg За версии: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 16. Mouse ПЛЪХ Mouse (마우스) Държава: Южна Корея Жанр: Съспенс, Екшън, Детективски, Трилър Епизоди: 20 Превод: Kaya Редакция: helyg Изтегляне с - Онлайн с -
×
×
 • Create New...