Jump to content

Kaya

Екип Субтитри
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Kaya

 1. В случай, че някой се нуждае от линк към епизод 16. Тук и тук.
 2. Предпоследен епизод 15 - тук и тук.
 3. Макар и бавничко, но се приближаваме към финала. Ето и епизод 12 - тук и тук.
 4. Епизод 11 - тук и тук. Приятно гледане
 5. Понеже никой нищо не пише, реших да кажа, че и аз го гледам. Няма да правя анализи, само да вметна, че съм изключително впечатлена от изпълнението на Пак Сонг Хун, в ролята на истинския психопат. На десктопа съм си сложила снимка с кадър от някой си епизод, за да му се любувам. Иначе, хареса ми напрежението, което не се загуби до последния епизод. Бих го изгледала още веднъж. (Не, че имам друг избор)
 6. Време е за епизод 9 - тук и тук.
 7. Хайде и епизод 8 - тук и тук
 8. Поредният епизод 7 - тук и тук.
 9. Тук и тук може да намерите епизод 5.
 10. Епизод 3 можете да свалите от тук и тук.
 11. 1 епизод е качен тук и тук.
 12. Version Complete

  5,083 downloads

  Превод: Kaya За версиите: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 13. Включих се, естествено. Както се казва :”Капка по капка - вир става”. Не съм от хората, които се включват във всяка кауза с набиране на средства (никой не намира парите си под възглавницата), но в този случай няма как да остана безучастна. Това е мястото ми за бягство от стреса ( модерна думичка, а?), от проблемите... Това е мястото ми за разтуха, забавление... Това е мястото, което приемам за втори дом. Благодаря, че ви има.
 14. Psychopath Diary (2019-2020) Страна: Южна Koрея Заглавие на български: Дневникът на психопата Жанр: трилър, криминален, комедия Епизоди: 16 ФОРУМНА ТЕМА Превод; Kaya Редакция: helyg
 15. Кратко разяснение на въпроса - защо главната ни в клин, ни в ръкав зададе въпрос защо Донг Чан се държи като нейноТО гадже. В първи епизод, докато Ми Ран и гаджето й по онова време бяха в полицейския участък, той я държеше за ръцете и се опитваше да я убеди, че заедно могат да преодолеят всички трудности. В епизода след размразяването, когато Донг Чан хвана Ми Ран за ръцете и издекламира същата реплика, спомените за поведението на невярната половинка нахлуха с пълна сила и сълзите от сериозния рев бяха последвани от въпроса - защо се държи като гаджето й. Обяснението получи ли се? Всъщност, много ми беше трудно да преведа специфичните обръщения в корейския. През по-голямата част от времето, героите си говорят на “Вие”. В случая - Донг Чан и Ми Ран си говореха точно в такава “уважителна” форма. Ни в клин, ни в ръкав, той започна да се обръща към нея фамилиарно, тоест на “ Ти”. При положение, че вече им слагах репликите в устата в неформална реч, нямаше как да напиша “ Защо ми говорите на “Ти”?” което беше въпросът на корейски. Затова възползвайки се от рева, взех решение да променя репликата с нещо друго. Признавам си,че правих подобни неща и в други сцени. Например, в столовата на университета, когато Ми Ран обядваше с новите си доста по-млади колеги и се опита да яде спагети карбонара. Пак се наложи да правя леки съчинения, за да се измъкна от ситуация, която не е присъща за българския език. Та, такива ми ти работи, значи. Ако някой иска да пита нещо, което не му е станало ясно - насреща съм. Благодаря. P. S. Май не беше много кратко. Сори
 16. Финалният епизод 16 тук и тук. Благодаря на всички, които се разтопяваха заедно с героите до самия край на сериала. Благодаря на всички, които тепърва смятат да го направят. Приятно гледане и до нови срещи. (Чанг Ук обмисля главната роля в следващ сериал. Пу за мен! Заплювам си го отсега, нищо че не е ясно дали наистина ще направят сериала и дали точно Уки ще е в главната роля. )
 17. Разтопете се с епизод 15 тук и тук. P.S. Разбрах какво е станало с бившия на Донг Джу.
 18. Аз бих препоръчала друго. Ако някой се чуди дали да гледа - да опита. Как иначе може да каже дали е загуба на време или не. Хората са различни и вкусовете са различни. На мен, например, може да не ми харесва “Вагабонт”, други чакат всеки следващ епизод с нетърпение. Някои сериали ме докарват до заспиване, в буквалния смисъл, но същите тези сериали карат други зрители да будуват пред екрана и да си повтарят : “ Последно и заспивам, че съм на работа утре”. Този сериал ми харесва. Това е пристрастното мнение на човек, “загубил” времето си, за да може сериалът да достигне до хората, които предпочитат да гледат с български субтитри. Затова - опитайте. Пък, ако не ви харесва - здраве да е. Сериали - с лопата да ги ринеш.
 19. Питам аз, какво стана с бившия съпруг на Донг Джу. Вижте и вие - тук или тук. Ако някой разбере, моля да ми каже.
×
×
 • Create New...