Jump to content

Kaya

Екип Субтитри
 • Posts

  283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Kaya last won the day on March 19

Kaya had the most liked content!

2 Followers

About Kaya

 • Birthday 05/29/2020

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  В града на куфарите ;)

Recent Profile Visitors

1,498 profile views

Kaya's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

1.2k

Reputation

 1. Епизод 16, с което слагаме край на превода на "Триумф". и Благодаря на всички, които предпочетоха да изчакат, за да гледат сериала с български субтитри. Благодаря на човека, който както винаги остана в сянка, но ми оказа огромна помощ и отново ми доказа, че мога да разчитам на него. @helyg, благодаря! Пожелавам на всички приятно гледане. Очаквам впечатленията ви от сериала във
 2. Втората част вече излезе, ще започна превода веднага, но учтиво моля за търпение и разбиране от ваша страна относно скоростта, с която ще го правя. Благодаря предварително.
 3. То как да се смее искрено, като е преживяла нещо толкова кошмарно? Такова изживяване оставя следи за цял живот. И дори наистина да се е почувствала щастлива, тялото не реагира по начина, който околните очакват. Ще дам пример със себе си. Преди години минах през изключително тежък период, който ми смачка самочувствието, гордостта и дори самоуважението. При среща с моя приятелка, с която не се бяхме виждали години, се разсмях на нещо, което тя каза. Коментарът й след това беше :” Абе смееш се, ама погледът ти е тъжен. Като на бито куче”. Дори и днес, а са минали мноооого години, погледът ми си остана тъжен. Та за актрисата - най-вероятно точно така трябва да се смее - изкуствено. И сценаристката, и режисьорът вероятно точно това са искали от нея. Да покаже травмата, вътрешния белег, с които живее и ще продължи да живее до края на живота си. Затова не искам да коментирам слаба ли е играта на Сонг Хье Го.
 4. Прочетох някъде, че сцената с машата е по истински случай от 2006, когато нападателят "К" е изгорил жертвата "Дж" с гореща маша за коса, надрал е гърдите и с фиба и е откраднал всичките й пари. Разликата е, че нападателят е бил арестуван малко след като историята е излязла на бял свят. Дали е бил съден, това не е ясно. Може да му се е разминало, както се размина и на бандичката в сериала.
×
×
 • Create New...