Jump to content

Kaya

Потребители
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 тофу

About Kaya

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday June 26

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  В града на куфарите ;)

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Кауа е повече от сигурна и няма търпение да дойде краят на септември. Обещавам да съм бърза с превода. Очаквам сериалът да бъде поредния хит за годината. И сценаристът и режисьорът са познати имена, а за актьора в главната роля няма да коментирам.
 2. Version Complete

  8,869 downloads

  1-2 или Е01 - Превод и редакция: Kaya 3-4 или Е02 - Превод и редакция: Kaya 5-6 или Е03 - Превод: Kalinko, редакция: Kaya 7-8 или Е04 - Превод: Донет, редакция: Kaya 9-10 или Е05 - Превод и редакция: Kaya 11-12 или Е06 - Превод: Донет, редакция: Kaya 13-14 или Е07 - Превод и редакция: Kaya 15-16 или Е08 - Превод: Донет, редакция: Kaya 17-18 или Е09 - Превод и редакция: Kaya 19-20 или Е10 - Превод: Донет, редакция: Kaya 21-22 или Е11 - Превод и редакция: Kaya 23-24 или Е12 - Превод: Донет, редакция: Kaya 25-26 или Е13 - Превод и редакция: Kaya 27-28 или Е14 - Превод: Донет, редакция: Kaya 29-30 или Е15 - Превод и редакция: Kaya 31-32 или Е16 - Превод: Донет, редакция: Kaya За версиите: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 3. Благодаря и на Ragnos за съдействието, но само да вметна към обяснението от Саба - K-Lite кодеците си ги инсталирах веднагически и моменталически, дори преди да си пусна програмата. И нямаше резултат. Това с видеорендирането бих го пробвала, ако проблемът ми беше само във видеото, а не изобщо в работата на програмата като цяло. Мисля, че съветът на mike беше перфектно добър и полезен. След като пипнах там, където каза той, нещата си тръгнаха по мед и масло, без да се налага да сменям видеорендиране. BTW, след 3 часа превеждане, програмата ме "изплю" само един път, но имам чувството, че беше след като натиснах без да искам някакъв клавиш, при това с комбинация от поне една буква. Но пък, след отварянето наново се оказа, че всички редове от субтитрите са си на мястото, с изключение на последната преведена. Това си е направо върховно, нали? Благодаря още веднъж на всички, които се ангажираха с проблема ми. Огромно благодаря и .
 4. mike, ти си невероятно съкровище! Вариантът, предложен в послеписа, свърши перфектна работа. Програмката се отвори, видеото заработи, направих си някои настройки - с една дума, всичко е на 6. Засега. Предстои тестване с реален текст за превод. Но силно се надявам, че няма да има неприятни изненади. Имаш почерпка от мен. И огромно " Благодаря!"
 5. Благодаря за отговорите. Ще карам наред: Мрън, направо е смешно да превеждам в ноутпада, знаеш го. Не ми се иска да работя по този начин. Рагнос, надявам се някой да отговори, да го направи бързо и най-вече да звучи обнадеждаващо. Варнам, в Лондон съм, Скоро не се очаква да се прибирам вкъщи. А лаптопа вече го платих и нямам достатъчно възможности да си поръчвам още един. Средствата не ми позволяват. Между другото, от няколко часа вече обмислям дали не взема да плюя на парите дето доплатих за операционната система и да потърся някой услужлив сънародник, пребиваващ в Лондон, да ми инсталира едно пиратско ХР.
 6. Ужас! Лошото е, че ме чака още доста работа по "Десети", а не знам как да го направя. Старият ми лаптоп е в България с изгърмяла дънна платка. А този на практика не мога да ползвам пълноценно. А още по-лошо е, че когато питах дали не може да си купя машината с по-ниска версия на Windows, категорично и безкомпромисно ми заявиха, че не може. Няма ли някоя добра душа, която да поработи върху workshop-а и да го приспособи и за проклетата осмица!?
 7. Помощ! Все си мислех, че не съм абсолютен абориген с компютрите, ама днес направо ми се разказа играта. Накратко - Наложи се да си купя нов лаптоп, операционната система е Windows 8.1(лицензиран е), не съм в България и не мога да посетя нито един "РС доктор". Workshop-ът ми се бъгва (No responding), че и видеото не се отваря - само звук. И сега какво? Моля за бърза и компетентна помощ, ако може на възможно най-бебешки език. Благодаря предварително.
 8. България ме изпрати с дъжд, Лондон ме посрещна със слънце. Ново начало...

 9. Сериалът е " My love from another star" или както е известен между гледащите го с български субки (благодаря, parab!) - "Дошъл от звездите". Епизод 6-ти, минутата е някъде около петдесетата. Много тежък момент. Главните герои стоят на ръба на висока скала, зад тях са въоръжените лоши, пред тях - пропаст. Минутки на сълзи и признания, след което стрели политат към жертвите. Девойката застава пред тялото на любимия си и стрелите се забиват в гърба й. Героят я прегръща, стрелите стърчат отзад, докато тялото и се свлича леко и... изведнъж... какво да видиш!? Тялото се свлича в прегръдките на разплакания красавец, обаче стрелите не стърчат отзад. Всъщност не стърчат отникъде. Къде се дянаха?... А, ето ги отново. Можем да сме спокойни. Грешката е поправена.
 10. Version 1.0.0

  309 downloads

  Rain - BMW Meets Truth /I Stll Believe/ (2006) - Бг субтитри: Kaya Версия: Rain - BMW Meets Truth (I Stll Believe).mp4 Валидатор: mrnkaloto
 11. Стигнах до 4 епизод, но май ще замразя гледането на сериала. Щом ще има бг. букви. Желая успех в превода.
 12. Грип ме гази много здраво, ама да внимава, че ще му го върна тъпкано!

 13. Kaya

  Azooma (2013)

  Version 1.0.0

  116 downloads

  Azooma (2013) - Бг субтитри: Kaya Версия: Azooma.2012.720p.HDRip.H264-ZrL.mp4 Валидатор: mrnkaloto
 14. Не обичам зимата, но хубавото е, че след нея винаги идва пролет.

×
×
 • Create New...