Jump to content

deluxlu

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

Относно deluxlu

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://lovebarista.blogspot.com/

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Несебър

deluxlu's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Подкрепям начинанието ви.Интересувам се от бъдещите албуми на Park Hyo Shin (такъв се очаква да издаде тази пролет).За мен ще е голямо улеснение ако мога да си ги поръчвам при вас. Благодаря предварително.
  2. Нова песен от Park Hyo Shin записана за армията.Песента е създадена с идеята да разчупи границите между военни и цивилни и да се хареса и запее и извън армията.Затова е и с по-различно от типичното за армията маршово звучене.Надявам се да постигне целта,с която е създадена. Park Hyo Shin - "Overcoming Myself" И записаната през ноември "Dear Comrade" заедно с Lee Dong Gun, Mithra Jin(Epik High),Jung Jae II и Yoo Seung Chan.
  3. Трудно е да се връщаме към датата 30.06.2010г.,но нека почитаме хората,които сме обичали и уважавали.Дори да не са вече сред нас дирята,която са оставили след себе си прави спомена за тях незабравим. Спомените на майката на Park Yong Ha за последните му дни и часове,които тя издаде и в книга. Park Yong-Ha`s Mother memories И едно видео,където можем да видим не актьора и певец,а човека Park Yong Ha.
  4. Очарователен,талантлив и много искрен и земен.Ето едно интервю с английски субтитри за мейкинга на MV -то на Park Hyo Shin "I Promise You" където е самият себе си. Credit:KBS World
  5. На 21-ви декември Park Hyo Shin се присъедини към редиците на корейската армия,за да отслужи задължителната си 2 годишна военна служба. И ето колко емоционално беше изпратен от публиката на последния си концерт,който се състоя на 19-ти декември.
  6. [MV] Park Hyo Shin - I Promise You Mnet Countdown Comeback Stage (2010/12/16)
  7. Поздрави за темата.Това е изпълнителя,който се определя като един от най-добрите вокалисти на Южна Корея (за мен номер 1 и в света) и е със статута на Легенда.Изпълнител с уникален глас (за мен нереално съвършен) и свой собствен характерен музикален стил,неподчиняващ се на всякакви модни за момента музикални течения.Изпълнител,който звучи съвършено на живо и е недостижим във всяко едно отношение.Пристрастна съм много,но го обожавам и мисля,че е един от най-уникалните таланти на които съм попадала.Това,което мога да кажа още за него е ,че си носи с голямо достойнство таланта,което е рядко срещано вече в днешния комерсиален свят.А това са изпълнения от последното му турне Gift 2 Live Tour,което се проведе тази есен.
  8. На церемонията по раздаването на наградите „Skapa! Award 2010″,която се проведе в Tokyo JCB Hall на 10 ноември a grand award бе дадена на корейският актьор Park Yong Ha,който почина през месец юни тази година,за програмата на телевизия Mnet „INNOCENT WORLD ~Park Yong-ha Africa no Tabi~“. 【Skapa! Grand Award】 ●Korean Wave Award 「INNOCENT WORLD ~Park Yong-ha Africa no Tabi~」(Mnet) Наградата е получена лично от майката на Park Yong Ha,придружена от сестра му със семейството си и неговия добър приятел Park Kwang Hyun.Видео и повече информация може да намерите тук.
  9. Почина бащата на Park Yong Ha.Бившият музикален продуцент и баща на Park Yong Ha,Park Seung In почина на 22.10.2010 г. от рак на стомаха на 62 годишна възраст.Той ще бъде погребан в гроба на сина си.Искрени съболезнования на семейството му.Нека си спомним за Park Yong Ha.
  10. Ето и песента която Park Hyo Shin изпя в памет на Park Yong Ha.Тази песен всъщност е написана от Park Hyo Shin за Park Yong Ha и е изпята от Park Yong Ha на японски.Тук Park Hyo Shin пее песента на японски в памет на Park Yong Ha.На концертите си от турнето Gift 2 Live Tour Park Hyo Shin направи много красив жест като почете паметта на най-добрият си приятел. Park Hyo Shin направи и специално съобщение към Park Yong Ha. „I don’t want to be sad anymore.It’s just the best way that I can do for [Yong ha hyung].I’ll always remember ur bright smile and cherish our cheerful memories.“ Park Hyo Shin на концертите си говори много за Park Yong Ha.Има вече и превод на български на казаното от Park Hyo Shin.Направихме малък блог за Park Hyo Shin на български език,където можете да прочетете повече затова.Ако някой е фен на Park Hyo Shin и обича музиката му това е адреса. Български блог за Park Hyo Shin А това е „Map called Love“ изпята от Park Yong Ha.В средата на песента Park Yong Ha казва „Hyo Shina, Komaoptta!“ (Hyo Shin, Thank you!).
  11. На 13.09.2010 Park Hyo Shin издаде песента Good bye ,My Love.За много хора няма съмнение,че песента е изпята в памет на Park Yong Ha. Тъжна,красива и докосваща песен.Пропита с усещането за загуба и изпята с много болка и тъга.
  12. Наистина ли има хора,които се съмняват в приятелството на So Ji Sub.Особено след новината,че е платил всички разходи по погребението и е обещал на родителите на Park Yong Ha да бъде за тях като истински "син".Този мъж излъчва толкова искреност и достойнство.Аз също вярвам на този човек.
  13. Потресена съм.Уважавах го много затова,че обича и подкрепя Park Hyo Shin.Искрено съм се радвала на приятелството на двамата.Светъл път на душата му.
  14. Много харизматична личност,силно актьорско присъствие.Излъчването му от екрана просто хипнотизира.Погледа му те кара да потънеш дълбоко в него и чувствата,които изживява.В Bad Guy за мен персонажът му е по-реалният,по-истинският,искрен,търсещ,борещ се,объркан,импулсивен,наранен и нараняващ,но не преднамерено.Силна и сложна роля,възхитена съм от начина по който се справя с нея. А за силата на израженията,които докарва оставам безмълвна.
  15. Много чаровен сериал.Това е един от онези стоплящи душата ти сериали.Chae Rim и Choi Si-won сякаш се състезаваха кой е по-чаровен.А малката сладурана беше бижуто на сериала.Choi Si-won успя да придаде индивидуалност на героя си и убедително да го изгради от "самовлюбен нарцис" до мъж поемащ отговорност за хората около него.Определено с тази роля показа,че има голям актьорски потенциал и се надявам да успее да се реализира като такъв и в скоро време отново да го видим в други драми като главен персонаж.А Chae Rim за мен винаги е била и си остава една от най-талантливите актриси. Толкова естествена и обаятелна.Беше голямо удоволствие да ги наблюдавам.В началото сериала наистина започна малко клиширано,но докрая си имаше и своите точни попадения. И искам да благодаря на всички,които се заеха с превода на сериала.Наистина си заслужава.
×
×
  • Създай нов...