Jump to content

Syrven

Потребители
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Syrven

  1. И каква беше целта на такъв край? 

    Сценарият е много познат... филм или друг сериал ли беше, но не се сещам.

     

    Spoiler

    Накрая толкова ми доскуча от тези екшън сцени, че дръпнах напред да видя как умира ''жалкия мафиот''.

    Ролята на Пилдо беше много слаба.. самият той си беше някакъв филър и тези романтични проблясъци изоооообщо не си бяха на място. Можеше просто да я защити като свой партьор, защо им е да ги правят двойка за 4 секунди. В началото беше по-забавно, по средата вече се усещаше как е мудно и накрая, за да закърпят Главната става терминатор и убива "целият свят". 

     

    Евала им правя само, че си повярваха самите те от колкото сценария на тях. Добре си влязоха в ролите определени актьори. Well the rest.. w/e :rolleyes:

    • Мерси 1
  2. Тъй като направих голям шифт към историческите китайски сериали!!! И поизоставих корейските, заради уникалният им начин на писане на сценарий и подбор на кадри. Реших да поразровя нещо неангажиращо четейки коментари :rolleyes: и си избрах този!

     

    Spoiler

    Началото на сериала много ми напомни за мен самата, защото попаднах в подобна ситуация. Но дамата излезе къде къде по-смела от мен. Разбира се на мен ми поставиха условие "само за забавление" още на първа среща. аххаха Както и да е. Относно сценария забележки доста има, но за 10 епизода има няма добре се справиха. Доста се помляскаха, погледи ау, докосвания по рамото. ... :D

    Според мен главната си беше права в това да си мисли, че само си играе с нея и да не му вярва. И двамата здравата се влюбиха един в друг, а после се дистанцираха. И между другото докато мацката си мисли за главния защо да не вземе да си намери други таргети. Ей така в случай, че я зарежат ...:lol2::lol2:

    Не ми допадна много това, че главния беше пасивно ревнив и се стараеше да влезе й влезе в ума-да мисли само за него, да го вижда навсякъде, да не може да функционира и да се съсредоточи над проекта си. хмм и тя когато иска да каже нещо - глътнала е езика си.

    Накрая тя му прощава толкова лесно?! Тя се държеше за горкия оппа готвач все едно е хепи и накрая - щастлива съм ама искам при лошия. Хубаво булка успех ти желая :lol2:

     

    Въпреки това ми поддържаше интереса да видя как ще оправят кашата, която си създадоха самите те. Изгледан, изкоментиран.. некст!:D

    • Хаха 2
  3. Е няма такива сладникави целувчици. Тия хора не бяха ли на по 30? Нищо, нищо.... Изгледах си го малко с превъртане на места, защото не мога да мина от позитивно настроение към сериозно на секундата. Ролята на разведената девойка ми се стори много забавна. Където и да отиде Е Ра, тя никнеше като гъба и горката ми си тръгваше с наведена глава.. е как да не се смея :lol2: . Честно казано главния добре си пасна на ролята и даже проверих техниките дето използваха на ринга с приятелче, което разбира от ММА (не се получило лошо).

    Хареса ми, свежо е и защото показва, че дори и да имаме смотани мечти, по-добре да опитаме и да загубим, отколкото да съжаляваме, че сме бездействали. Всеки от нас се бори с мудното ежедневие, а такива невинни целувки кой не харесва... :es:

    • Харесвам 2
  4. Точно така, но защо ли аз не бях доволна... Има едно такова подтискащо настроение в самият сериал въпреки разгорещените сцени. 

    Единственото позитивно нещо е да липсва "секси директорът" и "бедната пепеляшка".:happy:

  5. Изгледах до 7мия епизод успешно, защото бяха по 30 минутки. Имам доста смесени чувства - дали ми харесва, дали не ми харесва... Сюжета е странен и доста "интересен начин" на заснемане на епизодите. Вероятно няма да проверя 8ми епизод изобщо и жалко за сладура, защото беше единственото, което ме поддържаше-да му се радвам. :mellow:

  6. Не ми харесаха тези два епизода ама ИЗОБЩО.

    Тъкмо се зарадвах, че си тръгна от света на хората и тя ще го последва там ама какво... Той да се върне сякаш изобщо не си е тръгнал. Егати историята.

    Нямам думи какъв беше тоя рев като го кара да си тръгне. Недоумявам нищо вече. Ще взема да си погледна манхвата, за да се успокоя. :D

    Quote

    Единствено Би Рьом и Му Ра завръзват някаква връзка там и то е по-сладко от колкото на бога Хабек със лудата докторка.

     

    • Upvote 1
  7. Мога да кажа две неща за този интересен сериал и ми харесва, но :

    1. Нищо не разбирам вече

    2. Обърках се вече

    Quote

    В края на 10ти епизод видях нещо от сорта на : Ти си ми първата и последна?? Интересно какво ще рече това.

    А сега дали Хабек ще се ядоса на нашия директор и да му дойдат силите за малко, за да го изтупа или ще гледа надменно.:D

    И този бог на стихиите или там каквото е Би Рьом ли е какъв е защо толкова се пали.. това сякаш се дължи на факта нещо свързано с него или този брат близнак на красавеца, който не може да говори.

    Ох не знам вече. Тука трябва да вкарам адската логика и ми е по-трудно от математиката даже. :huh::D

     

  8. Безобразие.

    Quote

    Просто не виждам смисъла да го правят толкова зъл този директор, но те си намират смисъла сами вероятно. Иначе тези два епизода бяха къде къде по-интересни от последните две. Поне не всичко се въртеше около Юн Со А. Според мен Хабек трябва да си замине в техния свят, защото тези отношения, които завързват с Юн Со А няма да имат щастлив край и без друго.

    Много се радвам на Хабек в техния свят с тази черно-сива коса???! :wub:

  9. Честно казано аз се обърках тотално.

    Показаха някакви проблясъци, от които аз нищо не разбрах.

    И къде изчезнаааа докторката ни????

    Остана само да чакам другата седмица. :wacko:

    Quote

    Обърнали са оригналния сюжет с краката нагоре. А фантастичното в сериала остава само на теория разказана от тях.

     

  10. Благодарение на БГ суб и аз се дотътрих до 4ти епизод.

    Какво да кажа, просто нямам думи. Амаха айде искам и аз да изразя мнение.

    Нашия сладур го раздава като второ поколение наследник с замък, който ще пукне дори и от игла. :D

    А дамата самата тя трябва да остави този занаят и да отиде при лекар, че с това държание не е по-различна от пациентите си, които даже липсват.

    И до тука май бях с негативните коментари.

    Много забавно, въпреки "нещото" слабо, което усещам. Мисля, че може и да се получи нещо интересно ако има и частица фентъзи в следващите епизоди.

     

    Quote

    А на фонтана се смях просто с пълно гърло. Такава заблуда :D:D

    Quote

     

     

  11. "Такова нещо" и аз не съм гледала. Обаче луди, луди и много луди.

    Въпреки, че гледам малко по-късничко, все пак споделям мнението на другите и със зор заради главния ще довърша психо сериалчето. :rofl: 

  12. Само с този тийзър гледан до сега ми стана ясно, че играта на сладура ще е същата както в Noble, My Love. Все едно copy-paste, а мацката и тя някаква такава еднаква ми изглежда. Малко разочарована, защото в My Venus бях го харесала много.. :(

  13. Не искам да ви подвеждам, но на мен лично казано ми харесва. Освен когато главния откача или когато изведнъж проблясват сцени от миналото. Както в Tomorrow with you леко се побърквам. Та иначе напудрен и по корейски му, бива.

    • Upvote 2
  14. Е голяма работа една сълза пуснал красавеца. Ще го видим дали ще има и втора . :28558: Не го казвам с негативизъм, защото младежа не е лош.

    А по принцип няма нужда да се спори за корейски сериали - развален от началото до края, развален от средата до края, развален от началото до средата... все едно. Изразявам просто мнение. :up:

  15. Малко със сълзите преувеличават, но то си е често срещано хаха.

    Какво да кажа и мен ме забавлява барабаниста, дори и когато видя детето на "младия татко" добре се насмях.

    Според мен това идване и отиване изглежда прилично, защото се сприятеляват ала бала и като има проблем единия се отказва (нали мислят да не си правят гадно). :28558:

    Едно нещо ми направи впечатление, че Ха Нъл е малко като безчувствен. Не мога да разбера кога е нещастен, замислен, сърдит и прочие... :rofl:

  16. Като за човек стигнал до 4ти епизод изглежда добре. Малкото същество със опашката въобще не ми прилича на по-голямата кака, но ще си замълча .  :28558:

    А тази ситуация със Ха Нъл (още ги запомням имената :na2:) нещо ми се очертава, че много ще го проточат :mellow: !? ​

×
×
  • Създай нов...