Jump to content

Syrven

Потребители
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 тофу

About Syrven

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday May 28

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна
 1. Е няма такива сладникави целувчици. Тия хора не бяха ли на по 30? Нищо, нищо.... Изгледах си го малко с превъртане на места, защото не мога да мина от позитивно настроение към сериозно на секундата. Ролята на разведената девойка ми се стори много забавна. Където и да отиде Е Ра, тя никнеше като гъба и горката ми си тръгваше с наведена глава.. е как да не се смея . Честно казано главния добре си пасна на ролята и даже проверих техниките дето използваха на ринга с приятелче, което разбира от ММА (не се получило лошо). Хареса ми, свежо е и защото показва, че дори и да имаме смотани мечти, п
 2. Точно така, но защо ли аз не бях доволна... Има едно такова подтискащо настроение в самият сериал въпреки разгорещените сцени. Единственото позитивно нещо е да липсва "секси директорът" и "бедната пепеляшка".
 3. Изгледах до 7мия епизод успешно, защото бяха по 30 минутки. Имам доста смесени чувства - дали ми харесва, дали не ми харесва... Сюжета е странен и доста "интересен начин" на заснемане на епизодите. Вероятно няма да проверя 8ми епизод изобщо и жалко за сладура, защото беше единственото, което ме поддържаше-да му се радвам.
 4. Не ми харесаха тези два епизода ама ИЗОБЩО. Тъкмо се зарадвах, че си тръгна от света на хората и тя ще го последва там ама какво... Той да се върне сякаш изобщо не си е тръгнал. Егати историята. Нямам думи какъв беше тоя рев като го кара да си тръгне. Недоумявам нищо вече. Ще взема да си погледна манхвата, за да се успокоя.
 5. Честно казано тази тема свързана с детето не обърнах внимание. Направи ми впечатление чак, когато се коментира. Интересно. desini може да съм чела манхвата обаче това тука е тотален буламач.
 6. Мога да кажа две неща за този интересен сериал и ми харесва, но : 1. Нищо не разбирам вече 2. Обърках се вече
 7. Безобразие. Много се радвам на Хабек в техния свят с тази черно-сива коса???!
 8. Честно казано аз се обърках тотално. Показаха някакви проблясъци, от които аз нищо не разбрах. И къде изчезнаааа докторката ни???? Остана само да чакам другата седмица.
 9. Мислех, че ще е скучно за гледане и не съм го гледала. Затова ще почна да го гледам чак сега
 10. Благодарение на БГ суб и аз се дотътрих до 4ти епизод. Какво да кажа, просто нямам думи. Амаха айде искам и аз да изразя мнение. Нашия сладур го раздава като второ поколение наследник с замък, който ще пукне дори и от игла. А дамата самата тя трябва да остави този занаят и да отиде при лекар, че с това държание не е по-различна от пациентите си, които даже липсват. И до тука май бях с негативните коментари. Много забавно, въпреки "нещото" слабо, което усещам. Мисля, че може и да се получи нещо интересно ако има и частица фентъзи в следващите епизоди.
 11. Наистина почна да става странно. Губя се в това психо сериалче. Ще чакам и аз до 10 епизод да преведат и направо 10ти ще гледам.
 12. "Такова нещо" и аз не съм гледала. Обаче луди, луди и много луди. Въпреки, че гледам малко по-късничко, все пак споделям мнението на другите и със зор заради главния ще довърша психо сериалчето.
 13. Само с този тийзър гледан до сега ми стана ясно, че играта на сладура ще е същата както в Noble, My Love. Все едно copy-paste, а мацката и тя някаква такава еднаква ми изглежда. Малко разочарована, защото в My Venus бях го харесала много..
 14. Не искам да ви подвеждам, но на мен лично казано ми харесва. Освен когато главния откача или когато изведнъж проблясват сцени от миналото. Както в Tomorrow with you леко се побърквам. Та иначе напудрен и по корейски му, бива.
 15. Нямам търпение за този сериал, още щом видях заглавието се реших да му дам шанс!
×
×
 • Create New...