Jump to content

Elayne

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Elayne

  1. Elayne

    Goblin (2016)

    Мерси, че каза, че се чудех да го гледам ли или не. Не ми се гледаха повторения на предишни сцени .
  2. Elayne

    Goblin (2016)

    Разкошен 13-ти епизод и изобщо сериалът е на много високо ниво - кинематография и музика избиват рибата просто. Сега и аз ще се чудя и мая за последните епизоди, винаги успяват да ме изненадат, тъкмо когато мисля, че всичко ми е ясно. Пък то - не само, че има изненади, но и доста голяма част от въпросите са все още без отговор, та наистина има защо да гледа човек докрай.
  3. Elayne

    Goblin (2016)

    Еха, бърз data mining! Пъзелът се нарежда постепенно, а аз пак недоразбрала. Добре, че пишете тук .
  4. Elayne

    Goblin (2016)

    И на мен ми се струва, че започнаха малко да поразмиват-поразтеглят нещата в 5-6ти епизоди, особено в 6-ти. Романтичните моменти, лиричните такива, в които тече монолог на фона на хубава музика и падат ли падат листа или цветове са прекрасни, но аман от повторения в последния епизод. Малко се поуби темпото от първите епизоди. Сега ще се чака цяла седмица ...
  5. Elayne

    Goblin (2016)

    Да, прочетох ги тези редове в субтитрите, просто явно тотално останах с друго впечатление, защото нямаше кадър, в който да Като цяло ми е доста интересно обаче, едва дочаквам новите епизоди!
  6. Elayne

    Goblin (2016)

    Аз пък тотално не бях разбрала за Проблемът може да е бил и в английските субтитри де, понякога не става много ясно.
  7. На мен доста ми харесва, въпреки липсата на "искрата", както казвате, и някои от недомислиците в сценария. Драмата обаче е драматична и лошите са лоши, добре са ги завъртяли всичките съдби и ми е интересно да гледам, въпреки предопределения финал. И аз четох, че Ким Уо Бин се е извинявал на феновете си за тази роля, но ги приканва да гледат сериала до края въпреки тежката драма. Уо Бин доста е задобрял като актьор от последната роля, в която го гледах и тук, според мен, се справя много добре.
  8. Аз малко насила го гледам, колкото да се каже, че съм го догледала до края. Ще ме гложди ако го drop-на. Дотук е много разочароващ сериал. Единствено Ji Sung успява да ми привлече вниманието, останалите наистина много бледнеят, особено, както повечето споделяте, Hyeri. Нулева химия между нея и персонажa на Ji Sung. Като цяло за мен сериалът е тотално лишен от сюжет и сценарият му е много слаб, дори и за безмозъчно гледане. Сериал за група музиканти, а за 16 серии са изпяли песен и половина (помня You're Beautiful, където по бегли спомени бяха доста повече, или You've Fallen for Me, или Dream High). Някак всичко е беззъбо ... и злодеят, и драматичните моменти, и романтиката, която липсва. Като цяло ще го догледам, но наистина за 16 серии не се случи нищо...
  9. В preview-то на сериала едно време пишеше, че главните се познавали от деца или нещо такова. Това, разбира се, не става ясно до вероятно този финален момент с тях като деца. И аз мисля, че става въпрос точно за тях двамата като деца де, ама това не пречи да беше почти излишно. В интерес на истината по-голямата част от последните няколко епизода беше напълно излишна. Липсваше ми всякаква драма и напрежение... май само комедията позакърпи цялостното усещане за разочарованост. :/
  10. Сега вече не знам как ще оцелеем до другата седмица О_О!
  11. И аз имах да си чета до късни доби, та дочаках субтитрите. Шестият ми се видя по-зле от петия. Определено по-невпечатляващ. Още не мога да реша дали ми харесва или не, че няма превю за следващия епизод след седмица . Може би без превю няма да се дразня толкова, че имам да чакам...
  12. Аз се дивих на Ji Sub's facial expressions в този епизод, особено в момента с видео разговора, загледайте се във физиономиите, които прави. С този кахърен поглед как да не го обича човек.
  13. Хах, не знам как успя да ти хрумне, но звучи правдоподобно и току виж нещата се окажели точно така. Аз също си мислех за съученик/някой от ученическите й години, който й се е лепял по особено психопатски начин. Нямам търпение за новите епизоди, ама ще си почакам до вторник вечерта.
  14. Сериалът е доста забавен до момента и актьорите са прекрасни (не че съм очаквала нещо друго точно от тези двамата в главните роли). Някой разбра ли, впрочем, семейната ситуация на Young Ho - кой на кого баща, брат, баба, майка, леля? Аз се позагубих малко >.>.
  15. Някаква информация излезе ли за това кога започва този сериал? Трябва да е тези дни, но никъде не намирам точна дата?
×
×
  • Създай нов...