Jump to content

gasna_29

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gasna_29

  1. Аз искам да се извиня,че не дойдох ,знам че само заради мен отидохте в 13:30 ч. СЪЖАЛЯВАМ , ЧЕ НЕ ДОЙДОХ !!! Простете ми !
  2. Аз ще дойда ,но само ако срещата ще се състои около 13:30-14:00 часа, по друго време нямам възможност !
  3. 2-ма присъстващи от мен само си ела и кажете в колко часа
  4. Изгледах сериала на един дъх както са 56 серии и не можах да повярвам,че толкова бързо свърши,а толкова пъти го подминавах заради това че е много серии.Умишлено не бях чела тук коментарите.Който не го е гледал още да не го пропуска,актьорите са невероятни,просто незнам как да ги опиша!Прекрасен-браво!!!А любовта на И Донк Чол - няма такава любв,към семействто към любимата... Искам и аз да благодаря на целия екип,които се погрижиха и аз да мога да се насладя на този сериал(ако мога така да се изразя),СТРАХОТНИ СТЕ!!!
  5. Сериала наистина е невероятен и не трябва да се пропуска,прекрасен е!Мисля че не мога да го опиша по-добре от zdrav4eto76
  6. не е променил статуса си

  7. Kim Hyun Sup това пък се получи при мен,забавно е наистина,дори ми хареса,е последното не чак толкова де
  8. Днес доизгледах сериала Bad Love и реших да видя какви коментари има за него,очаквах да са повече защото сериалчето си заслужава и както казва joroor е с щастлив край,какъвто не се среща често в корейските филми и сериали(или поне в тези които аз съм гледала.Наистина ако има някой който да не го е гледал,да го гледа,мисля че няма да се разочарова.
  9. здравейте аз съм нова фенка на това секси момче,сега гледам A Love To Kill,невероятен е ,също така гледах и Full House,изгледах го на един дъх .
×
×
  • Създай нов...