Jump to content

ddzaz

V.I.P.
 • Posts

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ddzaz last won the day on September 19 2017

ddzaz had the most liked content!

About ddzaz

 • Birthday 10/30/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Сливен

Contact Methods

 • Skype
  agness4400

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ddzaz's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

16

Reputation

 1. Чета мангата, Combat Continent по която правят анимето и ще каже, че началото не беше лошо. После обаче стана една манджа с грозде и загубих интерес.
 2. Според новия чап, поне доколкото разбрах, Козуки е срещнал Мей, когато тя е била на 12. И първата й целувка е с него? Само жена може да забърка такава каша.
 3. Честно казано, първия път когато го гледах и на мен не ми допадна много, но наскоро пак реших да изгледам първия сезон и все едно гледах ново аниме. Не знам защо така се получи, но повторното гледане ми върна желанието да го следя. Жалко само, че в него липсват много неща от новелата.
 4. 24.04.2018, това е датата в която е обявено излизането на втория сезон. Новелата повече ми допада, но какво да се прави. Ще чакам с нетърпение, да видим какво се е получило.
 5. Започнаха да изтриват мангата от Read manga, след жалби на издателствата. И не само нея, най-интересните работи, също са изтрити. Ако някой знае къде да я намеря, за предпочитане на руски, ще му бъда благодарна.
 6. - Здравейте! Пицария "Гордън" ли е?- Не, господине, това е пицария "Google".- Значи съм набрал грешен номер? - Не господине, Google я купи. - ДОБРЕ. Тогава моята поръчка е... - Е, господине, искате ли обичайното? - Обичайното? Познавате ли ме? - Според нашия идентификационен регистър за обаждания, в последните 12 пъти сте поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора? - ДОБРЕ! Това е! - Може ли да ви предложа този път рикота и рукола със сухи домати? - Не, мразя зеленчуците. - Но вашият холестерол е много висок. - Откъде знаете? - Чрез ръководството на абонатите. Резултатът е от кръвните Ви изследвания от последните 7 години. - Добре, но не искам тази пица, вече пия лекарство. - Не сте приемали лекарството редовно, преди 4 месеца сте купили само кутия с 30 таблетки в мрежата на Фармстор. - Купих повече от друга аптека. - Не се показва на кредитната ви карта! - Платих в брой! - Но не сте изтеглил толкова много пари според банковото си извлечение. - Имам друг източник на пари. - Това не показва последната данъчна декларация, освен ако не получавате доходи от недеклариран източник. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Достатъчно! Омръзна ми от Google, Facebook, Twitter, WhatsApp. Отивам на остров без интернет, където няма мобилни телефони и никой не ме шпионира. - Разбирам, господине, но трябва да си подновите паспорта - изтече преди 5 месеца.
 7. - Скъпи, страх ли те е от мен, когато съм без грим? - Да ти кажа честно скъпа, страх ме е, дори когато си с грим.
 8. Върви си Добрият рицар из гората и гледа - за едно дърво вързана гола дама.- Какво става тук, прекрасна дамо?- Хванаха ме едни разбойници, вързаха ме за дървото и ме изнасилиха.- А защо не вика за помощ? Щях да чуя и да дойда да те спася. - Виках, виках, ама в тая гъста гора нищо не се чува... - Нищо не се чува, значи... - мърмори си Добрият рицар, сваляйки доспехите си...
 9. Още не съм изгледала анимето, а от мангата има малко преведено, но пък електронната книга е до 402 глава и продължават. Има доста обяснения, които в анимето няма как да се вкарат, и такива като мен, които не са на ти с компютърния жаргон и игри, доста бързо ще загубят интерес. Но пък пича с тухлата ми допада.
 10. Аллах акбар! – поздрави вълкът. - Уф, май този път ни се размина. – казаха трите прасенца. Защо си такъв омърлушен? - Нещо съм болен.... - Защо не отидеш на лекар? - Живее ми се.
 11. Тате....Какво е това жена? - Жената е слабо, беззащитно същество от което е невъзможно да се спасиш. - Защо Гришо, след сватбата си започна да заеква? - Жена му се оказа, потомка на тризначки. Той като видя трите тъщи и.......
 12. Тук не знам защо, но ми е доста трудно да различа героите един от друг, арта е.............................. Оставям многоточие, просто защото само един пост няма да ми стигне да изпиша, какво точно мисля за художника. Хвърлям му око от време на време, но така и не можах да разбера историята. Иначе хуморът в началото много ми допадаше.
 13. Това го следя от доста време. Много добра история, въпреки, че последните чапове нещо я развалиха. Заслужава си да се прочете.
 14. На един пич му се допикало. Стискал се... Стискал се.... Накрая не издържал и станал. Отишъл в тоалетната, почнал да пикае и да му говори: - Виждаш ли бе, аз заради тебе винаги ставам, а пък ти... В детската градина момиченце 15 минути се мъчи да си обуе маратонките. Зачервена, запотена, задъхана и ядосана : – Както казва мама през нощта на тати - "Дълго, изморително и безрезултатно!"..... Тази сутрин обърнах клавиатурата си за да я изчистя... - E и?! - И видях къде отиват бисквитките от уеб-сайтовете...
 15. Единственото, което искам да питам. Къде се дянаха онези двамата? Автора да не е решил да ликвидира с един замах всички, докато нашата двойка се мъкне незнайно къде.
×
×
 • Create New...